نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: جداسازی

  1. #1

    جداسازی

    سلام من با این دستور سایت هایی که در انهولد هست رو میارم یکم دستکاریش کردم
    SELECT * FROM kayitlar1111 WHERE onay = 0
    خب حال میخواهم کاری کنم که اونجایی که زده onay رو به هکر تغییر میدم بعد وقتی مساوی با صفر است میخواهم صفر بجاش این باشه
    <?php echo $_SESSION['SESS_FIRST_NAME'];?>
    ولی وقتی میذارم کار نمیکنه و ارور میده
    میشه کدش رو دست کنید

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار saeidpsl
    تاریخ عضویت
    آذر 1388
    محل زندگی
    مریخ
    سن
    32
    پست
    791

    نقل قول: جداسازی

    درستش اینجوریه




    $sql = "SELECT * FROM kayitlar1111 WHERE onay = '".$_SESSION['SESS_FIRST_NAME']."'";
    $query = mysql_query($sql);



  3. #3

    نقل قول: جداسازی

    نشد نشد حالا نشد

تاپیک های مشابه

  1. جداسازی تاریخ از فیلد تاریخ و ساعت
    نوشته شده توسط nazaninam در بخش SQL Server
    پاسخ: 8
    آخرین پست: چهارشنبه 02 خرداد 1386, 15:35 عصر
  2. جداسازی اعداد یک فیلد
    نوشته شده توسط reza850101 در بخش Access
    پاسخ: 12
    آخرین پست: شنبه 29 اردیبهشت 1386, 12:59 عصر
  3. جداسازی اتوماتیک اعداد
    نوشته شده توسط msp در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 21
    آخرین پست: دوشنبه 25 دی 1385, 13:15 عصر
  4. جداسازی سه رقم سه رقم اعداد در یک ادیت باکس
    نوشته شده توسط rahami در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 23 مرداد 1385, 13:51 عصر
  5. نظر شما درباره جداسازی اعلانات عمومی از تاپیکهای بخشها چیه؟
    نوشته شده توسط مهدی کرامتی در بخش گفتگو با مسئولین سایت، درخواست و پیشنهاد
    پاسخ: 18
    آخرین پست: پنج شنبه 01 آبان 1382, 12:43 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •