نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: مشکل عجیب با explode !!

  1. #1

    مشکل عجیب با explode !!

    سلام
    من یه متغیر دارم که می خواهم اولین کلمش رو با استفاده از تابع explode بگیرم

    $data = $users_username[1];
    $user_username = explode(" ", $data);
    echo $user_username[0];


    خروجی به این صورته:
    2 Password= MACAddress= IPAddressLow=255.255.255.255 IPAddressHigh=255.255.255.255 ServiceMask=254 MaxConn=-1 BandWidth=-1 BandWidth2=-1 WebFilter=-1 TimeSchedule=-1 EnableUserPassword=0 EnableIPAddress=0 EnableMACAddress=0 Enable=1 BelongsGroup=0 BelongsGroupName= IsGroup=0 AutoDisable=0 DisableDateTime=2012-06-11

    ولی وقتی بجای $data مقدارش رو میزارم خروجی رو درست نشون میده. خورجی = 2
    یعنی به این صورت:


    $user_username = explode(" ", '2 Password= MACAddress= IPAddressLow=255.255.255.255 IPAddressHigh=255.255.255.255 ServiceMask=254 MaxConn=-1 BandWidth=-1 BandWidth2=-1 WebFilter=-1 TimeSchedule=-1 EnableUserPassword=0 EnableIPAddress=0 EnableMACAddress=0 Enable=1 BelongsGroup=0 BelongsGroupName= IsGroup=0 AutoDisable=0 DisableDateTime=2012-06-11 17:08:11 EnableLeftTime=0 [User002]');
    echo $user_username[0];


    آخرین ویرایش به وسیله ameri110 : چهارشنبه 24 خرداد 1391 در 13:34 عصر

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1387
    محل زندگی
    اهل کاشانم
    پست
    746

    نقل قول: مشکل عجیب با explode !!

    سلام
    خوب اگر می خوای کاراکتر اول رو برداری می تونی از تابع sub_str استفاده کنی و فقط کاراکتر اول رو برداری

  3. #3

    نقل قول: مشکل عجیب با explode !!

    نه من می خواهم کلمه اول رو بردارم
    راستی اگه بخواهم بدونم اولین اسپیس کارکتر چندومه باید چیکار کنم ؟
    یا چجوری میشه یه کارکتر از آخر یه استرینگ حذف کرد ؟
    آخرین ویرایش به وسیله ameri110 : چهارشنبه 24 خرداد 1391 در 19:35 عصر

  4. #4

    نقل قول: مشکل عجیب با explode !!

    دوست عزیز الآن داره به شما خروجی درست میده. شما برحسب کارکتر Space تبدیل به آرایه کردین و اولین خونه رو گرفتین که میشه همون عدد 2
    اگه کلمه بعدیشو میخواین، باید خونه بعدی آرایه رو (اندیس 1) چاپ کنید.
    راستی اگه بخواهم بدونم اولین اسپیس کارکتر چندومه باید چیکار کنم ؟
    echo strpos($data, ' ');

    یا چجوری میشه یه کارکتر از آخر یه استرینگ حذف کرد ؟
    echo substr($data, 0, -1);

    موفق باشید.

تاپیک های مشابه

  1. مشکل عجیب در دلفی با Query
    نوشته شده توسط Mbr در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 12
    آخرین پست: سه شنبه 20 مرداد 1383, 11:50 صبح
  2. مشکل عجیب با پارادکس
    نوشته شده توسط MFCGalaxy در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 10 مرداد 1383, 08:53 صبح
  3. مشکل عجیب
    نوشته شده توسط SSP_Software_team در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 03 آذر 1382, 02:04 صبح
  4. یه مشکل عجیب و غریب ............!!!!
    نوشته شده توسط amir_g1355 در بخش Foxpro
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 03 مهر 1382, 12:24 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •