نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: درخواست دو Query

  1. #1

    Question درخواست دو Query

    با عرض سلام خدمت تمامی اساتید گرامی

    2 تا سوال داشتم :
    سوال اول : یک select از چند تیبل گرفتم و خروجی چیزی که می خوام رو دارم . حالا می خوام یک فیلد ستون به اول این کوئری اضافه کنم . به طوری که خودکار سطر اول عدد 1 ، سطر دوم عدد 2 و الی آخر . چطوری باید چنین ستونی بسازم ؟

    سوال دوم : یک کوئری دیگه دارم که مقادیر یک ستونش اعداد 0 تا 5 هست . این اعداد روزهای هفته هستند . حالا می خوام وقتی به کاربر نمایش میدم . این اعداد نشون داده نشه و خود کلمه روز نشون داده بشه . یعنی تو هر سطری که این فیلد 0 داره ، خرجی بشه "شنبه" ، هرجا 1 هست ، خروجی بشه " یک شنبه" و ....

    ممنون میشم راهنماییم کنید

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار Hajivandian
    تاریخ عضویت
    فروردین 1390
    محل زندگی
    تهران
    سن
    35
    پست
    368

    نقل قول: درخواست دو Query

    سلام، پایگاه داده ات چیه ؟

  3. #3

    نقل قول: درخواست دو Query

    پایگاه دادم sql هست .

    mafaman2003 عزیز : الان دقیقا همین راه رو استفاده کردم . اما حج اطلاعات گرید زیاده و این راه کنده و جواب مطلوبی نمیده . می خواستم با خود sql تو همون query این کار انجام بشه

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    آمل
    پست
    207

    نقل قول: درخواست دو Query

    سلام
    برای سوال اولت:
    با استفاده از تابع ROW_NUMBER می تونی ایندکس اون سطر رو در بیاری. البته این تابع برای شماره گذاری سطرها از مرتب کردن یک یا چند ستون استفاده می کنه که باید بعد از کلمه OVER اونارو تعریف کنی.
    SELECT ROW_NUMBER() OVER  (ORDER BY [customer_id]) AS [Row Number]
    ,[customer_id]
    ,[name]
    FROM [dbo].[Customer]
    GO

    برای سوال دومت:
    SELECT [customer_id]
    ,[week day] =
    CASE [week_day]
    WHEN 1 THEN N'شنبه'
    WHEN 2 THEN N'یک شنبه'
    WHEN 3 THEN N'دو شنبه'
    WHEN 4 THEN N'سه شنبه'
    WHEN 5 THEN N'چهار شنبه'
    WHEN 6 THEN N'پنج شنبه'
    WHEN 7 THEN N'جمعه'
    ELSE N'موجود نیست'
    End
    FROM [dbo].[Customer]
    GO

    موفق باشی.

  5. #5

    نقل قول: درخواست دو Query

    omid_ch جان دستت درد نکنه . دقیقا همون چیزایی بود که می خواستم . مرسی خیلی لطف کردی

تاپیک های مشابه

  1. درخواست یک Query
    نوشته شده توسط majidrezaei2007 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 10
    آخرین پست: یک شنبه 09 بهمن 1390, 00:14 صبح
  2. درخواست یک Query
    نوشته شده توسط pep30cula در بخش T-SQL
    پاسخ: 5
    آخرین پست: شنبه 27 فروردین 1390, 17:42 عصر
  3. سوال: درخواست یک query از طریق شبکه
    نوشته شده توسط shuriken در بخش SQL Server
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 27 خرداد 1388, 14:07 عصر
  4. درخواست یک query
    نوشته شده توسط golagha_program در بخش SQL Server
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 21 آذر 1385, 12:36 عصر
  5. درخواست یک query
    نوشته شده توسط golagha_program در بخش Access
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 30 شهریور 1385, 12:20 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •