نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: استفاده از stored procedure

  1. #1
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    خرداد 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    13

    استفاده از stored procedure

    با سلام
    من توی پروژم از EF استفاده کردم حال می خواستم بدونم که چطور می تونم دیتا گریدم رو با Sp پر کنم (domain service)

  2. #2
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    خرداد 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    13

    نقل قول: استفاده از stored procedure

    کسی بلد نیست؟

    پس یه راهی برای اجرای کوئری های بزرگ بدون sp بدید!!!!!!!!!!!

  3. #3
    کاربر تازه وارد آواتار torisoft
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    53

    نقل قول: استفاده از stored procedure

    نقل قول نوشته شده توسط alikaed مشاهده تاپیک
    کسی بلد نیست؟

    پس یه راهی برای اجرای کوئری های بزرگ بدون sp بدید!!!!!!!!!!!
    دوست عزیز اول اینکه کار با sp تو سیلور یکم مشکل و پیچیده ی پیشنهاد می کنم استفاده نکنید مخصوصا موقعی که از domain service استفاده می کنید. راه حل جایگزین LINQ

    اما جهت آگاهی خیلی خلاصه روند کاریش رو میگم
    در فایل EDMX وارد قسمت Model browser میشید. سپس از قسمت EntityContainer بروی Function Imports کلیک کنید در صفحه ی پیش رو sp خود را انتخاب و یک اسم برای اون جهت ارجاع انتخاب کنید(ترجیحا همون نام SP)
    در قسمت Entites همان صفحه table یا view مربوط به همان sp را انتخاب کنید و OK
    پروژه را یک بار build کنید
    در قسمت domain service خودتون همانند table یا view که در ابتدا تشکیل شده به sp مورد نظر ارجاع بدید(باید خودتون درست کنید)

    موفق باشید

  4. #4
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    خرداد 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    13

    نقل قول: استفاده از stored procedure

    این راه رو قبلا تست کردم همان طور که گفتید هم پیچیده و هم وقت گیره .

    به هر صورت این هم یک ضعفه سیلورلایته

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار d_derakhshani
    تاریخ عضویت
    آبان 1389
    محل زندگی
    تهران، d.derakhshani@yahoo.com
    پست
    510

    نقل قول: استفاده از stored procedure

    با استفاده از function import به هيچ وجه نميشه گفت كه كار پيچيده است، مگه وقتي خودتون دستي يا با استفاده از ديتاست ويزارد اين كار مي كنيد كار خيلي راحت تري انجام ميديد؟صرفا چون به روش هاي سنتي عادت داريد براتون شايد ساده بياد. دوم اينكه استفاده از function import از طريق designer روش خيلي مطمئني نيست چون ممكنه به هر دليل اون رو پاك يا حذف كنيد. در كل فايل ها edmx خيلي روشون نبايد حساب كرد(البته منظور هميشه نيست) روش اصولي تر ايجاد موارد لازم از طريق كد با استفاده از partial هست،اين روش ميشه گفت پيچيده است.
    روش بعدي اينه كه با روش سنتي(Connection، Command و ...) sp‌رو اجرا كنيد، بعد ديتا به دست اومده رو تو يك ليستي از يك كلاس معادل بريزيد و از طريق متد هاي Invoke در DomainService ديتا رو برگشت بديد. براي تبديل ديتا از sp به هر كلاس معادلي مي تونيد با استفاده از Reflection يك متد عمومي ايجاد كنيد كه بتونه براتون هر نوع خروجي sp رو به كلاس معادل تبديل كنه.
    اما در نهايت بايد گفت كه روش هاي كه در سيلورلايت استفاده ميشه روش ها مدرن هست و به همين دليل روش هاي سنتي در اون كمي با زحمت ترن. اما اين اصلا ضعف محسوب نميشه. اين مثل اين ميمونه كه بگيد چون گوشي هاي جديد مادون قرمز ندارن پس داراي ضعف هستند.
    ماكروسافت براي تكنولوژي هاي مختلفش انقدر tools و generator هاي ساده گذاشته كه وقتي شما به جايي ميرسيد كه tools ش كمتره فكر مي كنيد اين ضعفه.

  6. #6
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    خرداد 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    13

    نقل قول: استفاده از stored procedure

    ای کاش با یه مثال ساده نحوه فراخوانی متد فراخوانی sp و پر کردن دیتاگرید(سمت کلاینت) با این متد رو توضیح می دادید.

  7. #7

    نقل قول: استفاده از stored procedure

    نقل قول نوشته شده توسط d_derakhshani مشاهده تاپیک
    با استفاده از function import به هيچ وجه نميشه گفت كه كار پيچيده است، مگه وقتي خودتون دستي يا با استفاده از ديتاست ويزارد اين كار مي كنيد كار خيلي راحت تري انجام ميديد؟صرفا چون به روش هاي سنتي عادت داريد براتون شايد ساده بياد. دوم اينكه استفاده از function import از طريق designer روش خيلي مطمئني نيست چون ممكنه به هر دليل اون رو پاك يا حذف كنيد. در كل فايل ها edmx خيلي روشون نبايد حساب كرد(البته منظور هميشه نيست) روش اصولي تر ايجاد موارد لازم از طريق كد با استفاده از partial هست،اين روش ميشه گفت پيچيده است.
    روش بعدي اينه كه با روش سنتي(Connection، Command و ...) sp‌رو اجرا كنيد، بعد ديتا به دست اومده رو تو يك ليستي از يك كلاس معادل بريزيد و از طريق متد هاي Invoke در DomainService ديتا رو برگشت بديد. براي تبديل ديتا از sp به هر كلاس سیم کارت رند معادلي مي تونيد با استفاده از Reflection يك متد عمومي ايجاد كنيد كه بتونه براتون هر نوع خروجي sp رو به كلاس معادل تبديل كنه.
    اما در نهايت بايد گفت كه روش هاي كه در سيلورلايت استفاده ميشه روش ها مدرن هست و به همين دليل روش هاي سنتي در اون كمي با زحمت ترن. اما اين اصلا ضعف محسوب نميشه. اين مثل اين ميمونه كه بگيد چون گوشي هاي جديد مادون قرمز ندارن پس داراي ضعف هستند.
    ماكروسافت براي تكنولوژي هاي مختلفش انقدر tools و generator هاي ساده گذاشته كه وقتي شما به جايي ميرسيد كه tools ش كمتره فكر مي كنيد اين ضعفه.
    سلام و ممنون درست شد




تاپیک های مشابه

  1. چگونگی استفاده از Stored Procedure
    نوشته شده توسط وفایی در بخش مطالب مرتبط با بانکهای اطلاعاتی در VB6
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 16 اسفند 1383, 12:30 عصر
  2. استفاده از Stored Procedure
    نوشته شده توسط Saeed Mousavi در بخش VB.NET
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 11 بهمن 1383, 21:22 عصر
  3. مشکل جستجوی عکس در استفاده از stored procedure
    نوشته شده توسط spenans در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 9
    آخرین پست: جمعه 20 آذر 1383, 16:00 عصر
  4. حد استفاده از Stored Procedure
    نوشته شده توسط M.GhanaatPisheh در بخش SQL Server
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 20 آبان 1383, 08:00 صبح
  5. استفاده از stored procedure ها در داخل شرط query
    نوشته شده توسط turk_programmer در بخش SQL Server
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 15 آبان 1383, 19:28 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •