نمایش نتایج 1 تا 36 از 36

نام تاپیک: مشکل در بالا آمدن وب سایت

  1. #1

    مشکل در بالا آمدن وب سایت

    سلام خسته نباشید

    من یک سایت با نرم افزار 2010 visual studio طراحی کردم و وقتی روی هاست اونو ریختم اخطار زیر رو نمایش میده علت اون چیست و باید چیکار کنم که مشکل حل بشه لطفا راهنمایی بفرمایید.
    Untitled.png

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار aspmaker
    تاریخ عضویت
    خرداد 1391
    محل زندگی
    Far Far Away
    پست
    128

    نقل قول: مشکل در بالا آمدن وب سایت

    هاستتون .NET Framework 4.0 رو ساپورت میکنه؟
    اگر WebSitePanel دارید اون رو روی 4.0 قرار بدید
    اولین مشکل معمولاً این هست.

  3. #3

    نقل قول: مشکل در بالا آمدن وب سایت

    نقل قول نوشته شده توسط aspmaker مشاهده تاپیک
    هاستتون .NET Framework 4.0 رو ساپورت میکنه؟
    اگر WebSitePanel دارید اون رو روی 4.0 قرار بدید
    اولین مشکل معمولاً این هست.
    ممنون از راهنماییتون

    بله ورژن رو بررسی کردم و روی 4.0 تنظیم شده بود

    ولی بازم مشکل پا برجاست؟

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار aspmaker
    تاریخ عضویت
    خرداد 1391
    محل زندگی
    Far Far Away
    پست
    128

    نقل قول: مشکل در بالا آمدن وب سایت

    پس حالا Web.Config رو باید بررسی کنید.

  5. #5

    نقل قول: مشکل در بالا آمدن وب سایت

    نقل قول نوشته شده توسط aspmaker مشاهده تاپیک
    پس حالا Web.Config رو باید بررسی کنید.
    من زیاد به این فایل وارد نیستم محتویات داخل اون رو براتون گذاشتم :

    <?xml version="1.0"?>

    <!--
    For more information on how to configure your ASP.NET application, please visit
    http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=169433
    -->

    <configuration>
    <system.web>
    <compilation debug="true" strict="false" explicit="true" targetFramework="4.0" />
    </system.web>

    </configuration>

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار aspmaker
    تاریخ عضویت
    خرداد 1391
    محل زندگی
    Far Far Away
    پست
    128

    نقل قول: مشکل در بالا آمدن وب سایت

    دو تا گزینه توی کدتون هست که نمیدونم برای چی اضافه شده!؟
    این خط رو
    <compilation debug="false" targetFramework="4.0" />

    به جای
    <compilation debug="true" strict="false" explicit="true" targetFramework="4.0" />

    قرار بدید ببینید درست میشه

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار mehdin69
    تاریخ عضویت
    مهر 1389
    محل زندگی
    شیراز- رمزینه
    سن
    34
    پست
    692

    نقل قول: مشکل در بالا آمدن وب سایت

    سلام دوی وب کانفیگ error mode رو on کنین تا معلوم شه ارور از کجا هست.

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار aminghaderi
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    1,557

    نقل قول: مشکل در بالا آمدن وب سایت

    سلام دوی وب کانفیگ error mode رو on کنین تا معلوم شه ارور از کجا هست.
    دقیقا!
    این جوری که شما دیباگ می کنید ، روز ها باید مشغول عیب یابی باشید ...

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار nasr
    تاریخ عضویت
    آذر 1382
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است پنجره فکر هوا عشق زمین مال من است
    پست
    2,018

    نقل قول: مشکل در بالا آمدن وب سایت

        <customErrors mode="On">
    </customErrors>

  10. #10

    نقل قول: مشکل در بالا آمدن وب سایت

    سلام

    ممنون از راهنمایی هاتون من کد رو قرار دادم و دوباره سایت رو باز کردم و ارور زیر نمایش داده شد:
    Untitled.png

  11. #11

    نقل قول: مشکل در بالا آمدن وب سایت

    نقل قول نوشته شده توسط SadraPooyesh مشاهده تاپیک
    سلام
    کد زیر را در web counfig سایت در بین <system.web> قرار دهید تا مشکل نمایان شود.
    <customErrors mode="Off">
    این اروری که در بالا براتون عکسش رو گذاشتم به چه معنی هست؟

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار aminghaderi
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    1,557

    نقل قول: مشکل در بالا آمدن وب سایت

    به هدر گیر می دهد ؟!
    زبان برنامه شما VB.NET هست؟؟
    برنامه شما احتمالا وب اپلکیشن نیست؟؟

  13. #13

    نقل قول: مشکل در بالا آمدن وب سایت

    [QUOTE=shyton;1524416]سلام خسته نباشید

    من یک سایت با نرم افزار 2010 visual studio طراحی کردم موقعی که میخام رانش کنم internet explorer نمیتونه اونو پیدا کنه
    خواهش مکنم نیاز فوری دارم

  14. #14
    کاربر دائمی آواتار fakhravari
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    بوشهر
    سن
    34
    پست
    8,027

    نقل قول: مشکل در بالا آمدن وب سایت

    سایت پابلیش میکنید ؟

  15. #15
    کاربر دائمی آواتار aminghaderi
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    1,557

    نقل قول: مشکل در بالا آمدن وب سایت

    من یک سایت با نرم افزار 2010 visual studio طراحی کردم موقعی که میخام رانش کنم internet explorer نمیتونه اونو پیدا کنه
    خواهش مکنم نیاز فوری دارم
    فکر کنم باید ویندوز عوض کنید ، البته اگر ویندوز شما xp هست.

  16. #16
    کاربر دائمی آواتار saeed_sho
    تاریخ عضویت
    خرداد 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    890

    نقل قول: مشکل در بالا آمدن وب سایت

    منم این مشکل رو داشتم تاپیک زدم آقای رزیئی اخطار داد آخرم مشکلم حل نشد

  17. #17
    کاربر دائمی آواتار aminghaderi
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    1,557

    نقل قول: مشکل در بالا آمدن وب سایت

    منم این مشکل رو داشتم تاپیک زدم آقای رزیئی اخطار داد آخرم مشکلم حل نشد
    مشکل رو دقیق بگید ، تا حل بشه ، آقای رضیئی که با شما مشکل نداره که تاپیک رو حذف کنه ، حتمی عنوان نادرست بوده یا سوال رو درست و واضح نپرسیدن و... بگذریم ، مشکل رو دقیق بگید ، اون دو سوال بالای من رو هم جواب بدید تا ببینیم مشکل کجاست؟!

  18. #18

    نقل قول: مشکل در بالا آمدن وب سایت

    منم همین مشکل رو دارم
    اینم محتوای web.config
    هر کدوم از راهکار هارو انجام دادم نشد

    <?xml version="1.0"?>
    <!--
    Note: As an alternative to hand editing this file you can use the
    web admin tool to configure settings for your application. Use
    the Website->Asp.Net Configuration option in Visual Studio.
    A full list of settings and comments can be found in
    machine.config.comments usually located in
    \Windows\Microsoft.Net\Framework\v2.x\Config
    -->
    <configuration>
    <appSettings/>
    <connectionStrings/>
    <system.web>
    <!--
    Set compilation debug="true" to insert debugging
    symbols into the compiled page. Because this
    affects performance, set this value to true only
    during development.
    -->
    <compilation debug="true" targetFramework="4.0"/>
    <!--
    The <authentication> section enables configuration
    of the security authentication mode used by
    ASP.NET to identify an incoming user.
    -->
    <authentication mode="Windows"/>
    <!--
    The <customErrors> section enables configuration
    of what to do if/when an unhandled error occurs
    during the execution of a request. Specifically,
    it enables developers to configure html error pages
    to be displayed in place of a error stack trace.

    <customErrors mode="on" defaultRedirect="GenericErrorPage.htm">
    <error statusCode="403" redirect="NoAccess.htm" />
    <error statusCode="404" redirect="FileNotFound.htm" />
    </customErrors>
    -->
    <pages controlRenderingCompatibilityVersion="3.5" clientIDMode="AutoID"/></system.web>
    </configuration>

  19. #19
    کاربر دائمی آواتار aminghaderi
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    1,557

    نقل قول: مشکل در بالا آمدن وب سایت

    سلام.
    یه مشکل نادر هست ، که من فقط چند بار باهاش مواجه شدم :
    1- زمانیکی اپلیکیشن رو به درستی پابلیش نکرده بود.
    2- زبان برنامه C#‎ بود و من فرم VB اضافه کرده بودم.
    3- زمانیکی در وبکانفیک متد دیباگ رو بروی VB ست شده بود ولی زبان برنامه C#‎ بود.

    این موارد رو بررسی کنید ، اگر درست نشد ، بگید بازم بیشتر تعمل کنیدم ، ببینیم مشکل کجاست.
    وب کانفیگ را هم لطفا در تگ XML ادیتور سایت قرار دهید تا راحت قابل خواندن باشد.

  20. #20

    نقل قول: مشکل در بالا آمدن وب سایت

    کجا باید کد رو تغییر بدم تا دیباگ روی C#‎‎بیاد؟؟؟؟
    آخه من اینو توی VS2005 نوشته بودم بعد منتقل کردم به 2010
    ببینید رو سیستم کامل اجرا میشه
    آخرین ویرایش به وسیله amir-aa : پنج شنبه 25 خرداد 1391 در 10:02 صبح

  21. #21
    کاربر دائمی آواتار aminghaderi
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    1,557

    نقل قول: مشکل در بالا آمدن وب سایت


    <compilation debug="true"/>
    <compiler language="C#‎‎‎"/>

    این تگ ها رو قرار بدید .
    وب کانفیگ را هم پاک کنید ، بگذارید خودش از نوع یه وب کانفیک بسازد ، البته اگر اسمبلی یا هندلر یا ... خاصی به وبکانفیگ اضافه نکردید!

  22. #22
    کاربر دائمی آواتار saeed_sho
    تاریخ عضویت
    خرداد 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    890

    نقل قول: مشکل در بالا آمدن وب سایت

    من با آقای رضیئی که مشکلی ندارم خودم قبول دارم عنوانش نامناسب بود
    بله برنامم VB.net بود و همه ی فرم ها هم vb بود
    در مورد پابلیش کردن هم از منوی build پابلیش رو انتخاب میکنم و کل فولدری که میده رد میزارم روی iis

  23. #23
    کاربر دائمی آواتار saeed_sho
    تاریخ عضویت
    خرداد 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    890

    نقل قول: مشکل در بالا آمدن وب سایت

    من از ای جکس توی سایتم استفاده کردم

  24. #24
    کاربر دائمی آواتار aminghaderi
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    1,557

    نقل قول: مشکل در بالا آمدن وب سایت

    من از ای جکس توی سایتم استفاده کردم
    شما در vs 2005 از اجکس استفاده کردید ، در حالی که vs 2005 فاقد اجکس هست ، شما احتمالا از افزونه اطلس یا ajax toolkit استفاده کردید که حالا در vs 2010 موجود نیست ، این می تونه یه دلیل برای خطا باشه ولی خوب هنوز هم کامل مشخص نیست .
    داخل صفحه های شما اسمبلی هایی وجود داره که در هنگام run شدن برنامه به اونها گیر دهد؟؟ اصلا ایا داخل صفحات اسمبلی دارید ؟؟

  25. #25
    کاربر دائمی آواتار saeed_sho
    تاریخ عضویت
    خرداد 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    890

    نقل قول: مشکل در بالا آمدن وب سایت

    من از vs 2010 استفاده میکنم و اسمبلی هم مربوط به ای جکس هستش که البته اصلا بهش گیر نمیده من فقط روی یکی از فرم هام update panel دارم همین و برنامه هیچ اروری در محیط vs نمیده

  26. #26
    کاربر دائمی آواتار aminghaderi
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    1,557

    نقل قول: مشکل در بالا آمدن وب سایت

    من از vs 2010 استفاده میکنم و اسمبلی هم مربوط به ای جکس هستش که البته اصلا بهش گیر نمیده من فقط روی یکی از فرم هام update panel دارم همین و برنامه هیچ اروری در محیط vs نمیده
    عذر خواهی می کنم ، من پاسخ شما رو با پاسخ اقا امیر اشتباه گرفتم .
    آخرین ویرایش به وسیله aminghaderi : پنج شنبه 25 خرداد 1391 در 17:30 عصر

  27. #27

    نقل قول: مشکل در بالا آمدن وب سایت

    آقا مال من همونجوریه با website panelهم کار میکنم

  28. #28
    کاربر دائمی آواتار aminghaderi
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    1,557

    نقل قول: مشکل در بالا آمدن وب سایت

    آقا مال من همونجوریه با website panelهم کار میکنم
    اون پاسخ بالا رو که به آقا سعید دادم برای شما بود .
    اسمبلی ها و اون قطعات اجکسی رو موقتا از پروژه حذف کنید و برنامه رو اجرا کنید ، اگر باز هم خطا داد ، وب کانفیگ رو پاک کنید و دوباره اجرا کنید (خودش مجدد می سازه) و اگر این بارهم درست نشد ، باید موارد زیر بررسی بشه :
    1- برنامه شما چقدر برای شما ارزشمند هست و به روز رسانی اون به ورژن vs چقدر مهم است؟؟ اگر پاسخ مثبت بود باید با مهندس های ماکروسافت (تیم پشتیبانی دات نت) مکاتبه داشته باشی ، اگر پاسخ شما منفی هست ، بی خیالش بشید یا بگذارید همین طور کار کنید یا از منسوخش کنید و ورژن جدید اون رو با 2010 یا 2012 بنویسید. (کاری که من 2 سال پیش برای ارتقاع یکی از سیستم ها به 2008 کردم.) سخت هست ولی کارایی و کیفیت بالایی در پایان داریم ، نسبت به ارتقاع.
    2- مورد دوم رو متاسفانه یادم رفت (حواس که نیست؟!) اگر خاطرم اومد همینجا می نویسم.

    2-

  29. #29

    نقل قول: مشکل در بالا آمدن وب سایت

    نقل قول نوشته شده توسط aminghaderi مشاهده تاپیک
    شما در vs 2005 از اجکس استفاده کردید ، در حالی که vs 2005 فاقد اجکس هست ، شما احتمالا از افزونه اطلس یا ajax toolkit استفاده کردید که حالا در vs 2010 موجود نیست ، این می تونه یه دلیل برای خطا باشه ولی خوب هنوز هم کامل مشخص نیست .
    داخل صفحه های شما اسمبلی هایی وجود داره که در هنگام run شدن برنامه به اونها گیر دهد؟؟ اصلا ایا داخل صفحات اسمبلی دارید ؟؟
    این جواب سوال منه؟؟؟؟

    آخه من از هیچ اسمبلی یا هندلر استفاده نکردم
    وب کانفیگ رو هم دوباره ساخت ولی بازم همونه
    من از یک کامپوننت استفاده کردم که روی اسمبلی تاثیر میذاره البته کارشم امنیتیه

  30. #30
    کاربر دائمی آواتار saeed_sho
    تاریخ عضویت
    خرداد 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    890

    نقل قول: مشکل در بالا آمدن وب سایت

    توی این تاپیک سؤال ها و جواب ها دارن قاطی میشن من یه تاپیک جدید ایجاد کنم یا منتظر بمونم مشکل دوستمون حل بشه؟ :)
    البته برنامه من تمرینی بود اما نگرانی من اینه که برای برنامه مشتری این مشکل پیش بیاد

  31. #31

    نقل قول: مشکل در بالا آمدن وب سایت

    آقا من اون کامپوننتم رو با اسمبلی و تنظیماتش پاک کردم ولی بازم......

    حالا نوع ارورش عوض شد دیگه run time erorrنیست الان IIS7.5 عنوان اروره
    <compilation targetFramework="4.0"/>
    این خط رو خطا میگیره


    آقا من چند بار سایت رو پلسک آپلود کردم این مشکل رو نداشت حالا روی website panel اینجوریه

    اگه لازم تنظیمات هاست رو عوض کنم توضیح بدید چجوری
    آخرین ویرایش به وسیله amir-aa : جمعه 26 خرداد 1391 در 08:00 صبح

  32. #32

    نقل قول: مشکل در بالا آمدن وب سایت

    نقل قول نوشته شده توسط amir-aa مشاهده تاپیک
    آقا من اون کامپوننتم رو با اسمبلی و تنظیماتش پاک کردم ولی بازم......

    حالا نوع ارورش عوض شد دیگه run time erorrنیست الان IIS7.5 عنوان اروره
    <compilation targetFramework="4.0"/>
    این خط رو خطا میگیره


    آقا من چند بار سایت رو پلسک آپلود کردم این مشکل رو نداشت حالا روی website panel اینجوریه

    اگه لازم تنظیمات هاست رو عوض کنم توضیح بدید چجوری
    شما اول ببینید هاستتون دات نت 4 رو ساپورت میکنه یا خیر
    1) با پشتیبان هاستتون تماس بگیرید
    2) مسیر زیر رو دنبال کنید :

    Login to websitepanel > Websites > website name > Extensions

    حالا در لیست بازشو Asp.Net ببینید اونجا ورژن 4.0 موجود هست یا خیر

  33. #33

    نقل قول: مشکل در بالا آمدن وب سایت

    نقل قول نوشته شده توسط shyton مشاهده تاپیک
    سلام

    ممنون از راهنمایی هاتون من کد رو قرار دادم و دوباره سایت رو باز کردم و ارور زیر نمایش داده شد:
    Untitled.png
    شما نام پروژتون رو از داخل صفت Inherits بردارید. یعنی اینرو "Inherits="peykekharidid._default به Inherits="_Default" تغییر بدید

  34. #34
    کاربر دائمی آواتار aminghaderi
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    1,557

    نقل قول: مشکل در بالا آمدن وب سایت

    آقا امیر به قول آقا سعید وجهه تاپیک عوض شد ، یه تاپیک جدید بزنید (هم امیر و هم سعید) .
    ایجا ادامه بدیم ، در حق shyton اچعاف می شه ، فکر کنم درست نباشه.
    سلام

    ممنون از راهنمایی هاتون من کد رو قرار دادم و دوباره سایت رو باز کردم و ارور زیر نمایش داده شد:
    ضمیمه
    من می گم شما سایت رو پابلیش نکردید ، این خطا معمولا از پابلیش می تونه باشه ، چون در متن خطا هم هست ، دوستان مشکلشون با شما احتمالا فرق داره.
    یه اعترافی کنم ، که خدایی جواب ها قاطی پاتی شد .... خودم هم گیج شدم !
    آخرین ویرایش به وسیله aminghaderi : جمعه 26 خرداد 1391 در 13:26 عصر

  35. #35

    نقل قول: مشکل در بالا آمدن وب سایت

    شما یک جواب کوچیک به من بده اگه حل نشد میرم تاپیک جدید میزنم

  36. #36

    نقل قول: مشکل در بالا آمدن وب سایت

    نقل قول نوشته شده توسط hobab-theme مشاهده تاپیک
    شما اول ببینید هاستتون دات نت 4 رو ساپورت میکنه یا خیر
    1) با پشتیبان هاستتون تماس بگیرید
    2) مسیر زیر رو دنبال کنید :

    Login to websitepanel > Websites > website name > Extensions

    حالا در لیست بازشو Asp.Net ببینید اونجا ورژن 4.0 موجود هست یا خیر
    آقا گزینه Extension وجود نداره

تاپیک های مشابه

  1. مشکل در بالا آمدن سایت
    نوشته شده توسط pikoolas در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 5
    آخرین پست: پنج شنبه 24 آذر 1390, 19:10 عصر
  2. سوال: مشکل در بالا آمدن صفحات aspx
    نوشته شده توسط V0R73X در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 10
    آخرین پست: سه شنبه 23 فروردین 1390, 03:23 صبح
  3. سوال: مشکل در بالا آمدن لینوکس
    نوشته شده توسط mahdibasic در بخش توسعه‌ی لینوکس و نرم افزارهای آزاد
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 31 خرداد 1388, 03:50 صبح
  4. سوال: مشکل در بالا آمدن localhost
    نوشته شده توسط manimozakka در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 0
    آخرین پست: جمعه 08 آذر 1387, 00:14 صبح
  5. مشکل در بالا آمدن سایت بعد از آپلود
    نوشته شده توسط Neo Persian در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 11
    آخرین پست: چهارشنبه 30 آبان 1386, 13:44 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •