نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: چگونگی استفاده از دستورات شرطی در کدنویسی با EF مثلا در کد زیر چطوری از شروط و حلقه ها استفاده ک

  1. #1

    چگونگی استفاده از دستورات شرطی در کدنویسی با EF مثلا در کد زیر چطوری از شروط و حلقه ها استفاده ک

     using (var db = new AmozeshEntities())
    {

    //var course = db.course
    var objcourse = new course
    {

    ccode = txtccode.Text,
    cname = txtname.Text,
    cunit = int.Parse(txtunit.Text),
    cdate = Convert.ToDateTime(mskdate.Text),
    cday = txtday.Text,
    creshte = txtreshte.Text,
    cnoe = cmbnoe.Text,
    };

    db.AddTocourses(objcourse);
    db.SaveChanges();
    dataGridView1.DataSource = db.courses;

    }

  2. #2

    نقل قول: چگونگی استفاده از دستورات شرطی در کدنویسی با EF مثلا در کد زیر چطوری از شروط و حلقه ها

    دقیقا میخوای چیکار کنی؟

  3. #3

    نقل قول: چگونگی استفاده از دستورات شرطی در کدنویسی با EF مثلا در کد زیر چطوری از شروط و حلقه ها

    نقل قول نوشته شده توسط Sirwan Afifi مشاهده تاپیک
    دقیقا میخوای چیکار کنی؟
    میخوام بتونم مثلا برای هر فیلد پیغامی نشون بدم دال بر اینکه مثلا فیلد مورد نظر خالی است و یا دیگر دستورات شرطی آخه همش پیغام خطا میده
    با تشکر

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار firoozi90
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    572

    نقل قول: چگونگی استفاده از دستورات شرطی در کدنویسی با EF مثلا در کد زیر چطوری از شروط و حلقه ها

    میشه لطفا سوالتو واضح تر بپرسی و اینکه بگی کجا خطا داری؟

  5. #5

    نقل قول: چگونگی استفاده از دستورات شرطی در کدنویسی با EF مثلا در کد زیر چطوری از شروط و حلقه ها

    منظورم اینه اگه بخوام مثلا بنویسم
    if(txtcode=="")
    messagebox.show("کد وارد نشده است")
    آخه همش خطا میده و مشکل داخل کدنویسی EF پیش میاد

تاپیک های مشابه

  1. سوال: یافتن عدد بزرگتر و کوچتر از میان دو عدد بدون استفاده از دستورات شرطی
    نوشته شده توسط mng.n.2008 در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 16 آبان 1390, 10:32 صبح
  2. پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 27 بهمن 1389, 21:38 عصر
  3. استفاده از آرایه در دستورات شرطی sql
    نوشته شده توسط mina.net در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 11 اسفند 1388, 08:13 صبح
  4. چگونگی استفاده از دستورات اجرایی Sql در Vb
    نوشته شده توسط naeeme در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 23 مرداد 1384, 10:00 صبح
  5. استفاده از دستورات Transact_sql در برنامه های&
    نوشته شده توسط Mbr در بخش SQL Server
    پاسخ: 11
    آخرین پست: شنبه 03 مرداد 1383, 08:33 صبح

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •