نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: تغییر کوچک در یک تابع پی اچ پی

  1. #1

    تغییر کوچک در یک تابع پی اچ پی

    با سلام خدمت دوستان عزیز

    بنده در یکی از افزونه های ورد پرس با یک تابع مواجه شدم که در تحلیل آن مشکل دارم.
    خروجی این تابع نوشته های با بیشترین بازدید است . ولی یک کلمه views و یک عدد که تعداد بازدید است به عنوان نوشته اضافه می کند و در خروجی نمایش میدهد.
    بنده می خواهم این کلمه (views) رو به (بازدیدها) تغییر بدم ولی نمی دانم کجای تابع را باید ویرایش کنم.

    از دوستان عزیز خواهشمندم در صورت امکان بنده را راهنمایی بفرمایند.

    این هم کد تابع

    با سپاس فراوان

    ### Function: Display Most Viewed Page/Post
    if(!function_exists('get_most_viewed')) {
    function get_most_viewed($mode = '', $limit = 10, $chars = 0, $display = true) {
    global $wpdb;
    $views_options = get_option('views_options');
    $where = '';
    $temp = '';
    $output = '';
    if(!empty($mode) && $mode != 'both') {
    $where = "post_type = '$mode'";
    } else {
    $where = '1=1';
    }
    $most_viewed = $wpdb->get_results("SELECT DISTINCT $wpdb->posts.*, (meta_value+0) AS views FROM $wpdb->posts LEFT JOIN $wpdb->postmeta ON $wpdb->postmeta.post_id = $wpdb->posts.ID WHERE post_date < '".current_time('mysql')."' AND $where AND post_status = 'publish' AND meta_key = 'views' AND post_password = '' ORDER BY views DESC LIMIT $limit");
    if($most_viewed) {
    foreach ($most_viewed as $post) {
    $post_views = intval($post->views);
    $post_title = get_the_title($post);
    if($chars > 0) {
    $post_title = snippet_text($post_title, $chars);
    }
    $post_excerpt = views_post_excerpt($post->post_excerpt, $post->post_content, $post->post_password, $chars);
    $temp = stripslashes($views_options['most_viewed_template']);
    $temp = str_replace("%VIEW_COUNT%", number_format_i18n($post_views), $temp);
    $temp = str_replace("%POST_TITLE%", $post_title, $temp);
    $temp = str_replace("%POST_EXCERPT%", $post_excerpt, $temp);
    $temp = str_replace("%POST_CONTENT%", $post->post_content, $temp);
    $temp = str_replace("%POST_URL%", get_permalink($post), $temp);
    $output .= $temp;
    }
    } else {
    $output = '<li>'.__('N/A', 'wp-postviews').'</li>'."\n";
    }
    if($display) {
    echo $output;
    } else {
    return $output;
    }
    }
    }

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1387
    محل زندگی
    اهل کاشانم
    پست
    746

    نقل قول: تغییر کوچک در یک تابع پی اچ پی

    سلام
    تو فروم Wp-persian بذارید بیشتر ممکنه جواب بگیرید. چون اینجا معمولا php کار هستن نه وردپرس کار

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1387
    محل زندگی
    اهل کاشانم
    پست
    746

    نقل قول: تغییر کوچک در یک تابع پی اچ پی

    راستش نمی دونم شما باید اول ببینی آیا این اسم در همین تابع به نتیجه اضافه میشه یا جای دیگه.
    همچنین (meta_value+0) AS views این رو تغییر بده ببین چیزی عوض میشه یا نه

  4. #4

    نقل قول: تغییر کوچک در یک تابع پی اچ پی

    دوستان عزیز لطفا یک راهنمایی بفرمایید

    مشکل حل نشده هنوز

    ممنونم

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1387
    محل زندگی
    اهل کاشانم
    پست
    746

    نقل قول: تغییر کوچک در یک تابع پی اچ پی

    نقل قول نوشته شده توسط miladyazdan مشاهده تاپیک
    دوستان عزیز لطفا یک راهنمایی بفرمایید

    مشکل حل نشده هنوز

    ممنونم
    سلام
    شما تو فروم فارسی وردپرس بذار دو سوته جوابت میدن
    گذاشتی؟

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار Reza1607
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    يه جايي تو مشهد
    پست
    969

    نقل قول: تغییر کوچک در یک تابع پی اچ پی

    دوست عزیز wp برای چاپ رشته ها از توابع __() و _e() استفاده می کنه بهتره شما عبارت wp-postviews رو در فایلهای شاخه wp-content/languages داخل فایل ها با پسوند po بگردید

  7. #7

    نقل قول: تغییر کوچک در یک تابع پی اچ پی

    نقل قول نوشته شده توسط Reza1607 مشاهده تاپیک
    دوست عزیز wp برای چاپ رشته ها از توابع __() و _e() استفاده می کنه بهتره شما عبارت wp-postviews رو در فایلهای شاخه wp-content/languages داخل فایل ها با پسوند po بگردید
    خیلی ممنون .بله دقیقا از این تابع استفاده کرده .حالا تقریبا فهمیدم چی شد.

    فقط این تابع __() توی کدوم فایل هست؟
    توی فایلهای خود وردپرس هستش دیگه؟

  8. #8

    نقل قول: تغییر کوچک در یک تابع پی اچ پی

    نقل قول نوشته شده توسط miladyazdan مشاهده تاپیک
    خیلی ممنون .بله دقیقا از این تابع استفاده کرده .حالا تقریبا فهمیدم چی شد.

    فقط این تابع __() توی کدوم فایل هست؟
    توی فایلهای خود وردپرس هستش دیگه؟
    مشکل حل شد. از تمام دوستان که راهنمایی فرمودند ممنونم.

تاپیک های مشابه

  1. یک تغییر کوچک در برنامه بازی
    نوشته شده توسط computer _ student در بخش برنامه نویسی اسمبلی خانواده x86
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 28 دی 1390, 16:47 عصر
  2. تغییر اندازه صفحه در تابع Page Lode
    نوشته شده توسط rana-writes در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 5
    آخرین پست: پنج شنبه 22 مهر 1389, 00:55 صبح
  3. سوال: تغییر در مقدار برگشتی تابع
    نوشته شده توسط Mask در بخش امنیت در نرم افزار و برنامه نویسی
    پاسخ: 6
    آخرین پست: یک شنبه 30 فروردین 1388, 19:49 عصر
  4. سوال:تغییر رنگ زمینه در تابع Msgbox
    نوشته شده توسط احمد ذبیحی در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 01 اردیبهشت 1384, 16:05 عصر
  5. آیا میتوان این تابع را به دلفی یا سی تغییر داد ؟
    نوشته شده توسط sasan_vm در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 11 آذر 1383, 12:14 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •