نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: برنامه خزنده های تحت وب با Asp.net

  1. #1

    Question برنامه خزنده های تحت وب با Asp.net

    راستش من میخام همچین کاری انجام بدم . اما نمی دونم از کجا شروع کنم ؟!! ایا با asp.net میشه اصلا اینکارو کرد یا نه ؟ تو php فکر کنم curl کمک انجام اینکار باشه اما تو asp چه شکلی هست ایا قبلا کسی اینکار رو انجام داده ؟ از دوستان تقاضا میشه در صورت دونستن انجام اینکار اطلاعاتشونو از ما دریغ نکنن. (متشکرم)

  2. #2

    نقل قول: برنامه خزنده های تحت وب با Asp.net

    اگر منظورتون از برنامه‌های خزنده برنامه‌هایی مثل Crawlerهای موتورهای جستجو باشه باید بگم شدنش میشه اما برای نوشتن این برنامه از ویژگیهای اختصاصی ASP.net استفاده نمیکنید. به یه برنامه نیاز دارید که صفحات وب رو بگیره، لینکها رو در بیاره و بعد صفحات هر لینک رو دریافت کنه. برای این کار از یک برنامه کنسول یا Windows Application ساده هم میتونید استفاده کنید که همخوانی بیشتری با این نوع برنامه دارند. اطلاعاتی که برنامه Crawler بدست میاره رو میتونید در یه دیتا بیس قرار بدید و یه برنامه ASP.net داشته باشید که از اون دیتا بیس بخونه و سرویس بده.
    لینکهای زیر مثالهایی از این کار هست که لینک دانلود پروژه‌ها رو هم در آخر متن گذاشتند:
    http://www.developerfusion.com/article/84330/building-a-web-crawler/

    http://www.thecodinghumanist.com/Con...rInCSharp.aspx
    لینکها و محتوای این صفحه هم ممکنه به دردتون بخوره:
    http://stackoverflow.com/questions/4...rst-webcrawler
    آخرین ویرایش به وسیله hhsaffar : پنج شنبه 25 خرداد 1391 در 13:52 عصر

  3. #3

    نقل قول: برنامه خزنده های تحت وب با Asp.net

    ممنون بابت کمکتون. Error Crawler.jpg
    یکی از برنامه ها مورد داره به اسم crawler
    منظور از این ارور چیه و چه جوری حل میشه؟

  4. #4

    نقل قول: برنامه خزنده های تحت وب با Asp.net

    Error: Unable to connect to the remote server

  5. #5

    نقل قول: برنامه خزنده های تحت وب با Asp.net

    ببینید دقیقا کاری که میخاد انجام بگیره اینه که ما یه برنامه داشته باشیم که بهش یه آدرسی رو بدهیم و سپس اون لینک هایی رو تحویل ما بده که مربوط به اون نوشته باشه. هدف اینه . موارد مورد نیاز و اسه انجام این کار چیه . نمونه برنامه مثل این مورد رو داریم؟ مثل (؟) . از کجا باید شروع کنم و ...

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار Alfred188
    تاریخ عضویت
    دی 1389
    محل زندگی
    مازندران
    پست
    288

    نقل قول: برنامه خزنده های تحت وب با Asp.net


    سلام، من از کد زیر استفاده کردم ولی گاهی که تعداد لینک ها زیاد می شه system timeout می ده. چی کار کنم که اینطوری نشه؟

    void


     getting(string u)

    {

    string html = "";

    string search = "فلش";

    using (WebClient webClient = new WebClient())

    {

    webClient.Encoding = Encoding.UTF8;

    html = webClient.DownloadString(u);

    }

    MatchCollection matches = Regex.Matches(html,

    "href[ ]*=[ ]*['|\"][^\"'\r\n]*['|\"]");

    foreach (Match match in matches)
    {

    try

    {

    string value = match.Value;
    value = Regex.Replace(value,

    "(href[ ]*=[ ]*')|(href[ ]*=[ ]*\")", string.Empty);

    if (value.EndsWith("\"") || value.EndsWith("'"))

    value = value.Remove(value.Length - 1, 1);

    if (!Regex.Match(value, @"\((.*)\)").Success)

    {

    string add = "";

    if (value.Contains("http:"))

    {
    add = value;
    }

    else

    {

    add = u + value;

    }

    HttpWebRequest request = (HttpWebRequest)HttpWebRequest.Create(add);

    request.UserAgent =

    "A .NET Web Crawler";

    WebResponse response = request.GetResponse();

    Stream stream = response.GetResponseStream();

    StreamReader reader =

    new StreamReader(stream);

    string htmlText = reader.ReadToEnd();

    // Label1.Text += add + "<br/>";

    if (htmlText.Contains(search))
    {

    Label1.Text +=

    "<a href=\"" + add + "\">" + value + "</a><br/>";

    }

    }

    else

    {


    // Label1.Text += "nop";

    }

    }

    catch { }

    }

    }


تاپیک های مشابه

  1. آموزشی : ساخت پنجره های Popup در محیط ASP.net
    نوشته شده توسط MFCGalaxy در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 25 بهمن 1396, 22:51 عصر
  2. مشکل در اجرای برنامه های نوشته شده با asp.net
    نوشته شده توسط aminbrleevb در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 5
    آخرین پست: دوشنبه 07 بهمن 1387, 16:47 عصر
  3. پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 17 مهر 1387, 11:50 صبح
  4. پاسخ: 4
    آخرین پست: سه شنبه 11 تیر 1387, 12:15 عصر
  5. برنامه ای برای تست سایت های ساخته شده با Asp.net
    نوشته شده توسط hanif_x90 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 30 مهر 1386, 09:01 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •