نمایش نتایج 1 تا 13 از 13

نام تاپیک: کاربرد Delegate ها

  1. #1
    کاربر جدید آواتار mahdi.akbari
    تاریخ عضویت
    مهر 1390
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    14

    Question کاربرد Delegate ها

    سلام دوستان

    کسی هست توضیح بده که این Delegate ها چه کاربردی دارند؟
    منظورم اینه که یه مثالی بزنید که ما در این مثال مجبور باشیم به کمک Delegate ها اون رو حل کنیم ....

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار hunter_ara
    تاریخ عضویت
    تیر 1390
    محل زندگی
    تهران-قلهک
    پست
    136

    نقل قول: کاربرد Delegate ها

    نقل قول نوشته شده توسط mahdi.akbari مشاهده تاپیک
    سلام دوستان

    کسی هست توضیح بده که این Delegate ها چه کاربردی دارند؟
    منظورم اینه که یه مثالی بزنید که ما در این مثال مجبور باشیم به کمک Delegate ها اون رو حل کنیم ....
    Delegate یک نوع اشاره گر هست که به جای آدرس داده، آدرس تابع توش قرار میگیره و با کال کردن Delegate در واقع تابع شما کال میشه!

    multicast delegate همون Delegate معمولی هست که به جای یک تابع به 2 یا چند تابع (تعداد دلخواه) اشاره میکنه!
    بیشترین استفاده از Delegate همون EventHandler های ساده خودمون هستن که برنامه نویسی ویندوز فرم بدون اونها غیر ممکنه!

  3. #3

    نقل قول: کاربرد Delegate ها


    میشه یه مثال ساده و واضح بزنید؟

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار hunter_ara
    تاریخ عضویت
    تیر 1390
    محل زندگی
    تهران-قلهک
    پست
    136

    Thumbs up نقل قول: کاربرد Delegate ها

    نقل قول نوشته شده توسط samadblaj مشاهده تاپیک
    میشه یه مثال ساده و واضح بزنید؟
    اینم مثال ساده خدمت شما
    Delegate Sample.rar

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار ahmadreza517
    تاریخ عضویت
    مرداد 1390
    محل زندگی
    اینترنت
    پست
    393

    نقل قول: کاربرد Delegate ها

    به نام تنها برنامه نویس هستی
    سلام ,

    اینم یک مثال دیگه
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  6. #6

    نقل قول: کاربرد Delegate ها

    سلام ، ممنونم از دوستان بابت کمکشون...

    هضم این مبحث برام سخت بود.

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار hunter_ara
    تاریخ عضویت
    تیر 1390
    محل زندگی
    تهران-قلهک
    پست
    136

    نقل قول: کاربرد Delegate ها

    نقل قول نوشته شده توسط samadblaj مشاهده تاپیک
    ممنونم از دوستان بابت کمکشون...
    دکمه تشکر برای همینه!

    این تاپیک هم بد نیست!

  8. #8

    نقل قول: کاربرد Delegate ها

    ببخشید من همیشه تشکر میکردم ، یه لحظه حواسم نبود اگه به آمارمم نگاه کنی از تمامی پست های با ارزش و محتوا تشکر کردم و بیشتر یه مصرف کننده بودم امیدوارم بتونم تو آینده ای نزدیک زحمتای دوستان رو جبران کنم.

    ممنونم

  9. #9
    کاربر جدید آواتار mahdi.akbari
    تاریخ عضویت
    مهر 1390
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    14

    نقل قول: کاربرد Delegate ها

    با تشکر از دوستانی که جواب دادند ولی هنوز برای من یه جاهایی ابهام داره ... در مثال دوستی که این کد رو نوشته بودند
    MyClass mc = new MyClass();

    //creating delegate objects and assigning appropriate methods
    //having the EXACT signature of the delegate
    Calculate add = new Calculate(mc.add);
    Calculate sub = new Calculate(mc.sub);

    //using the delegate objects to call the assigned methods
    Console.WriteLine("Adding two values: " + add(10, 6));
    Console.WriteLine("Subtracting two values: " + sub(10,4));

    //waiting for user key-stroke
    Console.ReadLine();

    در این مثال Calculate از نوع Delegate تعریف شده است و متدهای Add و sub متدهای کلاس Myclass هستند که به Calculate نسبت داده شده اند خب ما می تونیم مستقیم از همین متد ها بدون نیاز به تعریف Delegate استفاده کنیم ، اصل سوال من این است که در چه مواردی مجبور به استفاده از Delegate ها می شویم ؟

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار hunter_ara
    تاریخ عضویت
    تیر 1390
    محل زندگی
    تهران-قلهک
    پست
    136

    نقل قول: کاربرد Delegate ها

    نقل قول نوشته شده توسط mahdi.akbari مشاهده تاپیک
    با تشکر از دوستانی که جواب دادند ولی هنوز برای من یه جاهایی ابهام داره ... در مثال دوستی که این کد رو نوشته بودند
    MyClass mc = new MyClass();

    //creating delegate objects and assigning appropriate methods
    //having the EXACT signature of the delegate
    Calculate add = new Calculate(mc.add);
    Calculate sub = new Calculate(mc.sub);

    //using the delegate objects to call the assigned methods
    Console.WriteLine("Adding two values: " + add(10, 6));
    Console.WriteLine("Subtracting two values: " + sub(10,4));

    //waiting for user key-stroke
    Console.ReadLine();

    در این مثال Calculate از نوع Delegate تعریف شده است و متدهای Add و sub متدهای کلاس Myclass هستند که به Calculate نسبت داده شده اند خب ما می تونیم مستقیم از همین متد ها بدون نیاز به تعریف Delegate استفاده کنیم ، اصل سوال من این است که در چه مواردی مجبور به استفاده از Delegate ها می شویم ؟
    در حالت نرمال نیازی نیست و شما میتونی بدون دلیگیت کار کنی!
    استفادش بر میگرده به نیاز و سبک برنامه نویسی شما!

    سوال شما مثل این میمونه که بگی وقتی فایل هست چرا بریم سراغ دیتابیس!
    یا مثلا Multithereading !!!

    سمپل ساده دادم که متوجه بشین چجوری استفاده میشه!

  11. #11

    نقل قول: کاربرد Delegate ها

    به این لینک و این لینک و لینک یه سر بزن .

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار hunter_ara
    تاریخ عضویت
    تیر 1390
    محل زندگی
    تهران-قلهک
    پست
    136

    نقل قول: کاربرد Delegate ها

    نقل قول نوشته شده توسط samadblaj مشاهده تاپیک
    به این لینک و این لینک و لینک یه سر بزن .
    دوست عزیز خوبه که سرچ میکنی!
    منم Multithereading و Event-handling رو گفتم خدمتتون!

    راجعب بقیش هم ممنون از شما که لینک گذاشتین و به اطلاعات منم اضافه کردین!

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار ahmadreza517
    تاریخ عضویت
    مرداد 1390
    محل زندگی
    اینترنت
    پست
    393

    نقل قول: کاربرد Delegate ها

    نقل قول نوشته شده توسط samadblaj مشاهده تاپیک
    ببخشید من همیشه تشکر میکردم ، یه لحظه حواسم نبود اگه به آمارمم نگاه کنی از تمامی پست های با ارزش و محتوا تشکر کردم و بیشتر یه مصرف کننده بودم امیدوارم بتونم تو آینده ای نزدیک زحمتای دوستان رو جبران کنم.

    ممنونم
    دوست عزیز استفاده از delegate در برنامه بیشتر برای Event در برنامه استفاده می شه

تاپیک های مشابه

  1. کاربرد delegate ,Interface
    نوشته شده توسط green_pm در بخش C#‎‎
    پاسخ: 6
    آخرین پست: پنج شنبه 02 مرداد 1393, 15:24 عصر
  2. سوال: کاربرد Delegate
    نوشته شده توسط man_iran در بخش C#‎‎
    پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 08 اردیبهشت 1390, 13:10 عصر
  3. سوال: کاربرد delegate وخاصیت invoke
    نوشته شده توسط hahaie در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 19 مهر 1389, 20:10 عصر
  4. کاربرد ها و مزایای delegate ها
    نوشته شده توسط ali_mnkt در بخش C#‎‎
    پاسخ: 6
    آخرین پست: پنج شنبه 15 مرداد 1388, 00:31 صبح
  5. delegate , کاربرد آن در این پست ؟
    نوشته شده توسط dr_csharp در بخش C#‎‎
    پاسخ: 5
    آخرین پست: یک شنبه 26 اسفند 1386, 23:59 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •