نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: SQL server 2008 And PHP

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار morteza_carefree
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    رو به غروب CPU
    پست
    144

    Unhappy SQL server 2008 And PHP

    سلام دوستان من میخوام به sql server وصل بشم اما نمیدونم چطور DLL ها رو ست کنم و تو فایل ini چه تنظیماتی اعمال کنم
    کدمم اینه



    <?php
    $serverName = "(local)\sqlexpress";
    $connectionOptions = array("Database"=>"AdventureWorks");

    /* Connect using Windows Authentication. */
    $conn = sqlsrv_connect( $serverName, $connectionOptions);
    if( $conn === false )
    die( FormatErrors( sqlsrv_errors() ) );
    sqlsrv_close( $conn );


  2. #2
    کاربر دائمی آواتار morteza_carefree
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    رو به غروب CPU
    پست
    144

    نقل قول: SQL server 2008 And PHP

    یعنی کسی بلد نیس چیکار باید کرد

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1387
    محل زندگی
    اهل کاشانم
    پست
    746

    نقل قول: SQL server 2008 And PHP

    سلام
    بهترین منبع سایت های خارجی هست. یه سرچ تو گوگل بزنید پیدا میشه. همچنین تو فروم هم بسیار دربارش صحبت شده.
    یافت می نشود جسته ایم ما

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار Unique
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    ایران - اصفهان
    پست
    3,199

    نقل قول: SQL server 2008 And PHP

    هیچ نیازی به تنظیمات ini و dll و این حرفا نیست ! کافیه mssql extension را فعال کرده باشند :

    $myServer = "localhost";
    $myUser = "your_name";
    $myPass = "your_password";
    $myDB = "examples";

    //connection to the database
    $dbhandle = mssql_connect($myServer, $myUser, $myPass)
    or die("Couldn't connect to SQL Server on $myServer");

    //select a database to work with
    $selected = mssql_select_db($myDB, $dbhandle)
    or die("Couldn't open database $myDB");

    //declare the SQL statement that will query the database
    $query = "SELECT id, name, year ";
    $query .= "FROM cars ";
    $query .= "WHERE name='BMW'";

    //execute the SQL query and return records
    $result = mssql_query($query);

    $numRows = mssql_num_rows($result);
    echo "<h1>" . $numRows . " Row" . ($numRows == 1 ? "" : "s") . " Returned </h1>";

    //display the results
    while($row = mssql_fetch_array($result))
    {
    echo "<li>" . $row["id"] . $row["name"] . $row["year"] . "</li>";
    }
    //close the connection
    mssql_close($dbhandle);

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار morteza_carefree
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    رو به غروب CPU
    پست
    144

    نقل قول: SQL server 2008 And PHP

    خوب دوست عزیز میشه راه اونم بگید خیلی ممنون میشم

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار Reza1607
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    يه جايي تو مشهد
    پست
    969

    نقل قول: SQL server 2008 And PHP

    فایل php.ini رو باز کنید بعد عبارت extension=php_mssql.dll رو پیدا کن و بعدش ; اولش رو جذف کن در آخر وب سرویس رو ریست کن

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار morteza_carefree
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    رو به غروب CPU
    پست
    144

    نقل قول: SQL server 2008 And PHP

    من ini رو تغییر میدم اما خطا میده
    [
    آخرین ویرایش به وسیله morteza_carefree : دوشنبه 22 خرداد 1391 در 10:52 صبح

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار Unique
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    ایران - اصفهان
    پست
    3,199

    نقل قول: SQL server 2008 And PHP

    احتمالا PHP5 Distrobution ی که در اختیار دارین کامل نیست !
    من فایل مربوطه را براتون Attach میکنم ، کافیه بگذارینش توی شاخه ext
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

تاپیک های مشابه

  1. سوال: اتصال PHP به sql server 2008 R2
    نوشته شده توسط h.rezaee در بخش PHP
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 14 خرداد 1391, 20:06 عصر
  2. اتصال php و sql server 2008
    نوشته شده توسط salione در بخش مسائل مرتبط با نصب و راه اندازی
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 17 اسفند 1390, 10:22 صبح
  3. آموزش: آپلود رایگان سایت های ASP.NET 4 and SQL Server 2008
    نوشته شده توسط kiani_behzad در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 10 تیر 1389, 16:02 عصر
  4. SQL Server 2008 دارای IntelliSense خواهد بود!
    نوشته شده توسط Behrouz_Rad در بخش SQL Server
    پاسخ: 4
    آخرین پست: یک شنبه 20 مرداد 1387, 10:38 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •