نمایش نتایج 1 تا 11 از 11

نام تاپیک: کد ساخت تایمر

  1. #1

    کد ساخت تایمر

    اشکال این کد کجاست بچه ها

    protected void Page_Load(object sender, EventArgs e)
    {


    string connectionstring = "provider=Microsoft.Jet.OLeDB.4.0;Data Source=" + Server.MapPath("dbsite.mdb") + ";password='aaa2iran'";



    OleDbConnection conn = new OleDbConnection(connectionstring);
    string query = "select min(id)as mini and maxi(id) as max from tbl_jayeze";
    OleDbCommand cm = new OleDbCommand(query, conn);
    conn.Open();
    OleDbDataReader dr = cm.ExecuteReader();
    if (dr.Read())
    {
    int a1 = Convert.ToInt32(dr["mini"]);
    int a2 = Convert.ToInt32(dr["maxi"]);
    Timer tm = new Timer();
    tm.Interval = 60;
    tm.AutoReset = false;
    tm.Start();
    if(tm.Elapsed)
    {
    Random rand = new Random();
    int a = rand.Next(a1, a2);
    Label1.Text = a.ToString();
    }
    }



    }

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    http://hamdsoft.ir
    پست
    350

    نقل قول: کد ساخت تایمر(خواهشا کمکم کنید)

    سلام
    خوب اين كد در سمت سرور تماما اجرا ميشه و خبري از تايمر در سمت كلاينت نيست
    در واقع شما داري از تايمر در سمت سرور استفاده مي كني و اخرين نتيجه را به سمت كلاينت مي فرسته و اگر مي خواهي متني را به صورت مثلا اسلايدشو نمايش بدي بايد از تكنيك هاي ديگه اي با استفاده از جاوااسكريپت و يا jquery استفاده كني

  3. #3

    نقل قول: کد ساخت تایمر(خواهشا کمکم کنید)

    نه نه نه....
    باید از روی سرور باشه چون یکسری کارای دیگه هم باید انجام بده.من فقط میخوام یک متن نمایش بده.فقط و فقط باید با aspباشه نه زبان دیگه ای.

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    http://hamdsoft.ir
    پست
    350

    نقل قول: کد ساخت تایمر(خواهشا کمکم کنید)

    سلام
    ميشه بگيد اصلا با تايمر مي خواهيد چكار كنيد؟

    اگر مشكل سرساخت كد تايمر هست ببين اين مشكلت رو حل مي كنه
    Timer timer1 = new Timer();
    timer1.Interval = 100;
    timer1.Tick += new EventHandler(timer1_Tick);
    timer1.Start();


    و
    void timer1_Tick(object sender, EventArgs e)
    {
    //yourcode
    }

  5. #5

    نقل قول: کد ساخت تایمر(خواهشا کمکم کنید)

    قرعه کشی میکنه بعد جایزه میده به کاربر بعد از 60 ثانیه
    آخرین ویرایش به وسیله amir-aa : چهارشنبه 24 خرداد 1391 در 17:06 عصر

  6. #6

    نقل قول: کد ساخت تایمر(خواهشا کمکم کنید)

    Error 1 'System.Timers.Timer' does not contain a definition for 'Tick' C:\Users\ahmadabadiha\Documents\Visual Studio 2005\WebSites\WebSite1\Default.aspx.cs 36 20 C:\...\WebSite1\

    این ارور رو میده

  7. #7

    نقل قول: کد ساخت تایمر

    میشه کمک کنید؟

  8. #8

    نقل قول: کد ساخت تایمر

    من متوجه نشدم علت استفاده از تایمر چیست؟ می شه بیشتر توضیح بدید تایمر دقیقا چه کاری برای شما انجام می دهد؟

    در هر صورت نحوه تعریف if شما مشکل دارد.

    به شیوه ای که در اینجا به عنوان مثال آورده شده است از timer استفاده نمایید.
    آخرین ویرایش به وسیله m.akar : چهارشنبه 24 خرداد 1391 در 16:51 عصر

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار aspmaker
    تاریخ عضویت
    خرداد 1391
    محل زندگی
    Far Far Away
    پست
    128

    نقل قول: کد ساخت تایمر

    دوست عزیز به این مثال یه نگاه بنداز که راهنماتون باشه: http://msdn.microsoft.com/en-us/library/bb386404.aspx
    همچنین اگر روال مربوط به فرآیندی که قراره در Timer انجام بشه رو توی:
    protected void Timer1_Tick(object sender, EventArgs e) {     Label1.Text = DateTime.Now.ToString(); }

    بنویسید بهتر می تونید کار مورد نظزتون رو انجام بدین.


    موفق باشید.

  10. #10

    نقل قول: کد ساخت تایمر

    آقا یه لطفی بکنید بیاید توی این تاپیک

    https://barnamenevis.org/showthread.p...A9%D9%88%D8%B3

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار aminghaderi
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    1,557

    نقل قول: کد ساخت تایمر

    دوستان ، شما ها با تایمر روی یه پروژه واقعی (تمرینی نباشه) کار کردید که هنوز هم روی وب باشه و مشکلی از جمله استاپ شدن تایمر نداشته باشه؟؟؟؟
    من شنیدم بعد از چند وقت استاپ می شه ؟؟؟؟؟؟ مثلا بعد یک ماه یا دو ماه ؟؟؟ چقدر صحت داره و هم گیر هست ؟؟؟؟

    ممنونم.

تاپیک های مشابه

  1. ساخت تایمر
    نوشته شده توسط Mohamad ghorbani در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 6
    آخرین پست: پنج شنبه 08 دی 1390, 00:22 صبح
  2. ساخت تایمر معکوس در php
    نوشته شده توسط imohammad در بخش PHP
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 02 اسفند 1389, 21:02 عصر
  3. گفتگو: ساخت تایمر یا آپدیت کردن تاریخ ویندوز
    نوشته شده توسط ahrimaneahurai در بخش C#‎‎
    پاسخ: 14
    آخرین پست: جمعه 26 آذر 1389, 13:43 عصر
  4. ساخت تایمر
    نوشته شده توسط 1485159 در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 9
    آخرین پست: سه شنبه 18 خرداد 1389, 16:13 عصر
  5. تایمر در tc 3.0 در یک برنامه ساخت یافته
    نوشته شده توسط مرتضی فاتحی در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 09 اردیبهشت 1386, 06:29 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •