نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: کمک در رفع خطا در هنگام جستجو با SQlDataSource

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار hjran abdpor
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    برنامه نويس + شبگرد + سیسکو به پارسی
    پست
    1,416

    کمک در رفع خطا در هنگام جستجو با SQlDataSource

    سلام .
    دوستان من یک گریدو ویو دارم که در رویداد Form _load توسط یک SqlDataSource که اون هم از یک SP استفاده میکند ، حالا میخام با همین SQlDataSource عملیات جستجو را انجام بدم ، SP را نوشتم و اجرا گرفتم جواب داد ، حالا موقعی که میخام بایندش کنم به SqlDatasource ارور میگیره ؟؟؟
    Procedure or function expects parameter @Model which was not supplied


    این هم کدهای که نوشتم مشکل من کجاست ؟؟؟
    ممنونم.
    SqlDataSource1.SelectCommandType = SqlDataSourceCommandType.StoredProcedure;
    SqlDataSource1.SelectCommand = "SelectMoilesearch";
    SqlDataSource1.SelectParameters.Add("@Model", TypeCode.String, SearchTextBox.Text);
    SqlDataSource1.SelectParameters[0].Direction = ParameterDirection.Output;
    GridView1.DataBind();

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار hjran abdpor
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    برنامه نويس + شبگرد + سیسکو به پارسی
    پست
    1,416

    نقل قول: کمک در رفع خطا در هنگام جستجو با SQlDataSource

    مشکل حل شد.

تاپیک های مشابه

  1. رفع خطا به هنگام اجرا
    نوشته شده توسط samira2008 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: چهارشنبه 27 مرداد 1389, 16:15 عصر
  2. خطا در هنگام جستجو
    نوشته شده توسط romina2006 در بخش مطالب مرتبط با بانکهای اطلاعاتی در VB6
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 14 خرداد 1389, 18:51 عصر
  3. سوال: کمک در رفع خطا System.IndexOutOfRangeException: Index was outside the bounds of the array
    نوشته شده توسط ghafarifar در بخش VB.NET
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 21 آبان 1388, 17:03 عصر
  4. سوال: کمک برای رفع خطا
    نوشته شده توسط saleh82 در بخش VB.NET
    پاسخ: 6
    آخرین پست: سه شنبه 14 مهر 1388, 15:57 عصر
  5. کمک برای رفع خطا (ابتدایی)
    نوشته شده توسط Devil_xxx2008 در بخش SQL Server
    پاسخ: 6
    آخرین پست: یک شنبه 08 اردیبهشت 1387, 12:38 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •