نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: کد اسکی page upوpage down

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    Iran
    پست
    78

    کد اسکی page upوpage down

    من تو برنامم باید با کلیدهایpage downوpage upبین رکوردهای جدول حرکت کنم اما نمیدونم کد اسکی اونا چیه؟ که با key press چک کنم لطفا بگید چکار کنم
    یه چیز دیگه هم هست لطفا بگین اینجا چطوری 2 نفر که online هستند با هم بحث میکنند چون من هر وقت سوال میکنم اگه هم کسی online باشه نمیتونم همون موقع ازش جواب بگیرم

  2. #2
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    Iran
    پست
    15
    دوست عزیز سلام
    کدهای 33و34 برای بالاوپاپین در کی دان نه کی پرس
    موفق باشی

  3. #3
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    Iran
    پست
    78

    پارامتر دوم

    میشه لطفا یه مثال بزنی چون من هر کار میکنم از پارامتر دوم خطا میگیره
    ممنون

  4. #4
    ario عزیز این هم یک مثال برای کاری که می خواستید
    Private Sub Form_KeyDown(KeyCode As Integer, Shift As Integer) 'KeyDown Event
    If KeyCode = 33 Then
    MsgBox "You Pressed PageUp" 'Press PageUp key
    ElseIf KeyCode = 34 Then
    MsgBox "You Pressed PageDown" 'Press PageDown key
    End If
    End Sub

  5. #5
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    Iran
    پست
    78

    تشکر

    Voldemortوعلی عزیز واقعا ازتون متشکرم

  6. #6
    چند تا سوال دارم
    1.چرا با keypress نه و keydomn
    2.برای جابجایی بین رکوردهای datagrid از sendkey استفاده میکنید و اگه میکنید کدوم کلید رو میفرستید؟

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار yavari
    تاریخ عضویت
    مهر 1384
    محل زندگی
    ایران - یزد
    پست
    1,014
    سلام

    1.چرا با keypress نه و keydomn

    نمیدونم چرا دوستان اینجور راهنمائی کردن ! keypress کد اسکی رو پارامتر میگیره و keydomn کد کلید رو (فرقشونم که واضحه !)
    Private Sub Form_KeyDown(KeyCode As Integer, Shift As Integer) 'KeyDown Event
    If KeyCode = vbKeyPageUp Then
    MsgBox "You Pressed PageUp" 'Press PageUp key
    ElseIf KeyCode = vbKeyPageDown Then
    MsgBox "You Pressed PageDown" 'Press PageDown key
    End If
    End Sub
    دوستمون میتونستن اینجور هم بنویسن ! فرقی نمیکنه چون معادلند !

    2.برای جابجایی بین رکوردهای datagrid از sendkey استفاده میکنید و اگه میکنید کدوم کلید رو میفرستید؟

    page upوpage down گرید رو به سطر اول و سطر آخر اسکرول میکنن !

    موفق باشید

تاپیک های مشابه

  1. page header or footer longer than page
    نوشته شده توسط maryam_jamshid در بخش گزارش سازی با Crystal Report
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 22 آبان 1386, 00:22 صبح
  2. ترکیب Master Page,Content Page,UserControl
    نوشته شده توسط ali643 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 04 مرداد 1386, 22:26 عصر
  3. url page
    نوشته شده توسط matin63 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 12 تیر 1386, 07:43 صبح
  4. Web Page من خیلی کند بالا میاد.
    نوشته شده توسط hdv212 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 13 اردیبهشت 1386, 14:01 عصر
  5. Next Page و Previews Page در crystal report
    نوشته شده توسط سمیه در بخش گزارش سازی با Crystal Report
    پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 07 خرداد 1384, 13:22 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •