نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: سوال درباره App.config

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    شهریور 1389
    محل زندگی
    همین حوالی
    پست
    90

    Question سوال درباره App.config

    سلام بر همه عزیزان ،

    دوتا سوال درباره App.config داشتم

    1. اول اینکه اگه امکانش هست چندتا لینک معرفی کنید درباره نحوه ایجاد App.config در زمان طراحی و خلاصه اطلاعات درباره app.config به من بده.
    2. من یه فایل app.config دارم با محتویات زیر


    <?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?>
    <configuration>
    <configSections>
    <sectionGroup name="userSettings" type="System.Configuration.UserSettingsGroup, System, Version=2.0.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=b77a5c561934e089" >
    <section name="Assessment.Properties.Settings" type="System.Configuration.ClientSettingsSection, System, Version=2.0.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=b77a5c561934e089" allowExeDefinition="MachineToLocalUser" requirePermission="false" />
    </sectionGroup>
    </configSections>
    <userSettings>
    <Assessment.Properties.Settings>
    <setting name="ConnectionString" serializeAs="String">
    <value>Provider=Microsoft.ACE.OLEDB.12.0;Data Source=[%CURRENT%]\DB.mdb</value>
    </setting>

    </Assessment.Properties.Settings>
    </userSettings>
    </configuration>

    چطور میتونم با استفاده از کدنویسی اطلاعات ConnectionString رو از اون بخونم بازبان #C.

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار ahmadreza517
    تاریخ عضویت
    مرداد 1390
    محل زندگی
    اینترنت
    پست
    393

    نقل قول: سوال درباره App.config

    به نام تنها برنامه نویس هستی

    سلام ,
    در app.config تنظیمات برنامه قرار می گیرد (برای اطلاعات بیش تر به صورت لاتین در اینترنت جستجو کنید)

    اما اگر در برنامه شما Connection String در app.config ذخیره شده است .

    به منوی project و manager properties و setting قابل مشاهد است.(ابته تنظیمات دیگر هم می تواند قرار گیرند) به تصویر نگاه کنید
    1.PNG

    و روش خواندن بعضی از تنظیمات در app.config برای مثال connection string

    Properties.Settings.Default.StudentManagerConnecti onString

    تنظیمات برنامه در این قسمت در دستزس هستند
    Properties.Settings.Default

تاپیک های مشابه

  1. سوال در مورد app.config و Settings.Settings
    نوشته شده توسط mohsen_metn در بخش C#‎‎
    پاسخ: 10
    آخرین پست: سه شنبه 08 شهریور 1390, 01:00 صبح
  2. سوال :طريقه ساختن app.config
    نوشته شده توسط MAHDIhp_devsq در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 19 مهر 1388, 08:18 صبح
  3. سوال: سوال در مورد app.config
    نوشته شده توسط jalalnooritehrani در بخش VB.NET
    پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 22 آبان 1387, 13:46 عصر
  4. سوال درباره بانک MP3
    نوشته شده توسط هادی کریمی در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 06 دی 1383, 18:32 عصر
  5. یک سوال درباره msagent؟
    نوشته شده توسط khafanovich در بخش کامپوننت های سایر شرکت ها، و توسعه کامپوننت
    پاسخ: 8
    آخرین پست: جمعه 05 اردیبهشت 1382, 14:41 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •