نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: تغییر ولوم صدای ویندوز

  1. #1

    تغییر ولوم صدای ویندوز

    سلام
    چطور می تونم با سی شارپ ولوم ویندوز رو کم یا زیاد کنم؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار Esmail Solhkhah
    تاریخ عضویت
    مهر 1385
    محل زندگی
    بورکینافاسو
    پست
    1,774

    نقل قول: تغییر ولوم صدای ویندوز

    سلام
    چطور می تونم با سی شارپ ولوم ویندوز رو کم یا زیاد کنم؟
    یه راهکار: استفاده از تابع waveOutSetVolume موجود در فایل winmm.dll

    موفق باشید.

  3. #3

    نقل قول: تغییر ولوم صدای ویندوز

    چطور می تونم از این فایل استفاده کنم؟
    به عنوان رفرنس باید اضافش کنم؟

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار Esmail Solhkhah
    تاریخ عضویت
    مهر 1385
    محل زندگی
    بورکینافاسو
    پست
    1,774

    نقل قول: تغییر ولوم صدای ویندوز

    چطور می تونم از این فایل استفاده کنم؟
    به عنوان رفرنس باید اضافش کنم؟
    تابع مذکور جزو توابع API ویندوز هست و چون با زبانهای Native نوشته شده (احتمالا C++‎‎‎‎ ولی دقیق نمیتونم بگم ، اگه دقیق خواستید بدونید با C نوشته شده یا C++‎‎‎‎ یا

    اسمبلی باید از عمو گیتس بپرسم) و کام نیست پس شما نمیتونید اونو تو رفرنسهاتون اضافه کنید برای این تیپ کدها باید System.Runtime.InteropServices

    رو به رفرنسهاتون اضافه کنید بعد میرسید به تعریف تابع ،در کلاس مربوطه :

    [DllImport("winmm.dll")]
    public static extern int waveOutSetVolume(IntPtr hwo, uint dwVolume);


    بعد فراخوانیش کنید.

    دقت کنید تعریف تابع دقیقا باید با پیاده سازیش برابر باشه (البته اینجا همینطوره اینو برا بقیه موارد گفتم)

    موفق باشید.
    آخرین ویرایش به وسیله Esmail Solhkhah : شنبه 20 خرداد 1391 در 17:50 عصر دلیل: رفع اشتباه تایپی

  5. #5

    نقل قول: تغییر ولوم صدای ویندوز

    ممنون
    زیاد به کد نویسی آشنایی ندارم تازه شروع کردم
    چطور میشه با این کد ولوم رو روی 100درصد گذاشت؟

تاپیک های مشابه

  1. مبتدی: تغییر صدای ویندوز
    نوشته شده توسط کامروا در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 14 تیر 1390, 23:35 عصر
  2. پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 18 تیر 1389, 23:37 عصر
  3. تغییر ولوم صدای ویندوز
    نوشته شده توسط alisaeed در بخش برنامه نویسی با Borland C++‎ Builder
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 13 مرداد 1388, 02:41 صبح
  4. تغییر ولوم کامپوننت مدیا پلیر ویندوز
    نوشته شده توسط hamid_isf_1360 در بخش کامپوننت های سایر شرکت ها، و توسعه کامپوننت
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 31 اردیبهشت 1386, 11:23 صبح
  5. تغییر ولوم ویندوز
    نوشته شده توسط babataher در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 03 اردیبهشت 1385, 13:26 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •