نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: چگونه می شود عکس را توی متن ایمیل آورد و ارسال کرد

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    Iran
    پست
    1,035

    چگونه می شود عکس را توی متن ایمیل آورد و ارسال کرد

    سلام

    چگونه می شود عکس را توی متن ایمیل آورد و ارسال کرد و نه بصورت ضمیمه (Attch)

    من توانستم متن را بصورت HTML بفرستم و حتی عکس را هم گذاشتم اما وقتی ارسال کردم

    عکس نیاورد

    راهی که بود عکس را در سایت بگذارم و از آنجا دانلود کند

    اما می خواهم عکس همراه با ایمیل داخل متن بیاورم مثل کارهای تبلیغاتی که انجام می دهند .

    با تشکر

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار 3nitro
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    380
    همون طور که گفتید باید ایمیل رو به صورت html بفرستید و این بستگی به این داره که گیرنده قابلیت گرفتن به صورت html رو فعال کرده باشه یا نه . بر فرض فعال باشه . شما اگه مطمئن هستید که به صورت html فرستادید و html هم دیده شد باید دید آدرس عکس رو به چه صورت دادین ؟! میشه کد html رو بذارید ؟؟؟

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    Iran
    پست
    1,035
    [code]
    ..
    ..
    HTML = HTML & " <tr>"
    HTML = HTML & " <td height=""131"">"
    HTML = HTML & " <p align=""center"">&nbsp; "
    HTML = HTML & " </td>"
    HTML = HTML & " </tr>"
    HTML = HTML & "</table>"
    HTML = HTML & "<p>&nbsp; </p>"
    HTML = HTML & "</body>"
    HTML = HTML & ""


    Dim MyCDONTSMail , ADD


    add = "youremail@mail.ir"

    Set MyCDONTSMail = CreateObject("CDONTS.NewMail")
    MyCDONTSMail.BodyFormat=0
    MyCDONTSMail.MailFormat=0
    MyCDONTSMail.Body=HTML
    MyCDONTSMail.From= "myemail@mail.ir"
    MyCDONTSMail.to = add
    MyCDONTSMail.Subject="Standard Service Pack 2004 "

    MyCDONTSMail.Send
    set MyCDONTSMail=nothing
    Response.Write " Send Emails address = "& ADD %><p><%



    %>

    [code/]


    lمن 2 راه آدرس دهی کردم مستقیم و هم روی سایت مستقیم که نمی شود مثل img/test.jpg
    توی Frontpage درست کار میکند اما وقتی ارسال می کنم آدرس پیدا نمی کند
    اما اگر دیده باشید خود Outlook می تواند مستقیم توی متن ایمیل تصویر بگذارد

    با تشکر

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار 3nitro
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    380
    ببخشید تگ img یا عکستون کو ؟ اگر آدرستون هم مشکل نداشته باشه باید حتما بیاد . مشکل فنی یا اشتباه کوچکی کردید وگرنه با این توضیحاتی که دادید همه چیز سالمه .

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    Iran
    پست
    1,035
    سلام

    من برنامه را ضمیمه می کنم
    این برنامه عکس Pic1 را روی هارد من می خواند و pic2 را از سایت
    حال می خواهم عکس همراه ایمیل در متن باشد نه بصورت ضمیمه attach
    مثل ایمیل تبلغاتی

    با تشکر
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •