صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر
نمایش نتایج 41 تا 80 از 108

نام تاپیک: آموزش کامل طراحی تلفن گویا با Tapiex و KDTele در سی شارپ

  1. #41
    کاربر دائمی آواتار HAMRAHSOFT.IR
    تاریخ عضویت
    مرداد 1385
    محل زندگی
    هرجا كه غم و ناراحتي باشه
    پست
    1,175

    نقل قول: آموزش کامل طراحی تلفن گویا با Tapiex و KDTele در سی شارپ

    دوست خوب ممکن یکنمونه کوچک از کارت برای بقیه دوستان بزاری

  2. #42
    کاربر تازه وارد آواتار en.reza
    تاریخ عضویت
    بهمن 1389
    محل زندگی
    تالش
    سن
    33
    پست
    69

    نقل قول: آموزش کامل طراحی تلفن گویا با Tapiex و KDTele در سی شارپ

    دوستان pdf بذارید
    ممنون

  3. #43
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    78

    نقل قول: آموزش کامل طراحی تلفن گویا با Tapiex و KDTele در سی شارپ

    سلام خدمت اساتید.هر جا لازم بوده من تیکه کد گذاشتم.نمیدونم منظورتون چیه از کد؟هر جا لازم بوده گذاشتم.در رابطه با pdf هم باید بگم که وقت میخاد که من ندارم.ولی ایشالا حتما این کار رو در برنامم دارم.
    جناب unforgive : مشکل شما فقط و فقط با پیاده سازی درختی حل میشه.یه جدول بگیرید مخصوص کلیدها و به هر کلید یک parent بدید.بعد هر وقت کلیدی فشار داده شد ، با توجه به پدرش متوجه بشید که مال کدوم قسمت هست.خیلی ساده هست.

  4. #44

    نقل قول: آموزش کامل طراحی تلفن گویا با Tapiex و KDTele در سی شارپ

    برنامه ارسال ودریافت فکس باkdteleدر سی شارپ میخوام

  5. #45

    نقل قول: آموزش کامل طراحی تلفن گویا با Tapiex و KDTele در سی شارپ

    جناب Kimmm66 سلام
    من قبلا از گرید به صورت Parent - child استفاده کرده بودم , تقریبا مشکلی هم نبود - اما بعدا به صورت درختی تبدیلش کردم که خیلی بهتر و راحت تر میشه کار کرد.
    با پیاده سازی درختی تعریف منو ها و زیر منوها به خوبی انجام و مدیریت میشه .
    به هر حال باز هم ممنون .

  6. #46

    نقل قول: آموزش کامل طراحی تلفن گویا با Tapiex و KDTele در سی شارپ

    لطفا اگه میشه یه نمونه قرار بدید ببینیم چجور میتونیم "تماس ، قطع تماس ، دریافت... " رو داشته باشیم.
    خیلی وقته دوست دام اینو یاد بگیرم

  7. #47
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    78

    نقل قول: آموزش کامل طراحی تلفن گویا با Tapiex و KDTele در سی شارپ

    تماس گرفتن با tapiex

    TAPICall call = call = line.MakeCall(number);

    قطع تماس با tapiex

    call.drop()

    call از نوع itapicall هست.

  8. #48

    نقل قول: آموزش کامل طراحی تلفن گویا با Tapiex و KDTele در سی شارپ

    سلام
    kdtele تابعی داره که مدت سوکت رو تشخیص میده و تو نمونه مثال هاش هم هست . تو مثالش اگر در state ضبط پیام باشه و 3 ثانیه سوکت وجود داشته باشه این تابع فایر میشه و قطع تماس رو به دنبال داره .

    Private Sub KDVoice1_OnSilenceDetected()
    If vAutoAnswerState = aasRecordingMessage Then
    KDVoice1.RecStop
    End If

    حالا من میخوام اگر کاربر بعد از خوندن منو ها بعد از مثلا همین 3 ثانیه هیچ کلیدی را انتخاب نکرد براش پیغامی پخش کنم .
    این کد رو هم تو Ondigit نوشتم و هم تو OnSilenceDetected ولی چیزی رو تشخیص نمیده . تو همین OnSilenceDetected , رو Answerstate=aasPlayingPrompt گذاشتم ولی بازم کار نمیکنه .
    در کجا و چطوری باید این کار رو انجام بدم ؟

    متشکرم

  9. #49
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    78

    نقل قول: آموزش کامل طراحی تلفن گویا با Tapiex و KDTele در سی شارپ

    سلام.شما از تایمر استفاده کن.بدین صورت که پس از خوندن منو، یک event ریز میشه به یه همچین نامی : onplaybackcomplete.داخل این ایونت ، تایمر رو استارت کن.اگر توی این مدت کلیدی فشرده شد ، توی متد ondigitdetected ، تایمر رو استاپ کن.ولی اگر نه که ontick تایمر فایر میشه و شما پیغام بده.

  10. #50

    نقل قول: آموزش کامل طراحی تلفن گویا با Tapiex و KDTele در سی شارپ

    سلام جناب Kimm
    متشکرم از بابت راهنمایی .روش خوبی هست از همین تایمر استفاده میکنم .

  11. #51
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    Mashhad
    پست
    128

    نقل قول: قسمت 1) شروع کار

    نقل قول نوشته شده توسط kimm66 مشاهده تاپیک
    با سلام خدمت همگی.بدون توجه به هیچ موضوع و نظر اضافی و بخاطر همه کسایی که پیغام زدن هر چیزی رو که بلدم در این زمینه از امروز شروع میکنم به گذاشتن.امیدوارم مفید واقع بشه.
    قبل از هرچیز لازم هست که مقدمات کار روبگم تا مشکلی پیش نیاد.پس از تست و بررسی چندین کامپوننت مختلف موجود دررابطه با تلفن گویا و فکس ، باتوجه به محدودیت هایی که کاربراین ایرانی برای دسترسی به کامپوننت های خارجی دارن ، بنده دو کامپوننت Tapiex ActiveX v 3.6.1 برای تلفن گویا و KDTele 3.5 رو انتخاب کردم.هردوی این کانپوننت رو در انتهای این پست میزارم واسه دانلود.
    زبان برنامه نویسی هم C#‎ هست در VS2008.
    ابتدا این دو کامپوننت رو نصب و مراحل ک . ر . ک کردن اونها رو انجام بدید.فقط توجه کنید که آنتی ویروس غیرفعال باشه.سپس یه پروژه جدید در VS2008 ایجاد کرده و دو فایل TAPIExCt.dll و KDTele.ocx v رو از طریق Add refrence ، به solution اضافه کنید.سپس در منوی ToolBox روی یکی از تب ها کلیک راست کرده و گزینه Choose Items رو بزنید.سپس از طریق تب Com Components ، کامپوننتهای مربوط به KDTele ... Cotrol که 8 نتا میباشند و Tapeix Class رو به تولبار اضافه کنید.پس از اضافه کردن آیکن های زیر به ToolBax اضافه میشن.
    ضمیمه 93375
    پیشنهاد من اینه که ابتدا از کامپوننت Tapiex که برای تلفن گویا هست شروع کنیم.
    برای این کار Tapeix Class رو مانند ابزارهای دیگه روی فرم خود بندازید و نام اون رو به tapiex_com تغییر داده و Visible اون رو هم False کنید.تا اینجا اگر مشکلی هست بگید تا بعدش بریم سراغ قسمت بعد.ممنئم از همگی استادان
    دانلود Tapeix ActivX v3.6.1
    دانلود KDTele3.5
    سلام داداش میشه این کامپوننت ها رو دو باره بزاری چون الان خراب شده اند ممنون

  12. #52
    کاربر جدید آواتار hotcat
    تاریخ عضویت
    مهر 1391
    محل زندگی
    Iran
    پست
    27

    نقل قول: قسمت 1) شروع کار

    عزیز لطفا دوباره لینک دانلودی برای کامپوننتها بزارید. خرابه دان نمیشه.ممنون

  13. #53
    کاربر دائمی آواتار ordebehesht
    تاریخ عضویت
    فروردین 1386
    محل زندگی
    یه گوشه دنج از این دنیا
    پست
    845

    نقل قول: آموزش کامل طراحی تلفن گویا با Tapiex و KDTele در سی شارپ

    نقل قول نوشته شده توسط en.reza مشاهده تاپیک
    دوستان pdf بذارید
    ممنون
    دوستان خواهشان فایل pdf‌ و یا فیلم بزارین ازکارتون

  14. #54

    نقل قول: آموزش کامل طراحی تلفن گویا با Tapiex و KDTele در سی شارپ

    نمی دونم چرا دوستان یه سرچ ساده نمی کنند
    Tapiex ActiveX v3.6.1 اینجا

  15. #55
    کاربر دائمی آواتار vaheeed
    تاریخ عضویت
    خرداد 1389
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    287

    نقل قول: آموزش کامل طراحی تلفن گویا با Tapiex و KDTele در سی شارپ

    من Tapiex ActiveX رو نصب کردم بعد ک ر ک هم کردم به رفرنسا هم اضافه کردم ایکونشم تو لیست باکس اضافه کردم ولی وقتی درگ میکنم داخل فرم یه پنجره میاد که میگه برنامه با مشکل مواجه شده حالا دیباگ بشه .... دو باره هم نصب کردم ولی بازم همینجوره ، من فایل اخری که گذاشتین رو دانلود کردم

  16. #56
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    78

    نقل قول: آموزش کامل طراحی تلفن گویا با Tapiex و KDTele در سی شارپ

    ویندوزتون چیه؟

  17. #57
    کاربر دائمی آواتار vaheeed
    تاریخ عضویت
    خرداد 1389
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    287

    نقل قول: آموزش کامل طراحی تلفن گویا با Tapiex و KDTele در سی شارپ

    ویندوز 8 ، ولی یه کار دیگه کردم جواب داد نیاوردمش رو فرم ازش داخل کد نویسی یه نمونه ساختم و با اون کار کردم البته هنوز تست کامل نکردم اخه الان مودم ندارم ولی اجرا کردم اررور نداد

  18. #58
    کاربر دائمی آواتار vahid2112
    تاریخ عضویت
    آبان 1391
    محل زندگی
    زیر گنبد کبود
    پست
    294

    نقل قول: آموزش کامل طراحی تلفن گویا با Tapiex و KDTele در سی شارپ

    دوستان اگه لطف کنید یه pdf بذارید ممنون میشیم

  19. #59
    کاربر دائمی آواتار vaheeed
    تاریخ عضویت
    خرداد 1389
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    287

    نقل قول: آموزش کامل طراحی تلفن گویا با Tapiex و KDTele در سی شارپ

    من زیاد نتونستم کار کنم ، یه متغیر از نوع call ساختم توابعش زیاده از رو اسماش میشه یه چیزایی فهمید مثلا dial داره که فکر میکنم باید واسه شماره گیری باشه ولی نمیدونم این متغیر call رو ساختم برابر با چی قرار بدم ! اگه این چیزا رو دوستان لطف کنن بگنن کم کم راه می افتیم ، و از جناب kimm66 تشکر میکنم و از باقیه دوستان که تقریبا کار تلفن گویا رو انجام دادن (با توجه به سوال هاشون ) خواهش میکنم به تایپیک حالی بدن
    از همتون ممنون

  20. #60
    کاربر دائمی آواتار vaheeed
    تاریخ عضویت
    خرداد 1389
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    287

    نقل قول: آموزش کامل طراحی تلفن گویا با Tapiex و KDTele در سی شارپ

    تو سایت Tapiex یه سری نمونه داره البته من دانلود کردم جواب نداد !!! حالا شما هم یه نگاهی بندازین شاید من اشتباه کردم
    http://www.tapiex.com/samples.htm

  21. #61
    کاربر دائمی آواتار daneshjo90
    تاریخ عضویت
    تیر 1390
    محل زندگی
    چايپاره
    پست
    282

    نقل قول: آموزش کامل طراحی تلفن گویا با Tapiex و KDTele در سی شارپ

    سلام
    یه سوال داشتم چون نمیدونم شاید براتون خنده دار باشه

    ولی میپرسم :
    آیا باید مودم مخصوص خریداری کنیم یا با مودم D-Link که برای ADSL استفاده میکنیم هم میشه

    ممنون میشم کمکم کنید

    چون خیلی دوست دارم همچین برنامه رو برای خودم طراحی کنم

    چون به زودی میخوام یه شرکت بزنم که بعضی کارامو با این آسون میکنه

    ممنون موفق باشید

  22. #62
    کاربر دائمی آواتار vaheeed
    تاریخ عضویت
    خرداد 1389
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    287

    نقل قول: آموزش کامل طراحی تلفن گویا با Tapiex و KDTele در سی شارپ

    منتظر دوستانی که در این مورد کار کردن هستیم لطفا اگه چیزی بلدید ما رو هم بی نصیب نزارین ، منظور دوستان از نمونه کد فکر میکنم یه نمونه کد کامل هست این کدهای که گذاشتین درسته ولی یه نمونه کامل نیست ، در هر صورت اگر هم کسی نمونه برنامه تا اینجای کار میخواد من نوشتم

  23. #63
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    78

    نقل قول: آموزش کامل طراحی تلفن گویا با Tapiex و KDTele در سی شارپ

    جناب daneshjo عزیز ، باید از مودم های dial up استفاده کنین.مودم adsl نمیشه.

  24. #64
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    78

    نقل قول: آموزش کامل طراحی تلفن گویا با Tapiex و KDTele در سی شارپ

    آقای vaheed چن تا سوال داشتن که میخام اینجا جوابشون بدم :
    1) چطور بفهمیم کسی داره زنگ می زنه یا به عبارت دیگه مودم داره زنگ می خوره
    کامپوننت تاپیکس رویدادی به اسم OnRing داره که هنگامی که مودم زنگ میخوره ، فایر میشه.این رویداد یه متغیر از نوع OnRingEvent داره که مهمترین پارامترای اون m_call و RingCount هست.اولی که نشون دهنده تماس هست.دومی هم تعداد زنگ هایی هست که مودم داره میخوره.

    2)پخش صدا : بوسیله متد PlayBackFile میتونیم یک صدا رو پخش کنیم. این متد داخل کلاس ITapiCall هست.در واقع توی رویدادها، جزیی از متغیر m_call هست.توجه کنید که صدایی که میخاید پخش کنید حتما باید مشخصاتش بدین صورت باشه : wav PCM;8000 khz; 16 bit; mono ; 15kb/sec . با Sound recorder میتونید فایلای صوتی رو با این فرمت ذخیره کنید.

    3)کدوم کلید فشار داده شده : اگر مودم شما از خاصیت DTMF پشتیبانی کنه(که الان همه مودم ها ساپورت میکنن) ، پس از فشرده شدن کلید توسط کاربر ، رویداد OnDTMF فایر میشه. این رویداد متغیری از نوع OnDTMFEvent داره که مهمترین پارامتراش m_call و keyCode هست.اولی که تماس هست ، دومی کد اسکی کلیدی هست که فشرده شده که برای بدست آوردن شماره فشرده شده باید 48 تا از keyCode کم کنید.
    در واقع شماره فشرده شده keyCode-48 است. با این روش کلید * میشه 6- و کلید # میشه 13- .

    4) ضبط صدا : با متد Record میتونید صدای کاربر رو ظبط کنید.این متد نام صدا رو میگیره فقط.اگه مسیر بهش ندید ، همون جایی که فایل اجرایی هست ، ذخیره میکنه.پس از اتمام ضبط صدا ، رویداد OnRecordComplate اجرا میشه که چیز خاصی نداره.

    5)شماره طرف مقابل چنده : این قابلیت وابسته به خط شما و مودم شما هست.یعنی هرکدوم که ساپورت نکنه شما نمیتونید شماره رو تشخیص بدید.اگه هم خط و هم مودم قابلیت CallerID رو داشته باشه ، هم بوسیله پارامتر CallerIDnumber که جزیی از کلاس ITapicall هست میتونید شماره رو بگیرید هم بوسیله رویداد OnCallerID و متغیر callerNumber.

  25. #65
    کاربر دائمی آواتار vaheeed
    تاریخ عضویت
    خرداد 1389
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    287

    نقل قول: آموزش کامل طراحی تلفن گویا با Tapiex و KDTele در سی شارپ

    ممنون از لطفت واقعا مرسی
    قبلا گفته بودم که کنترل رو میخوام رو صفحه بیارم برنامه ریستارت میشه و اومدم داخل کد نویسی یه نمونه ایجاد کردم مشکلم حل شد ولی الان برای استفاده از رویدادها نمیدونم باید چیکار کنم ، دوستان اگه کسی میتونه کمک کنه ممنون میشم
    شاید مربوط به کامپوننت باشه ! من کامپوننتی رو که جناب mjnikbn گذاشته بود دانلود کردم اگه کسی این کامپوننت رو دانلود کرده و مشکل نداره بگه لطفا یا اگه کسی دو تا کامپوننت پست سوم رو داره بذاره ممنون میشم
    آخرین ویرایش به وسیله vaheeed : چهارشنبه 11 بهمن 1391 در 11:38 صبح

  26. #66
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    خرداد 1390
    محل زندگی
    کرمان
    پست
    29

    نقل قول: آموزش کامل طراحی تلفن گویا با Tapiex و KDTele در سی شارپ

    با سلام خدمت اساتید گرامی ،

    ممنون واسه آموزشهای مفیدتون
    در مورد تعطیلی KD حقیقت این هست که تعطیل نشده بلکه توسط یکی از این شرکتهایی که Call Center تولید میکنند (مثل الاستیکس و آستریسک) خریداری شده و از پارسال محصولاتش رو صرفا بر پایه لینوکس تولید میکنه .
    من داشتم با سورس های VAAK ور می رفتم که رد پای الگوریتم های KD رو اون تو دیدم و بعد از کمکی فضولی فهمیدم که یه شرکتی کلا خریده اون رو .

    بهرحال ،
    بازم ممنونم واسه اینکه برای چند تا تازه کار مثل من وقت می زارید و اطلاعاتتون رو شیر می کنید .
    من هر چی توی پستها گشتم مطلبی در مورد مشکلم ندیدم ، راستش بعد از نوشتن برنامه و مطمئن شدن از صحت عملکرد اون فقط یه بحثی باقی میمونه و اونم نصب محصول در محل مشتریه .

    در نظر بگیرید مثلا من از دوتا برد دبالوجیک آنالوگ (D/4PCI) چهار پورت که مجموعا میشه 8 پورت استفاده می کنم و با استفاده از KD 3.6 ، Global API ، VCPlus و ... کلی ماژول و کامپوننت دیگه برنامه ام رو تموم کردم که قراره نقش یک Service Manager رو توی یک سازمان دولتی انجام بده .

    تا جایی که من می دونم وقتی 8 پورت داشته باشم به هشت پورت ورودی شهری وصل میشه و از اون به کل داخلی ها دسترسی داره (این موضوع رو توی یک برنامه مشابه دیدم) حالا من این موضوع رو درک نمی کنم .!!! (خنگم خوب مسخره نکنید) .
    حالا می خوام بدونم سروری که برنامه من روش نصبه کجای مدار قرار می گیره و از لحاظ فیزیکی چه جوری باید به سانترال مثلا پاناسونیک با 200 داخلی وصل شه. البته ناگفته نمونه این که گفتم برنامه کامله منظورم از نظر الگوریتم و دیتابیس و ... بود و هنوز نصبش نکردم .

    جایی خوندم که خطوط شهری قبل از سانترال باید بیاد توی برد های سرور من ولی منظورش رو دقیق نفهمیدم ! یعنی یه انشعاب از خط شهری قبل از سانترال باید بگیرم ؟! یا جور دیگه باید باشه .

    اگه ممکنه من رو راهنمایی کنید
    با تشکر از همه دوستان.

  27. #67
    کاربر دائمی آواتار vaheeed
    تاریخ عضویت
    خرداد 1389
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    287

    نقل قول: آموزش کامل طراحی تلفن گویا با Tapiex و KDTele در سی شارپ

    با تشکر از اقای kimm66 ، دوستان کسی در مورد صدایی که واسه کاربر پخش میشه تا حالا کار کرده؟؟ این مشخصات یه سری عدد هست حالا این اعداد مربوط به چیه؟ و نرم افزاری برای تبدیل به چنین فرمتی دارین ؟؟ خودم برای این از 3herosoft استفاده کردم ولی شاید اعداد رو جای اشتباه زدم جواب نداد
    آخرین ویرایش به وسیله vaheeed : پنج شنبه 19 بهمن 1391 در 07:35 صبح

  28. #68

    نقل قول: آموزش کامل طراحی تلفن گویا با Tapiex و KDTele در سی شارپ

    سلام به همه دوستان
    با وجود تمام آموزش های ناقص در این زمینه من تونستم یه تلفن گویای کامل بنویسم که سر جمع 300 ساعت کار مفید بود
    دوستان اگه علاقه دارن. به ویژه دانشجویان عزیز...
    اعلام کنین تا اموزش قدم به قدم رو بزارم..
    یه سفر یه هفته ای دارم بعد برگشتم اگه درخواستی بود حتما شروع به کار میکنیم...
    اینم عکس از محیط برنامه.... (فقط تب خانه)


    البته در تب تاریخچه قابلیت پخش فایل های ضبط شده هم وجود داره . در این برنامه از رابط گرافیکی مترو (ویندوز 8) استفاده شده...

  29. #69
    کاربر دائمی آواتار khokhan
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    اسکو
    پست
    2,176

    نقل قول: آموزش کامل طراحی تلفن گویا با Tapiex و KDTele در سی شارپ

    درود بر شما

    من یه نمونه کامل با Tapiex شامل نشان دادن id caller ثبت تماس ، جوابگویی اتوماتیک ، اعلان موجودی حساب به صورت صوتی و .....

    اما حجمش یه کمی زیاده

    هرکسی لازم داشت می تونم با مستندات وسورس کامل در اختیارتون قرار دهم
    آخرین ویرایش به وسیله khokhan : جمعه 20 بهمن 1391 در 21:01 عصر

  30. #70
    کاربر دائمی آواتار vaheeed
    تاریخ عضویت
    خرداد 1389
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    287

    نقل قول: آموزش کامل طراحی تلفن گویا با Tapiex و KDTele در سی شارپ

    ممنون از دوستان مسلما همه میخوان دیگه !!!! دوستان هم با دکمه تشکر نظرشون رو اعلام میکنن فقط من بی ادبی میکنم پست میزارم

  31. #71
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    خرداد 1390
    محل زندگی
    کرمان
    پست
    29

    نقل قول: آموزش کامل طراحی تلفن گویا با Tapiex و KDTele در سی شارپ

    اگه میشه بزارید

  32. #72
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    خرداد 1390
    محل زندگی
    کرمان
    پست
    29

    نقل قول: آموزش کامل طراحی تلفن گویا با Tapiex و KDTele در سی شارپ

    من فقط یه موضوعی رو روشن کنم ،
    اگه برنامه تلفن گویا که می خواهید بنویسید صرفا جنبه آموزشی داره که خوب KDTELE و ... مشکلی ندارند اما اگه تجاری باشه دیگه نمیشه که مودم زولتریکس گذاشت واسه مشتری ، حداقلش باید از یک برد چهار خط دیالوجیک استفاده کنید و در این صورت باید کلا مقوله TAPI رو فراموش کنید و وقتی TAPI در کار نباشه KD و بقیه اکتیو ایکس ها بی مصرف میشن و اصلا خط هاتون رو لود نمی کنند .

    من نمی دونم هدف این پست چیه ، ادمین عزیز اگه در مورد برنامه ها تجاری و سیستم هایی غیر مبتنی TAPI اینجا میخواید بحث کنید بگید تا شروع کنیم اگه نه که یک تاپیک جدید بسازید
    ولی پیشنهاد من ! برای ساخت برنامه تجاری اصلاااااااً به TAPI و اکتیو ایکس هاش متکی نشید که اعصابتون رو خورد می کنه . واسه نوشتن یک برنامه تجاری باید سیستم قابلیت اطمینان و صحت عملکرد بالایی داشته باشه
    من یه کارای خوبی در مورد سیستم های غیر TAPI دارم اگه خواستید بگید بحثش رو شروع کنیم



    ----------------------------------------------
    HAMED MIRZAEI
    MCSD 2000 - MCDBA 2000 - MCSE 2003 - CIW WEBMASTER

  33. #73
    کاربر دائمی آواتار vaheeed
    تاریخ عضویت
    خرداد 1389
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    287

    نقل قول: آموزش کامل طراحی تلفن گویا با Tapiex و KDTele در سی شارپ

    ادمین که نمیان اینجا تمام تایپیک ها رو بررسی کنن خودمونیم که کار میکنیم پیگیری میکنیم کمک میکنیم ادمین عزیز زحمت راه اندازی کل سایت رو کشیدن ، به نظر من شما لطف کنین و یه تایپیک دیگه بسازین و این تایپیک باشه واسه کسایی که با همین کامپوننت ها کارشون راه میفته و تو تایپیک خودتون در مورد تجاری ساختن برنامه و ... توضیح بدین البته لینکش رو تو این تایپیک هم بزارین

  34. #74

    نقل قول: آموزش کامل طراحی تلفن گویا با Tapiex و KDTele در سی شارپ


  35. #75
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    نا کجا باد
    پست
    813

    نقل قول: آموزش کامل طراحی تلفن گویا با Tapiex و KDTele در سی شارپ

    دوست عزیز لینک دانلود را لطفا و آموزش قرار دهید
    با تشکر

  36. #76
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    خرداد 1390
    محل زندگی
    کرمان
    پست
    29

    نقل قول: آموزش کامل طراحی تلفن گویا با Tapiex و KDTele در سی شارپ

    سلام به همه
    من یه مدت پیش یه برنامه با KD نوشتم (ورژن 4)
    یه چند جایی مشکل داشتم که به بدبختی حلش کردم
    حالا می خوام یه چند تا از تجربیات اون رو بزارم که اگه کسی مشکل مشابهی داشت مشکلش حل شه

    اول یه سری اطلاعات:
    من تو محیط vb6 برنامه رو نوشتم
    واسه 16 خط
    از کارت های دیالوجیک که میشه گفت بهترین انتخاب واسه سیستم تلفن گویاست استفاده کردم (البته کارتها الان خیلی گرون شدن)
    مدل کارتهای من D/4PCI & D/4PCIU هست البته میشه از هرجور کارتی حتی مودم استفاده کرد اما فکر نکنم هیچ ...ی بخواد 8 یا 16 تا مودم روی کامپیوترش نصب کنه

    اگه از کارت های دیالوجیک استفاده می کنید :
    به ترتیب کارای زیر رو انجام بدید
    1 - نصب کارت ها روی مادربرد
    2 - نصب برنامه Dialogic System Release 5.1.1 (الان ورژن 6 هم هست اما از TAPI پشتیبانی نمی کنه و باید فقط همین ورژن نصب شه)
    3 - نصب برنامه Dialogic System Release 5.1.1 Feature Pack 149
    4 - نصب Dialogic Point Release For D/4PCIUF
    5 - نصب Dialogic System Release 5.1.1 Service Pack 1
    6 - تنظیم برنامه DCM برای لود شدن در استارت آپ ویندوز و نصب Dialogic Wav Driver For TAPI
    7 - .... یه سری تنظیمات دیگه هم داره که اگه نتونستید پیداشون کنید بگید اونا رو هم بزارم
    8 - نصب KDTELE Tools V4.0.33 و کرک آن

    نکته ها :
    تحت هیچ شرایطی از ریموت واسه نوشتن این برنامه استفاده نکنید ، من برد ها رو روی دسکتاپ نصب کرده بودم و سعی میکردم با لپ تاپ و Remote Desktop Connection این برنامه رو بنویسم ولی پیغام Invalid Sound Device ID was passed as argumentرو می گرفتم که مشخص شد با اینکه ریموته ولی واسه پخش صدا می خواد از روی لپتاپ درایور Dialogic wav Driver رو بیاره که خطا می داد . البته کلی بدبختی دیگه توی ریموت داره و از این سیستم استفاده نکنید .

    سعی کنید اگه امکانش رو دارید غیر از این برد ها یک مودم معمولی هم نصب کنید چون واسه تنظیمات صدا راحت تر باهاش کار می کنید
    فرمت فایل های wav باید این ها باشه و نه چیز دیگه :
    "PCM 8,000 Hz - 16 bit - Mono" format or the "KDPCM 8,000 Hz - 16 bit - Mono"
    wave format compatible with most of Dialogic cards is the "PCM 11,025 Hz - 8 bit - Mono" فقط مخصوص دیالوجیک
    "KDPCM 11,025 Hz - 8 bit - Mono", and "KDPCM 8,000 Hz - 8 bit - Mono"

    سعی کنید یه WAVE EDITOR داخل برنامه داشته باشید که اگه خواستید از چند نوع فرمت استفاده کنه خود برنامه تون انجامش بده
    باز هم اگه پیغام خطای WAV_BAD_FORMAT رو دیدید یه صدا از طریق تلفن ضبط کنید و مشخصات اون رو از برنامه wav editor در بیارید و بقیه صداهاتون رو طبق اون مشخصات ضبط کنید
    حتما توی CALL LOG برنامه تون (البته اگه داشته باشید) از CALLHANDLE استفاده کنید .

    اگه تعداد خطوط برنامه تون ثابت نیست و میخواید واسه هر مشتری تعداد خط به خصوصی استفاده کنید از Dynamic Creation استفاده کنید (مثال این رو توی EXCELETELمیتونید پیدا کنید )
    اگه می خواید خطوط تون توی دیتابیس ذخیره بشه و واسه هر بار اجرای برنامه قرار نباشه Line Selection انجام بدید حتما دو گزینه LineDeviceName و LineID رو ذخیره کنید .

    واسه تست برنامه می تونید از شبیه ساز های نرم افزاری استفاده کنید (قرار نیست من من خنگ با موبایلتون تست کنید که بعدش کلی قبض واستون بیاد )
    شبیه ساز ها رو توی یه تاپیک مجزا توضیح دادم

    من نکته دیگه ای به ذهنم نمی رسه اما اگه سوالی بود در خدمتم
    ولی خودمونیم تا این سیستم تموم شد پدرم دراومد حتی رفتم VC++‎ یاد گرفتم و باهاش DLL درست کردم که بعدش فهمیدم اصلا نیاز نبود .
    یه مجموعه کامل از صداهای ضبط شده به صورت wav هم دارم که حجمش خیلی زیاده اگه خواستید یه جوری بهتون می رسونم

    امیدوارم این پست مفید باشه ، اگه مشکلتون حل شد لایک فراموش نشه !!! همون تشکر


    ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Hamed Mirzaei
    MCSE 2003
    MCSD/MCAD 2000
    MCDBA 2000
    CIW Webmaster
    msws{DOT}biz{AT}gmail{DOT}com

  37. #77
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    خرداد 1390
    محل زندگی
    کرمان
    پست
    29

    نقل قول: آموزش کامل طراحی تلفن گویا با Tapiex و KDTele در سی شارپ

    این هم لینک KDTele 4.0.33 با کرک
    http://s1.picofile.com/file/67819748...2_UST.rar.html

  38. #78
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    خرداد 1390
    محل زندگی
    کرمان
    پست
    29

    نقل قول: آموزش کامل طراحی تلفن گویا با Tapiex و KDTele در سی شارپ

    این رو هم بگم که من در حال حاضر واسه تست از یه دستگاه سانترال 3 به 8 استفاده می کنم که واسه Transfer و ... خیلی بهتر از بقیه چیزاست.

  39. #79
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    Mashhad
    پست
    128

    نقل قول: آموزش کامل طراحی تلفن گویا با Tapiex و KDTele در سی شارپ

    نقل قول نوشته شده توسط hamed_basic مشاهده تاپیک
    من فقط یه موضوعی رو روشن کنم ،
    اگه برنامه تلفن گویا که می خواهید بنویسید صرفا جنبه آموزشی داره که خوب KDTELE و ... مشکلی ندارند اما اگه تجاری باشه دیگه نمیشه که مودم زولتریکس گذاشت واسه مشتری ، حداقلش باید از یک برد چهار خط دیالوجیک استفاده کنید و در این صورت باید کلا مقوله TAPI رو فراموش کنید و وقتی TAPI در کار نباشه KD و بقیه اکتیو ایکس ها بی مصرف میشن و اصلا خط هاتون رو لود نمی کنند .

    من نمی دونم هدف این پست چیه ، ادمین عزیز اگه در مورد برنامه ها تجاری و سیستم هایی غیر مبتنی TAPI اینجا میخواید بحث کنید بگید تا شروع کنیم اگه نه که یک تاپیک جدید بسازید
    ولی پیشنهاد من ! برای ساخت برنامه تجاری اصلاااااااً به TAPI و اکتیو ایکس هاش متکی نشید که اعصابتون رو خورد می کنه . واسه نوشتن یک برنامه تجاری باید سیستم قابلیت اطمینان و صحت عملکرد بالایی داشته باشه
    من یه کارای خوبی در مورد سیستم های غیر TAPI دارم اگه خواستید بگید بحثش رو شروع کنیم



    ----------------------------------------------
    HAMED MIRZAEI
    MCSD 2000 - MCDBA 2000 - MCSE 2003 - CIW WEBMASTER
    داداش شما شروع کن

  40. #80
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    Mashhad
    پست
    128

    نقل قول: آموزش کامل طراحی تلفن گویا با Tapiex و KDTele در سی شارپ

    نقل قول نوشته شده توسط jasper مشاهده تاپیک
    سلام به همه دوستان
    با وجود تمام آموزش های ناقص در این زمینه من تونستم یه تلفن گویای کامل بنویسم که سر جمع 300 ساعت کار مفید بود
    دوستان اگه علاقه دارن. به ویژه دانشجویان عزیز...
    اعلام کنین تا اموزش قدم به قدم رو بزارم..
    یه سفر یه هفته ای دارم بعد برگشتم اگه درخواستی بود حتما شروع به کار میکنیم...
    اینم عکس از محیط برنامه.... (فقط تب خانه)


    البته در تب تاریخچه قابلیت پخش فایل های ضبط شده هم وجود داره . در این برنامه از رابط گرافیکی مترو (ویندوز 8) استفاده شده...
    سلام اگر میشه لطف کنید زود تر شروع کنید من واسه پروژه دانشجوی لازم دارم ممنون میشم کامل توضیح بدید اگر هم فایل اموزش در این مورد دارید لطف کنید و یک جا آپلود کنید فقط تو رو خدا یکم زود تر
    ممنون

صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر

تاپیک های مشابه

  1. برای تلفن گویا در .NET کدام یک از kdtele و tapiو tapiex بهترند؟
    نوشته شده توسط aftabgardoon در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 16 دی 1392, 11:13 صبح
  2. گفتگو: طراحی تلفن گویا ، کار کردن با توابع Tapi
    نوشته شده توسط mina.net در بخش VB.NET
    پاسخ: 37
    آخرین پست: پنج شنبه 18 آبان 1391, 17:40 عصر
  3. گفتگو: در مورد طراحی تلفن گویا و استفاده از کامپوننت ها
    نوشته شده توسط dark-man در بخش C#‎‎
    پاسخ: 45
    آخرین پست: پنج شنبه 24 دی 1388, 22:31 عصر
  4. تلفن گویا در دلفی سورس کامل و باتوضیح کامل
    نوشته شده توسط mehdirayaneh در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 10
    آخرین پست: پنج شنبه 10 خرداد 1386, 08:00 صبح
  5. طراحی سیستم تلفن گویا با وجود سانترال
    نوشته شده توسط realman در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 19 شهریور 1385, 17:00 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •