نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: حذف User Control ها از روی Form

  1. #1

    حذف User Control ها از روی Form

    من یک فرم به شکل زیر طراحی کردم .
    همانطور که میبینید فرم حاوی دو button افزودن و حذف است . حال من یک user cotrol با نام Maharat ساختم به شکل زیر:
    حال user control را پس از ایجاد build کردم و یکی روی فرم قرار دادم که بشکل زیر در آمد .
    با اجرای برنامه با فشردن دکمه افزودن چندین user control به فرم اضافه میشود .
    حال چگونه میتوانم آن user control هایی که مطابق شکل چک باکشان تیک خورده را با فشردن button حذف از فرم حذف کنم ؟
    منون میشم سریعتر جواب بدهید . جواباتون با کد مطرح کنید . با سپاس

    خودمم یک کدی نوشتم لطفاً اگه کد درست را نمی دانید . اشتباه کد زیر را بگیرید .


    private void btn_Add_MaharatSabt_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    Maharat m = new Maharat();
    Control ctrlBase = maharat1;
    y += ctrlBase.Height + ctrlBase.Top + 20;
    x = ctrlBase.Location.X;

    m.Location = new Point(x, y);
    this.Controls.Add(m);

    }

    private void btn_Del_MaharatSabt_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    Maharat m = new Maharat();

    foreach (Control ctrl in this.Controls)
    {
    if (ctrl.GetType() == typeof(Maharat) && m.chbSelect_Maharat.Checked)
    {
    this.Controls.Remove(ctrl);

    }

    }
    }

    آخرین ویرایش به وسیله harani : دوشنبه 15 خرداد 1391 در 23:42 عصر

  2. #2
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    فروردین 1391
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    52

    نقل قول: یک سوال سی شارپ .

    سلام. مطمئن نیستم که سوالتونو درست فهمیده باشم. ولی به هر حال این جواب منه :

    با فرض این که user control شما اسمش us باشه و تیک خوردن یا نخوردن usercontrol شما با صفت checked مشخص بشه؛ اگر در دکمه افزودن شبه کد زیر رو استفاده کنید:


    private void afzoodan_Click(object sender, events e)
    {
    public static int i=0 ;
    public us[] myus=new us[100];
    myus[i].createcontrol();
    i++;
    }

    همونطور که می دونید با متد CreateControl از نوع usercontrol شما یکی تولید می شه. و در رویداد کلیک مربوط به به دکمه حذف هم می شه مشابه کد زیر رو نوشت که با استفاده از متد Dispose ،
    usercontrol خودتون رو می تونید حذف کنید.


    private void hazf_Click(object sender, events e)
    {
    for(int j=0;j<i;j++)
    {
    if(myus[j].checked==checked)
    {
    myus[j].Dispose ();
    i--;
    }
    }
    }
    آخرین ویرایش به وسیله jannatmakan : یک شنبه 14 خرداد 1391 در 05:48 صبح

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار ahmadreza517
    تاریخ عضویت
    مرداد 1390
    محل زندگی
    اینترنت
    پست
    393

    نقل قول: حذف User Control ها از روی Form

    به نام تنها برنامه نویس هستی
    سلام ,

    نمونه پروژه
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  4. #4
    کاربر جدید آواتار Miladkt.S.A.o
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    19

    نقل قول: حذف User Control ها از روی Form

    سلام دوست عزیز
    Panel_Name.Controls.Remove(control value);

    با کد بالا اگر اسم پنل شما Panel_Name باشد
    تنها کافی است از usercontrol مورد نظر یک object
    بسازید و در پرانتز قرار دهید
    برای انکه هم ببینید که تیک خورده یا نه میتوانید با یک حقله این کار را انجام دهید
    به این صورت که روی کنترل های موجود در پنل یک حلقه زده با تابع GetType
    ان را شناسایی کرده و روی ان حلقه دیگری بزنید که وضعیت هر انجه را که میخواهید چک کند

  5. #5

    نقل قول: حذف User Control ها از روی Form

    در مورد تابع GetType لظفاً بیشتر توضیح بدهید در صورت امکان یک مثال با این تابع (که بهتر کد سوال خودم را) برای من بزنید .

تاپیک های مشابه

  1. پخش فایل فیلم بر روی Form
    نوشته شده توسط (سیدشریفی) در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 9
    آخرین پست: پنج شنبه 29 اردیبهشت 1390, 11:50 صبح
  2. user control
    نوشته شده توسط در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 11
    آخرین پست: دوشنبه 11 بهمن 1389, 01:11 صبح
  3. نحوی ساختن dll از روی فایل های web user control
    نوشته شده توسط abasfar در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 11 مهر 1389, 10:10 صبح
  4. ارتباط user control با form
    نوشته شده توسط hadidehghani در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 07 آبان 1388, 12:56 عصر
  5. User Control
    نوشته شده توسط Abbas Arizi در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 03 مهر 1382, 11:57 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •