نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: Question گرفتن ClientID کنترل ButtonField در gridview با استفاده از JQuery

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    80

    Question Question گرفتن ClientID کنترل ButtonField در gridview با استفاده از JQuery

    چطور ميشه ClientID کنترل ButtonField در gridview با استفاده از JQuery بدست اورد. يا clientid کنترل Button که داخل تگ TemplateField ، گريد ويو هست را با استفاده از jquery بدست آورد??
    نمونه کد:

    <asp:TemplateField>
    <ItemTemplate>
    <asp:Button id="BS" runat="server" Text="open" CommandName="RemUser"
    />

    </ItemTemplate>
    </asp:TemplateField>



    $('#<%=BS.ClientID%>').click();


    موقع run خطاي زير را مي دهد.
    The name 'BS' does not exist in the current context

  2. #2

    نقل قول: Question گرفتن ClientID کنترل ButtonField در gridview با استفاده از JQuery

    علت دادن پیغام آن است که شما کنترلی از زیر مجموعه کنترل های گرید ویو خود را فرا می خوانید که وقتی در صفحه هستید صفحه اطلاعی از کنترل های ذیل گریدویو ندارد. بنابراین شیئ به نام BS را نمی شناسد. برای فرا خوانی تابع جاوا اسکریپت می توانید بر روی دکمه خود رویداد onclick را فراخوانی کنید و id دکمه را به آن پاس کنید:

    <asp:Button id="BS" runat="server" Text="open" CommandName="RemUser" onclick="ClickButton(this.id)"      />


    بعد در تابع فراخوانی شده از این id ارسال شده استفاده کنید:

    function ClickButton(btID)
    {
    //do any thing
    }

  3. #3
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    80

    نقل قول: Question گرفتن ClientID کنترل ButtonField در gridview با استفاده از JQuery

    نقل قول نوشته شده توسط m.akar مشاهده تاپیک
    علت دادن پیغام آن است که شما کنترلی از زیر مجموعه کنترل های گرید ویو خود را فرا می خوانید که وقتی در صفحه هستید صفحه اطلاعی از کنترل های ذیل گریدویو ندارد. بنابراین شیئ به نام BS را نمی شناسد. برای فرا خوانی تابع جاوا اسکریپت می توانید بر روی دکمه خود رویداد onclick را فراخوانی کنید و id دکمه را به آن پاس کنید:

    <asp:Button id="BS" runat="server" Text="open" CommandName="RemUser" onclick="ClickButton(this.id)"      />


    بعد در تابع فراخوانی شده از این id ارسال شده استفاده کنید:

    function ClickButton(btID)
    {
    //do any thing
    }

    من Jquery نميدونم ميشه يه راهنمايي بکنيد کد جاوا اسکريپتم:

    <script type="text/javascript">
    var doPostBack = 'False';
    $(function () {
    // jQuery UI Dialog
    $('#dialog').dialog({
    autoOpen: false,
    width: 400,
    modal: true,
    resizable: false,
    buttons: {
    "Submit Form": function () {
    doPostBack = 'True';
    $('#<%=BS.ClientID%>').click();
    },
    "Cancel": function () {
    $(this).dialog("close");
    }
    }
    }).parent().appendTo($("form:first"));

    $('#<%=BS.ClientID%>').click()(function () {
    if (doPostBack == 'False') {
    $('#dialog').dialog('open');
    return false;
    }
    doPostBack = 'False';
    return true;
    });
    });
    </script>


    الان به جاي BS.clientID چه کدي بايد بذارم؟؟

تاپیک های مشابه

  1. گرفتن ClientID کنترل ButtonField در gridview با استفاده از JQuery
    نوشته شده توسط baran_bataravat در بخش jQuery
    پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 24 خرداد 1391, 09:17 صبح
  2. کار با ButtonField در GridView محیط 2005
    نوشته شده توسط rahele_sa در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 10
    آخرین پست: شنبه 07 دی 1387, 21:42 عصر
  3. طریقه ی پرینت گرفتن از کنترل دیتا گرید ویو به کمک کومپوننت DevExpress در سی شارپ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    نوشته شده توسط totia_yalda در بخش برنامه نویسی مبتنی بر Microsoft .Net Framework
    پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 28 شهریور 1387, 12:38 عصر
  4. بالاتر قرار گرفتن یک کنترل در runtime
    نوشته شده توسط choobin84 در بخش VB.NET
    پاسخ: 8
    آخرین پست: چهارشنبه 29 اسفند 1386, 13:53 عصر
  5. دسترسی به کنترل textbox در gridview
    نوشته شده توسط fereshte22 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 12
    آخرین پست: دوشنبه 17 اردیبهشت 1386, 17:15 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •