نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: Search in Database

  1. #1
    کاربر جدید آواتار darkness-king
    تاریخ عضویت
    دی 1390
    محل زندگی
    ایران
    پست
    26

    Question Search in Database

    سلام من میخوام یه عددو که توو یکی از تیبلهای بانک اطلاعاتیمه و چندین بار تکرار شده جست و جو کنم و در یه datagridview نمایش بدم.
    بانک اطلاعاتیم اکسسه

  2. #2

    نقل قول: Search in Database

    باید از دستورات sql کنی
    و دستور جستجو کردن هم select [field names] from [table name] where [condition];k هست

  3. #3

    نقل قول: Search in Database

    اینم یه مثال که رکورد هایی در جدول person میگرده که age اونا بالای 40 باشه:
    select * from person where age >40

    اینم یه مثال دیگه که با گروهبندی رکودهای جدول Products با توجه به CategoryID رکوردها گروههایی که مجموع UnitsInStock هاشون بیش از 100 است را نشان میدهد. برای اطلاعات بیشتر help خود access هم راهگشاست .

    SELECT CategoryID, Sum(UnitsInStock) FROM Products
    GROUP BY CategoryID HAVING Sum(UnitsInStock) > 100 ;

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار arash ghafori
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    In Web
    پست
    208

    نقل قول: Search in Database

    این سرچ رو توس Text Change تکست باکست بزن.
    هم برای عدد به کار میره هم برای رشته.
    امیدوارم به دردت بخوره .

    06-04-2012 08-57-42 PM.png

تاپیک های مشابه

  1. problem in database search
    نوشته شده توسط komeil64 در بخش مطالب مرتبط با بانکهای اطلاعاتی در VB6
    پاسخ: 9
    آخرین پست: شنبه 24 اردیبهشت 1390, 08:31 صبح
  2. سوال: search در Database و نشان دادن كلمه مورد نظر و چند كلمه پيرامون آن
    نوشته شده توسط chapter844 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 14
    آخرین پست: سه شنبه 17 دی 1387, 14:32 عصر
  3. سوال: search و نشان دادن داده های database در یک table با php
    نوشته شده توسط lindaonline15 در بخش PHP
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 30 مرداد 1387, 19:35 عصر
  4. database (sql) and progress bar؟
    نوشته شده توسط khafanovich در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 30 فروردین 1382, 19:19 عصر
  5. Search and Replace
    نوشته شده توسط رحمانیان در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 01 فروردین 1382, 21:11 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •