نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: تعریف یک آرایه یا متغییر بصورت ماندگار

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1391
    محل زندگی
    خوی
    پست
    454

    تعریف یک آرایه یا متغییر بصورت ماندگار

    با سلام و خسته نباشید.
    من می خواستم بدونم چطور میشه یک آرایه یا متغییر تعریف کرد که مقدارش بعد از هر بار اجرا از بین نره
    من قبلا با ویژوال بیسیک برنامه می نوشتم که تو اون برای این کار متغییر رو از نوع static در نظر می گرفتیم ولی تو سی شارپ نمی دونم چیه. لطفا من را راهنمایی کنید.
    با تشکر

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار ahmadreza517
    تاریخ عضویت
    مرداد 1390
    محل زندگی
    اینترنت
    پست
    393

    نقل قول: تعریف یک آرایه یا متغییر بصورت ماندگار

    به نام تنها برنامه نویس هستی

    سلام ,

    فکر کنم . این عمل با متغیر های همگانی قابل حل

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار Saeed_m_Farid
    تاریخ عضویت
    تیر 1386
    محل زندگی
    فضای تهی میان دیوارها
    سن
    44
    پست
    1,046

    نقل قول: تعریف یک آرایه یا متغییر بصورت ماندگار

    نقل قول نوشته شده توسط mehran788 مشاهده تاپیک
    با سلام و خسته نباشید.
    من می خواستم بدونم چطور میشه یک آرایه یا متغییر تعریف کرد که مقدارش بعد از هر بار اجرا از بین نره
    من قبلا با ویژوال بیسیک برنامه می نوشتم که تو اون برای این کار متغییر رو از نوع static در نظر می گرفتیم ولی تو سی شارپ نمی دونم چیه. لطفا من را راهنمایی کنید.
    با تشکر
    سلام
    سوال شما میشه اینطوری : متغیرهایی که تو VB.Net بصورت Static تعریف میشن، آخرین مقدارشون رو حتی بعد از خروج از تابع نگه میدارن؛ "من قبلا با ویژوال بیسیک برنامه می نوشتم که تو اون برای این کار متغییر رو از نوع static در نظر می گرفتیم ولی تو سی شارپ نمی دونم چیه."

    هر بار اجرا، ماندگار و ... فقط آدم رو گیج می کنن و هیچکس رغبت نمیکنه سوال شما رو جواب بده! یا اگه جواب بده منظورتون رو نمیفهمه و غلط جواب میده ...
    تو #C معادلی برای اینکار وجود نداره! به دو دلیل :
    Q: In C++‎‎‎‎‎‎, it's possible to write a static method variable, and have a variable that can only be accessed from inside the method. C#‎‎‎‎‎‎ doesn't provide this feature. Why?
    A: There are two reasons C#‎‎‎‎‎‎ doesn't have this feature

    First, it is possible to get nearly the same effect by having a class-level static, and adding method statics would require increased complexity

    Second, method level statics are somewhat notorious for causing problems when code is called repeatedly or from multiple threads, and since the definitions are in the methods, it's harder to find the definitions

    اینجا رو هم ببینید...

  4. #4

    نقل قول: تعریف یک آرایه یا متغییر بصورت ماندگار

    سلام دوست عزیز
    از setting استفاده کنید.
    روی سلوشن پروژتون پروپرتیس بگیرید بعد تو قسمت Setting ی متغییر بسازید بعد هرک جا خواستین ازش استفاده کنیn

    نام پرژتون.Properties.Settings.Default.مقدا متغییر= نام متغییر تعریف شده ;
    نام پرژتون.Properties.Settings.Default.Save();

تاپیک های مشابه

  1. سوال: تعریف یک کلاس یا متغیر به صورت سراسری در کل پروژه
    نوشته شده توسط ESG_Esfahan در بخش C#‎‎
    پاسخ: 57
    آخرین پست: چهارشنبه 24 اردیبهشت 1393, 16:47 عصر
  2. سوال: تعریف یه آرایه بصورت سراسری
    نوشته شده توسط idocsidocs در بخش PHP
    پاسخ: 19
    آخرین پست: جمعه 25 شهریور 1390, 12:25 عصر
  3. تعریف اندازه آرایه
    نوشته شده توسط اوبالیت به بو در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 9
    آخرین پست: دوشنبه 18 آبان 1388, 14:06 عصر
  4. سوال: نوشتن پسورد با استفاده ازget ch یا تعریف دو آرایه
    نوشته شده توسط tanha_tarin در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 09 دی 1387, 04:33 صبح
  5. تعریف یک آرایه n بعدی
    نوشته شده توسط touraj در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 6
    آخرین پست: چهارشنبه 24 خرداد 1385, 12:10 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •