نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: چگونه يك گريد رامرتب سازي كنيم ؟

  1. #1

    چگونه يك گريد رامرتب سازي كنيم ؟

    با سلام
    من يك گريد دارم كه توسط اطلاعات بانكم پر مي شود و 2 ستون هم خودم به صورت دستي اضافه كردم اما حالا مشكل اينجاست كه زماني من با استفاده از گريد يا ديتا ويو اطلاعات آن را سورت مي كنم اطلاعات 2 ستوني كه به صورت دستي اضافه كرده ام يا پاك مي شوند و يا اصلا" مقاديرشان تغيير نمي كند
    راه حل چيست ؟
    با تشكر

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار behzadkhatari
    تاریخ عضویت
    تیر 1386
    محل زندگی
    ایران
    سن
    36
    پست
    225

    نقل قول: چگونه يك گريد رامرتب سازي كنيم ؟

    شما یا باید اطلاعات گرید را دستی پر کنید و یا اگر اون رو bind کردین یا از dataview استفاده میکنید بعد از هر بار سورت کردن و یا پر کردن دوباره باید اون دو ستون رو اضافه کنید. میتونید براش تابع بنویسید

  3. #3

    نقل قول: چگونه يك گريد رامرتب سازي كنيم ؟

    سلام دوست عزیز ببینید شما زمانی که اطلاعات رو به صورت دستی وارد گرید میکنید به صورت فیزیکی توی پایگاه ذخیره نشده و فقط توی گرید که اطلاعات مجازی رو نگه داشته وارد کردید.

    شما باید بعد از وارد کردن اطلاعات خودتون توی گرید ، گرید رو به تیبل ارسال کرده و در بانک ذخیره کنید در این لحظه گرید را بروزر رسانی (update) کنید./

    کد مرتب سازی:


    dataGridView1.Sort(dataGridView1.Columns[
    "zaban"], ListSortDirection.Ascending);


    موفق باشید

  4. #4

    نقل قول: چگونه يك گريد رامرتب سازي كنيم ؟

    ضمن تشكر از شما دوست عزيز
    1-كد شما قابل نمايش نيست
    2-ستونهاي من مثل رديفو يا حاصل ضرب 2 ستون هستند كه نمي خواهم در جدولم ذخيره شوند لطفا" مرا راهنمايي بفرماييد .
    با تشكر

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار behzadkhatari
    تاریخ عضویت
    تیر 1386
    محل زندگی
    ایران
    سن
    36
    پست
    225

    نقل قول: چگونه يك گريد رامرتب سازي كنيم ؟

    میتونید از computed column در sql server استفاده کنید

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    آمل
    پست
    207

    نقل قول: چگونه يك گريد رامرتب سازي كنيم ؟

    سلام
    میتونید موقع select هم این کارو انجام بدید:
    SELECT [InvoiceId]
    ,[Count]
    ,[Price]
    ,[Count] * [Price]
    FROM [dbo].[Invoice]
    GO

  7. #7

    نقل قول: چگونه يك گريد رامرتب سازي كنيم ؟

    بي زحمت مي شود بيشتر توضيح دهيد
    با تشكر

تاپیک های مشابه

  1. چگونه ديتابيس خود را ايمن كنيم
    نوشته شده توسط amirzazadeh در بخش Access
    پاسخ: 17
    آخرین پست: پنج شنبه 27 فروردین 1394, 12:57 عصر
  2. مبتدی: چگونه يك فرم اصلي درست كنيم كه يك منو داشته باشه
    نوشته شده توسط mar236 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 17 خرداد 1391, 10:43 صبح
  3. آموزش: چگونه سطح دسترسي براي كاربرتعريف كنيم
    نوشته شده توسط 2221394 در بخش Access
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 04 تیر 1390, 01:23 صبح
  4. سوال: چگونه در اراكل عكس وارد كنيم
    نوشته شده توسط amin-sadeghi در بخش Oracle
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 23 اسفند 1388, 13:13 عصر
  5. چگونه در كامپيوتر شبكه مجازي (نه درايو مجازي) ايجاد كنيم
    نوشته شده توسط adeell در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 5
    آخرین پست: پنج شنبه 13 تیر 1387, 19:52 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •