نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: نحوه کوئری نویسی در vb6 برای کنترل Access؟

  1. #1
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    شهریور 1390
    پست
    593

    Question نحوه کوئری نویسی در vb6 برای کنترل Access؟

    سلام
    اگه ممکنه یک نمونه کوئری نویسی یا نحوه فیلتر کردن یک فیلد خاص (مثلاً فقط تاریخ X) را از برنامه VB6 بنویسید

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار mahdi.fa
    تاریخ عضویت
    دی 1389
    محل زندگی
    اصفهان
    سن
    34
    پست
    131

    نقل قول: نحوه کوئری نویسی در vb6 برای کنترل Access؟

    سلام فکر میکنم این کد بدردتون بخورد من هم خودم از آقای محسن واژدی گرفتمش:
    اگر هنگام استفاده از شرط Like از * (به معنای هر کاراکتری) در دستورات وی بی و یا از همین کاراکتر ("*") در search ویندوز استفاده میکنیم در شرط Like در sql از "%" بجای "*" استفاده میکنیم، و متغیرهای شرط را مابین دو علامت ' قرار میدهیم آنچنانکه در نمونه کدی که در پیام قبل ارائه شد هم مشاهده میکنید، همچنین در نمونه پیام قبل در شرط '%A%B%' دو کارکتر A و B صرفا یک نمونه هستند و شما میتوانید شرط مورد نظرتان را جایگزین این دو کنید به عنوان مثال در شرط زیر تنها نام هایی که اسم حسین در آنها وجود داشته باشد لیست میشوند:

    Private Sub Command1_Click()
    Adodc1.RecordSource = "SELECT * FROM Table1 Where FIELD1 Like '%حسين%'"
    Adodc1.Refresh
    End Sub


تاپیک های مشابه

  1. نحوه ایجاد رویداد on exit برای کنترل textbox در صفحه وب
    نوشته شده توسط bahram_ariana در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 6
    آخرین پست: دوشنبه 16 مرداد 1391, 09:50 صبح
  2. سوال: نحوه تعریف رویداد های سفارشی برای کنترل های سفارشی
    نوشته شده توسط emil_turk در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 12 بهمن 1387, 01:11 صبح
  3. نحوه ساخت رویداد برای کنترل های داینامیک
    نوشته شده توسط kastakoorta در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 07 آبان 1384, 01:49 صبح
  4. نحوه برنامه نویسی برای سخت افزار در vb
    نوشته شده توسط sadegi در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 10
    آخرین پست: پنج شنبه 29 اردیبهشت 1384, 11:38 صبح
  5. کد نویسی برای کنترل html
    نوشته شده توسط rohollahmahmoodiany در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 10 اردیبهشت 1384, 15:39 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •