نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: warning در هنگام استفاده از session ها

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار هم دانشگاهی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1389
    محل زندگی
    بیرجند
    پست
    326

    warning در هنگام استفاده از session ها

    سلام

    من وقتی از session ها استفاده میکنم از
    <?php session_start(); ?>   

    که خط اول نوشتم warning میگیره

    این پیغام رو میده :

    Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at D:\xampp\xampp\htdocs\pdf\userdata.php:1) in D:\xampp\xampp\htdocs\pdf\userdata.php on line 1

    Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at D:\xampp\xampp\htdocs\pdf\userdata.php:1) in D:\xampp\xampp\htdocs\pdf\userdata.php on line 1
    لطفا راهنمایی کنین !
    آخرین ویرایش به وسیله هم دانشگاهی : شنبه 13 خرداد 1391 در 11:24 صبح

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار colors
    تاریخ عضویت
    بهمن 1389
    محل زندگی
    کــردســــــــــتــان
    پست
    1,075

    نقل قول: warning در هنگام استفاده از session ها

    درود

    سشن رو باید قبل از شروع تگ <html> بنویسید.

    کد بالارو اول کودهاتون قرار بدین

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار هم دانشگاهی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1389
    محل زندگی
    بیرجند
    پست
    326

    نقل قول: warning در هنگام استفاده از session ها

    نقل قول نوشته شده توسط colors مشاهده تاپیک
    درود

    سشن رو باید قبل از شروع تگ <html> بنویسید.

    کد بالارو اول کودهاتون قرار بدین
    همین کار رو کردم !

    تابع <?php session_start(); ?> قبل از تگ html نوشتم

  4. #4

    نقل قول: warning در هنگام استفاده از session ها

    نقل قول نوشته شده توسط colors مشاهده تاپیک

    سشن رو باید قبل از شروع تگ <html> بنویسید.
    با سلام
    دوست عزيز فرقي نداره كه session-start() كجا تعريف بشه مهم اينه كه قبلش هيچ سشني تعريف نكرده باشيم البته بهتره بالاي كدها تعريف بشه ولي هيچ بايدي در كار نيست.(تا جايي كه من ميدونم)

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار هم دانشگاهی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1389
    محل زندگی
    بیرجند
    پست
    326

    نقل قول: warning در هنگام استفاده از session ها

    نه آخه من هیچ سشنی رو هم قبلش تعریف نکردم !

    بالا کدم که هیچ چیزی نیست سشن رو استارت کردم !

    به نظزتون مشکل کجاست ؟!

  6. #6

    نقل قول: warning در هنگام استفاده از session ها

    خدایا قراره چند بار این پیغام خطا مورد سؤال قرار بگیره؟ شما دوستان که تجربه قبلی دارین چرا دقت نمیکنید تا ایشون رو به درستی راهنمایی کنید؟
    فایلتون رو با کدگذاری UTF-8 without BOM ذخیره کنید.
    اگه مشکل حل نشد، این کد رو در ابتدای فایلتون بگذارین:
    <?php ob_start(); ?>

    و این رو هم در انتهای فایل:
    <?php ob_end_flush(); ?>

    لطفاً قبل از پرسش هم یک جستجوی ساده انجام بدین. به جرأت میتونم بگم تعداد دفعاتی که این سؤال مطرح شده از تعداد روزهای عضویت من توی این سایت بیشتره!!!

  7. #7

    نقل قول: warning در هنگام استفاده از session ها

    با سلام
    من هم این مشکلو دارم اما نه روی سیستم خودم بلکه روی هاست پلسک. برای تبدیل هم از نرم افزار UEStudio'11 استفاده کردم (آیا نرم افزار دیگه ای هم این امکان را داره؟).
    نقل قول نوشته شده توسط MMSHFE مشاهده تاپیک
    فایلتون رو با کدگذاری UTF-8 without BOM ذخیره کنید.


    با استفاده از روش زیر هم مشکل حل نشد.
    نقل قول نوشته شده توسط MMSHFE مشاهده تاپیک
    نقل قول نوشته شده توسط MMSHFE مشاهده تاپیک
    اگه مشکل حل نشد، این کد رو در ابتدای فایلتون بگذارین:
    <?php ob_start(); ?>

    و این رو هم در انتهای فایل:
    <?php ob_end_flush(); ?>
    به نظرتون ممکنه مشکل از تنظیمات سرور باشه؟ چون من فقط یک کد ساده نوشتم و با تابع session_start() مشکل دارم:

    <?php
    //session_save_path("..//httpdocs/");
    //ob_start();
    session_start();
    ob_start();
    echo "salam4";
    ob_end_flush();
    ?>


  8. #8

    نقل قول: warning در هنگام استفاده از session ها

    خروجی برنامه شده این:

    Warning: session_start() [function.session-start]: open(C:\Windows\Temp\sess_ff5f054d72057f3fb8cd81b9 a82e78cd, O_RDWR) failed: Permission denied (13) in C:\Inetpub\vhosts\soury.in\httpdocs\index.php on line 4

    Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at C:\Inetpub\vhosts\soury.in\httpdocs\index.php:4) in C:\Inetpub\vhosts\soury.in\httpdocs\index.php on line 4
    salam4
    Warning: Unknown: open(C:\Windows\Temp\sess_ff5f054d72057f3fb8cd81b9 a82e78cd, O_RDWR) failed: Permission denied (13) in Unknown on line 0

    Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (C:\Windows\Temp) in Unknown on line 0

  9. #9

    نقل قول: warning در هنگام استفاده از session ها

    مشکلم حل شد:
    اول یک پوشه ساختم مثلاً به نام Sess و تمامی پرمیشن ها هم بهش دادم (شامل read, write, ...) سپس با دستور زیر، گفتم سشن در اون پوشه ایجاد بشه:
    session_save_path("..//httpdocs/Sess/");

    البته فایل را هم با فرمت UTF-8 without BOM در نرم افزار Notepad++ رونویسی کردم و به هاست منتقل کردم.
    ممنون از همه دوستان

تاپیک های مشابه

  1. مشکل در هنگام استفاده از session
    نوشته شده توسط ali_sorouri2005 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 25
    آخرین پست: پنج شنبه 15 مهر 1389, 14:26 عصر
  2. استفاده از session ها
    نوشته شده توسط ghaum در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 9
    آخرین پست: شنبه 04 آذر 1385, 16:48 عصر
  3. پیغام خطا هنگام استفاده از یک تابع
    نوشته شده توسط mostafa612003 در بخش PHP
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 01 شهریور 1383, 11:47 صبح
  4. خطا در هنگام استفاده از booksonline
    نوشته شده توسط faramarz_s در بخش SQL Server
    پاسخ: 13
    آخرین پست: یک شنبه 10 اسفند 1382, 20:52 عصر
  5. یک Error در هنگام استفاده از بانک اطلاعاتی اکسس در VB6
    نوشته شده توسط meisam_computer در بخش مطالب مرتبط با بانکهای اطلاعاتی در VB6
    پاسخ: 5
    آخرین پست: شنبه 06 دی 1382, 16:53 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •