نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: مرتب سازی بر اساس طول رشته

  1. #1

    مرتب سازی بر اساس طول رشته

    سلام این یه بلوک نیوکه میخوام عناوین رو از دیتابیس بیرون بکشه و بر اساس طول رشته مقایسه کنه بلوک کار میکنه فقط قسمت مقایه دو رشته باهم درست نیست ممنون میشم کمک کنید!


    $content .= "<table><tr><td>";

    $result= $db->sql_query("SELECT sid, title, time, comments, counter, alanguage, score, ratings from ".$prefix."_stories WHERE topic='17' or topic='21' order by sid DESC LIMIT 0,$bf3");
    $i=1;
    $n=1;

    while($row = $db->sql_fetchrow($result))
    {
    $title = $row['title'];
    $sid = $row['sid'];

    for ($a = 0 ; $a < 1; $a++)
    $aray=array($title);
    {
    for ($i = 0; $i < $n - 1; $i++)
    for ($j = $i + 1; $j < $n; $j++)

    if (strlen($aray[$j]) < strlen($aray[$i]))

    {
    $title = $aray[$j];
    $aray[$j] = $aray[$i];
    $aray[$i] = $title;
    }
    foreach($aray as $title)
    {

    $content .= "<div><a href=\"$sid-$title.html\" class=\"rezareza\" target=\"_blank\" title=\"$title\">
    <img width=\"16\" height=\"16\" border=\"0\" src=\"/blocks/43.png\" alt=\"$title\" title=\"$title\" /> &nbsp;$title</a></div><br>";

    }
    }}
    $content .= "</td></tr></table>";





  2. #2
    کاربر دائمی آواتار lady64
    تاریخ عضویت
    مرداد 1390
    محل زندگی
    شمال ایران
    پست
    401

    نقل قول: مرتب سازی بر اساس طول رشته

    خط 12 برای چیه ؟

    for ($a = 0 ; $a < 1; $a++)

    حس میکنم کاربردی نداره و اینکه ابتدا در داخل حلقه ی while تمام مقدادیر $titile رو بخونید و بعد که همرو داخل آرایه ریختید ، خارج از while ‌مرتب کنید.
    اگه یادتون باشه تو این تاپیک جوابتون رو داده بودم :
    https://barnamenevis.org/showthread.p...97#post1506097

  3. #3

    نقل قول: مرتب سازی بر اساس طول رشته

    نقل قول نوشته شده توسط lady64 مشاهده تاپیک
    اگه یادتون باشه تو این تاپیک جوابتون رو داده بودم :
    https://barnamenevis.org/showthread.php?341196-مرتب-سازی-رشته&p=1506097#post1506097
    درسته ولی من تو خوندن دو تا رشته همزمان از دیتا بیس مشکل دارم!

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار lady64
    تاریخ عضویت
    مرداد 1390
    محل زندگی
    شمال ایران
    پست
    401

    نقل قول: مرتب سازی بر اساس طول رشته

    خوندن دو رشته به این صورته که فکر میکنم شما هم درست نوشتید :

    $arr=array();
    $arr2=array()
    $query11="select * from person ";
    $result11=mysql_query($query11);
    while($row11=mysql_fetch_array($result11))
    {
    $arr=$row11['Fname'];
    $arr2=$row11['Lname'];
    }

    میخواید مرتب سازی بر اساس کدوم فیلدتون باشه ؟ while رو هم ببندید بعد مرتب سازی کنید.

  5. #5

    نقل قول: مرتب سازی بر اساس طول رشته

    نقل قول نوشته شده توسط lady64 مشاهده تاپیک
    خوندن دو رشته به این صورته که فکر میکنم شما هم درست نوشتید :

    $arr=array();
    $arr2=array()
    $query11="select * from person ";
    $result11=mysql_query($query11);
    while($row11=mysql_fetch_array($result11))
    {
    $arr=$row11['Fname'];
    $arr2=$row11['Lname'];
    }

    میخواید مرتب سازی بر اساس کدوم فیلدتون باشه ؟ while رو هم ببندید بعد مرتب سازی کنید.
    ممنون خودم اوکی کردم

تاپیک های مشابه

  1. مرتب سازی بر اساس شماره مجله بصورت رشته
    نوشته شده توسط spicirmkh در بخش SQL Server
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 17 آذر 1389, 15:29 عصر
  2. مرتب سازی بر اساس ستون در DBGrid
    نوشته شده توسط NOROOZY در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 12
    آخرین پست: پنج شنبه 17 بهمن 1387, 08:54 صبح
  3. مرتب سازی بر اساس حجم جدول
    نوشته شده توسط ealireza در بخش SQL Server
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 20 مهر 1384, 21:49 عصر
  4. مرتب سازی بر اساس حروف الفبا
    نوشته شده توسط mostafa612003 در بخش SQL Server
    پاسخ: 4
    آخرین پست: جمعه 27 خرداد 1384, 01:52 صبح
  5. مرتب سازی بر اساس ترتیب الفبای فارسی
    نوشته شده توسط bluesky2005 در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 7
    آخرین پست: چهارشنبه 07 بهمن 1383, 21:30 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •