نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: کوچک کردن تصویر و قرار دادن آن در Picture box

  1. #1

    Question کوچک کردن تصویر و قرار دادن آن در Picture box

    سلام به شما
    یک برنامه ای باید بنویسم که عکس های بارگزاری شده رو درون picture box باید نشون بده و چون سایز عکس ها بزرگه خیلی ناجور میشه و از کادر میزنه بیرون .
    از streatch image box هم نمیخوام استفاده شه یعنی راهی وجود داره که عکس باز شده کامل درون پیکچر باکس نشون داده بشه و اندازش کوچک باشه؟

    اگه میشه لطفا در صورت امکان کمک کنید

    با تشکر

    این فرم


    این کد


    این هم سورس
    706 بایت
    دانلود

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار just4froum
    تاریخ عضویت
    تیر 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    695

    نقل قول: کوچک کردن تصویر و قرار دادن آن در Picture box

    خوب شما می خوای عمل Stretch رو برای پیکچر باکس پیاده کنی یا میخوای عکستو هم اندازه picturebox کنی (یعنی با حفظ نسبت) ؟

  3. #3

    نقل قول: کوچک کردن تصویر و قرار دادن آن در Picture box

    اولی یعنی Stretch برای picturebox

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار arenaw
    تاریخ عضویت
    خرداد 1390
    محل زندگی
    /home/nainemom
    پست
    500

    نقل قول: کوچک کردن تصویر و قرار دادن آن در Picture box

    سلام
    چن بار تصمیم داشتم این کارو کنم ولی هر دفه یادم میرفت

    Dim MyPicture As StdPicture
    Set MyPicture = LoadPicture("C:\Users\Amir\Desktop\8_16.jpg")
    Picture1.PaintPicture MyPicture, 0, 0, Picture1.Width * 1.76, Picture1.Height * 1.76, 0, 0, MyPicture.Width, MyPicture.Height

    البته scalemode فرم روی twip باید باشه بر حسب محاسبات انجام شده (اگه به چیزی دست نزدی نمی خواد کاری کنی)
    اون * 1.76 هم هی امتحان کردم تا بدست اومد و دقیقا نمیدونم واسه چیه؟! (کسی میدونه بگه لطفا)
    آخرین ویرایش به وسیله arenaw : شنبه 20 خرداد 1391 در 16:32 عصر

  5. #5

    نقل قول: کوچک کردن تصویر و قرار دادن آن در Picture box

    یازی به کدنویسی نیست ، به ترتیب زیر عمل کنید:
    یک picturebox به اندازه ذلخواه روی فرم قرار داده و تصویری به آن اضافه نکنید. حالا روی همین picturebox یک کنترل image قرار داده و خاصیت Stretch آنرا true و خاصیت enabeld آنرا false قرار دهید(نکته اصلی). هم اکنون تصویر خود را به این image اضافه کنید. حالا شما یک picturebox با تمام ویژگیها و خاصیت Stretch true دارید.



  6. #6
    کاربر دائمی آواتار saber67
    تاریخ عضویت
    بهمن 1389
    محل زندگی
    کرمانشاه
    سن
    35
    پست
    155

    نقل قول: کوچک کردن تصویر و قرار دادن آن در Picture box

    خاصیت AutoRedraw پیکچر باکس رو True قرار بده
    بعد از لود کردن عکس توی پیکچر باکس از کد زیر استفاده کن

    Picture1.PaintPicture Picture1.Picture, 0, 0, Picture1.ScaleWidth, Picture1.ScaleHeight

  7. #7

    نقل قول: کوچک کردن تصویر و قرار دادن آن در Picture box

    نقل قول نوشته شده توسط honarestani مشاهده تاپیک
    سلام به شما
    یک برنامه ای باید بنویسم که عکس های بارگزاری شده رو درون picture box باید نشون بده و چون سایز عکس ها بزرگه خیلی ناجور میشه و از کادر میزنه بیرون .
    از streatch image box هم نمیخوام استفاده شه یعنی راهی وجود داره که عکس باز شده کامل درون پیکچر باکس نشون داده بشه و اندازش کوچک باشه؟

    اگه میشه لطفا در صورت امکان کمک کنید

    با تشکر

    این فرم


    این کد


    این هم سورس
    706 بایت
    دانلود
    اگر نسبت طول به عرض مهم نیست که همونطور که saber67 فرمودند :

    Private Sub load_Click()
    Dim pic As StdPicture
    cd.Filter = "JPEG|*.jpg|BITMAP|*.bmp"
    cd.ShowOpen
    Set pic = LoadPicture(cd.FileName)
    With Picture1
    .AutoRedraw = True
    Picture1.PaintPicture pic, 0, 0, .ScaleWidth, .ScaleHeight
    End With
    End Sub


    ولی اگه رعایت کردن نسبت ابعاد اش مهمه و نباید تصویر کشیده (چاق یا لاغر) بشه :
    نسبت طول به عرض تصویر رو بدست می آورید (فاکتور) ، بعد بر اساس طول و عرض PictureBox تون مشخصه میشه که کدوم یکی از
    این دو حالت مناسب ابعاد اون تصویره :
    طول تصویر رو برابر طول PictureBox بگیرید و عرض اش بر حسب اون فاکتور تعیین بشه.
    عرض تصویر رو برابر عرض PictureBox بگیرید و طول اش بر حسب اون فاکتور تعیین بشه.


    Private Sub load_Click()
    Dim pic As StdPicture
    Dim factor As Single
    cd.Filter = "JPEG|*.jpg|BITMAP|*.bmp"
    cd.ShowOpen
    Set pic = LoadPicture(cd.FileName)
    factor = pic.Width / pic.Height
    With Picture1
    .AutoRedraw = True
    .Cls
    If factor * .ScaleHeight > .ScaleWidth Then
    Picture1.PaintPicture pic, 0, 0, .ScaleWidth, .ScaleWidth / factor
    Else
    Picture1.PaintPicture pic, 0, 0, .ScaleHeight * factor, .ScaleHeight
    End If
    End With
    End Sub

تاپیک های مشابه

  1. سوال: قرار دادن عکس در picture box
    نوشته شده توسط s_ms_m در بخش VB.NET
    پاسخ: 5
    آخرین پست: شنبه 20 خرداد 1391, 12:12 عصر
  2. سوال: بزرگ و کوچک کردن تصویر در picture box در زمان اجرا
    نوشته شده توسط oliya24 در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 08 آذر 1389, 02:38 صبح
  3. قرار دادن دو عکس Picture box روی همدیگه به عنوان button ؟؟؟
    نوشته شده توسط migrant در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 12 مرداد 1387, 08:05 صبح
  4. قرار دادن عکسها در picture box بصورت رندوم
    نوشته شده توسط zahra_67 در بخش VB.NET
    پاسخ: 9
    آخرین پست: دوشنبه 25 تیر 1386, 20:54 عصر
  5. قرار دادن عکس در picture box ها بوسیله random
    نوشته شده توسط zahra_67 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 8
    آخرین پست: چهارشنبه 20 تیر 1386, 01:30 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •