نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: مشکل با Crystal Report در Visual Studio 2010

  1. #1

    مشکل با Crystal Report در Visual Studio 2010

    من در برنامه ای که نوشتم، وقتی که می خوام صفحه ای که Crystal ReportViewer در اون هست باز کنم خطای زیر رو میده:



    من از Visual Studio 2010 استفاده می کنم و Crystal Report مخصوص رو هم نصب کردم.

  2. #2

    نقل قول: مشکل با Crystal Report در Visual Studio 2010

    سلام ، این مشکل رو بچه های انجمن هم زیاد داشتن ،

    اگه از .net 4 Client Profile استفاده میکنید به .net4 یا 3.5 تغییر بدین تا درست بشه.

    اگه هم از امکانات .net 4 مثل LINQ استفاده نمیکنید چرا کلا .net پروژتون رو به 2 تغییر نمیدین؟؟

    موفق باشید

  3. #3

    نقل قول: مشکل با Crystal Report در Visual Studio 2010

    با سلام خدمت دوستان.
    برای رفع مشکلتون میتونید به این آدرس مراجعه کنید.

    http://fanavaranemandegar.blogfa.com

    موفق باشید.

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار ebraham
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    126

    نقل قول: مشکل با Crystal Report در Visual Studio 2010

    منم دقیقن همین مشکل رو داشتم و این به خاطر سازگار نبودن دات نت فریم ورک 4.0 با کریستال ریپورت 13 هستش . من برنامم رو به دات نت فریم ورک 3.5 تغییر دادم با همون کریستال درست شد .حتی چند ماه پیش تویه سایت خوندم که با ادد کردن یه دی ال ال به کریستال 13 درست میشه ولی با اینکار هم درست نشد .

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار morrning
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    کرمانشاه
    پست
    599

    نقل قول: مشکل با Crystal Report در Visual Studio 2010

    کد زیر رو جایگزین app.config کنید درست میشه! البته بک آپ فراموش نشه!
    <?xml version="1.0"?>
    <configuration>
    <system.diagnostics>
    <sources>
    <!-- This section defines the logging configuration for My.Application.Log -->
    <source name="DefaultSource" switchName="DefaultSwitch">
    <listeners>
    <add name="FileLog"/>
    <!-- Uncomment the below section to write to the Application Event Log -->
    <!--<add name="EventLog"/>-->
    </listeners>
    </source>
    </sources>
    <switches>
    <add name="DefaultSwitch" value="Information"/>
    </switches>
    <sharedListeners>
    <add name="FileLog" type="Microsoft.VisualBasic.Logging.FileLogTraceLi stener, Microsoft.VisualBasic, Version=8.0.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=b03f5f7f11d50a3a, processorArchitecture=MSIL" initializeData="FileLogWriter"/>
    <!-- Uncomment the below section and replace APPLICATION_NAME with the name of your application to write to the Application Event Log -->
    <!--<add name="EventLog" type="System.Diagnostics.EventLogTraceListener" initializeData="APPLICATION_NAME"/> -->
    </sharedListeners>
    </system.diagnostics>
    <startup>
    <startup useLegacyV2RuntimeActivationPolicy="true">
    <supportedRuntime version="v4.0"/>
    </startup>
    <supportedRuntime version="v4.0" sku=".NETFramework,Version=v4.0"/></startup></configuration>

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار morrning
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    کرمانشاه
    پست
    599

    نقل قول: مشکل با Crystal Report در Visual Studio 2010

    ناگفته نماند یکی از دوستان برنامه نویس فکر کنم هندی بود اینو برام گفت ولی اون موقع فقط یه خط بود .چون حوصله نداشتم با app.config عادی مقایسه کنم همشو گذاشتم . کسی اگه مقایسه کرد اون خط رو اینجا بزاره بقیه هم استفاده کنن

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار Samsam2010
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    همدان
    پست
    238

    نقل قول: مشکل با Crystal Report در Visual Studio 2010

    useLegacyV2RuntimeActivationPolicy="true" اینه

  8. #8
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    محل زندگی
    ایران
    پست
    123

    نقل قول: مشکل با Crystal Report در Visual Studio 2010

    با تشکر از morrning
    برای حل مشکل باید کل app.config کپی بشه من هم در NET4. مشکل داشتم که با این روش حل شد

تاپیک های مشابه

  1. سوال: چگونگی استفاده از Crystal Reports for Visual Studio 2010
    نوشته شده توسط Shahriyar716 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 09 مرداد 1392, 17:08 عصر
  2. سوال: مشکل در پروژه جدید در Visual Studio 2010 در Windows 7
    نوشته شده توسط hashemi85sep در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 19 تیر 1392, 13:57 عصر
  3. سوال: Crystal Report در Visual Studio 2010
    نوشته شده توسط javad_r_85 در بخش گزارش سازی با Crystal Report
    پاسخ: 15
    آخرین پست: جمعه 06 مرداد 1391, 11:00 صبح
  4. سوال: ارتباط crystal report با visual studio 2010
    نوشته شده توسط moeinih در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: سه شنبه 05 اردیبهشت 1391, 15:18 عصر
  5. مشکل با crystal report در visual studio2010
    نوشته شده توسط navid1n2000 در بخش ابزارهای گزارش سازی
    پاسخ: 7
    آخرین پست: شنبه 21 آبان 1390, 00:14 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •