مشاهده دست آورد نظرسنجی: محتوای این تاپیک را چطور ارزیابی می کنید؟

رای دهنده
38. شما نمی توانید در این رای گیری رای بدهید
  • خوب (همین روند ادامه داشته باشد)

    32 84.21%
  • متوسط

    4 10.53%
  • ضعیف(لطفا دلیل آن را به صورت پیام خصوصی مطرح کنید)

    2 5.26%
صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمایش نتایج 1 تا 40 از 44

نام تاپیک: نکته های سی شارپ ...

  1. #1

    نکته های سی شارپ ...

    در این تاپیک قصد بر این دارم نمونه کدهایی مبنی بر نکته های سی شارپ بگذارم
    سعی می شود کدهای کاربردی را در این تاپیک ارائه بدم
    همچنین به طور مداوم به روز رسانی می کنم
    هدف از ایجاد این تاپیک جمع آوری کدهای حیاتی سی شارپ در قالب یک تاپیک می باشد
    از دوستان خواهشمندم پست نزنند(اعم از سوال،نمونه کد و ... ) تا این تاپیک مسیر مشخصی داشته باشد
    در صورتی که در خصوص هر آنچه که در این تاپیک مطرح شده سوالی دارید می توانید آن را در تاپیک سوالهای مربوط به نکته های سی شارپ ... مطرح کنید

    تاپیک های نکته های سی شارپ ... و سوالهای مربوط به نکته های سی شارپ ... با یکدیگر مرتبط هستند و در صورت لزوم چکیده مطالب مطرح شده در سوالهای مربوط به نکته های سی شارپ ... را در نکته های سی شارپ ... قرار خواهم داد و از همه دوستان خواهشمندم در صورتی که به ناهماهنگی و یا عدم به روز رسانی در این دو تاپیک ها مشاهده کردند به صورت پیام خصوصی اطلاع بدهند

    با سپاس فراوان از همکاری شما
    آخرین ویرایش به وسیله Arash_janusV3 : شنبه 27 خرداد 1391 در 11:18 صبح

  2. #2

    نقل قول: نکته های سی شارپ ...

    ترتیب نکته ها بر اساس مطالب جدید می باشد

    برای اینکه textbox فقط عدد را بپذیرد
    اجرای فایل به واسطه process پیش فرض خود ویندوز
    ساخت یک folder
    برای حذف اطلاعات موجود در کنترل های روی فرم
    مشاهده برنامه های موجود در Task Manager
    Logoff و Restart ،Shutdown کردن کامپیوتر
    تشخیص hidden بودن فایل
    تبدیل تاریخ میلادی به تاریخ شمسی
    به دست آوردن حجم فایل و زمان ایجاد فایل
    به دست آوردن تاریخ سیستم
    به دست آوردن کاربر جاری سیستم
    برای تشخیص سیستم عامل و نگارش آن
    اضافه کردن یک فایل تصویری به فرم
    برای تشخیص وجود یک فایل
    ایجاد فایل متنی و وارد کردن اطلاعات
    برای تشخیص فقط خواندنی (ReadOnly) بودن فایل
    برای تشخیص وجود داشتن نرم افزارهای Word,Excel,Access بر روی سیستم
    ذخیره کردن اطلاعات در یک فایل متنی از نوع Xml
    دسترسی به IP Address سیستم
    برای تغییر دادن تصویر wallpaper در ویندوز
    نمایش راهنما یا توضیحات در کنترل textBox
    اضافه کردن یک button در هنگام اجرای برنامه (Run Time)
    برای تشخیص Resolution یا دقت گرافیکی صفحه نمایش

    دانلود فایل نکته های سی شارپ تا به اینجا

    برای تشخیص نام درایورهای cd rom یک سیستم
    به دست آوردن فرمت های قابل قبول برای یک تاریخ و زمان معین
    خواندن اطلاعات از فایل متنی
    تشخیص وضعیت کلیدهای Num Lock و Caps Lock
    ایجاد یک List View گرافیکی
    ایجاد یک List View گرافیکی
    ایجاد یک List View گرافیکی
    اضافه کردن کنترلهای Panel و RadioButton و CheckBox و Label به برنامه
    اضافه کردن کنترلهای ListBox و Label و Button به برنامه و ایجاد Event برای آنها
    تبدیل شکل فرم به صورت متن
    تبدیل شکل فرم به صورت ذوزنقه
    تبدیل کنترل CheckBox به کنترل ToolStrip در هنگام اجرای برنامه(Run Time)
    نوشتن کلاس برای تبدیل حروف کوچک به حروف بزرگ
    نمایش اطلاعات یک فایل در Console (روش اول)
    نمایش اطلاعات یک فایل در Console (روش دوم)
    Bind کردن ComboBox به آرایه
    نمایش اطلاعات یک فایل در Console (روش سوم)
    شمارش تعداد خطوط یک فایل


    تاریخ آخرین به روز رسانی : 1392/02/22


    لطفا پست نزنید
    در صورتی که در خصوص هر آنچه که در این تاپیک مطرح شده سوالی دارید می توانید آن را در تاپیک سوالهای مربوط به نکته های سی شارپ ... مطرح کنید

    مشاهده لیست
    مشاهده آموزش برنامه نویسی پایگاه داده به همراه مثالهای کاربردی
    آخرین ویرایش به وسیله Arash_janusV3 : یک شنبه 22 اردیبهشت 1392 در 22:53 عصر

  3. #3

    نقل قول: نکته های سی شارپ ...

    برای اینکه textbox فقط عدد را بپذیرد

    روش اول

    private void TextBox1_KeyPress(object sender, KeyPressEventArgs e)
    {
    if (!char.IsDigit(e.KeyChar))
    {
    e.Handled = true;
    }
    }


    روش دوم(ساده تر)

    private void textBox1_KeyPress(object sender, KeyPressEventArgs e)
    {
    e.Handled = !char.IsDigit(e.KeyChar);
    }



    لطفا پست نزنید
    در صورتی که در خصوص هر آنچه که در این تاپیک مطرح شده سوالی دارید می توانید آن را در تاپیک سوالهای مربوط به نکته های سی شارپ ... مطرح کنید

    مشاهده لیست
    مشاهده آموزش برنامه نویسی پایگاه داده به همراه مثالهای کاربردی
    آخرین ویرایش به وسیله Arash_janusV3 : سه شنبه 06 تیر 1391 در 14:34 عصر

  4. #4

    نقل قول: نکته های سی شارپ ...

    اجرای فایل به واسطه process پیش فرض خود ویندوز
    به طور مثال اجرا ماشین حساب


    System.Diagnostics.Process.Start("Calc.exe");

    اجرای Task Manager

    System.Diagnostics.Process.Start("taskmgr");

    اجرای Wordpad

    System.Diagnostics.Process.Start("write");

    اجرای Notepad

    System.Diagnostics.Process.Start("notepad");


    لطفا پست نزنید
    1_مسائل مطرح شده در مورد این نکته
    در صورتی که در خصوص هر آنچه که در این تاپیک مطرح شده سوالی دارید می توانید آن را در تاپیک سوالهای مربوط به نکته های سی شارپ ... مطرح کنید

    مشاهده لیست
    مشاهده آموزش برنامه نویسی پایگاه داده به همراه مثالهای کاربردی
    آخرین ویرایش به وسیله Arash_janusV3 : سه شنبه 06 تیر 1391 در 14:29 عصر

  5. #5

    نقل قول: نکته های سی شارپ ...

    ساخت یک folder


    using System.IO;

    Directory.CreateDirectory(@"D:\NameFolder");



    لطفا پست نزنید
    در صورتی که در خصوص هر آنچه که در این تاپیک مطرح شده سوالی دارید می توانید آن را در تاپیک سوالهای مربوط به نکته های سی شارپ ... مطرح کنید

    مشاهده لیست
    مشاهده آموزش برنامه نویسی پایگاه داده به همراه مثالهای کاربردی
    آخرین ویرایش به وسیله Arash_janusV3 : سه شنبه 30 خرداد 1391 در 14:14 عصر

  6. #6

    نقل قول: نکته های سی شارپ ...

    برای حذف اطلاعات موجود در کنترل های روی فرم

    public void Delete_Textbox_text()
    {
    foreach (Control control1 in Controls)
    {
    if (control1 is TextBox)
    {
    control1.Text = "";
    }
    }
    }



    لطفا پست نزنید
    در صورتی که در خصوص هر آنچه که در این تاپیک مطرح شده سوالی دارید می توانید آن را در تاپیک سوالهای مربوط به نکته های سی شارپ ... مطرح کنید

    مشاهده لیست
    مشاهده آموزش برنامه نویسی پایگاه داده به همراه مثالهای کاربردی
    آخرین ویرایش به وسیله Arash_janusV3 : سه شنبه 30 خرداد 1391 در 14:14 عصر

  7. #7

    نقل قول: نکته های سی شارپ ...

    مشاهده برنامه های موجود در Task Manager


    using System.Diagnostics;

    private void button1_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    Process[] Process1 = Process.GetProcesses();
    if (Process1.Length > 0)
    {
    int num2 = Process1.Length - 1;
    for (int num1 = 0; num1 <= num2; num1++)
    {
    MessageBox.Show(Process1[num1].ProcessName);
    }
    }
    }


    لطفا پست نزنید
    در صورتی که در خصوص هر آنچه که در این تاپیک مطرح شده سوالی دارید می توانید آن را در تاپیک سوالهای مربوط به نکته های سی شارپ ... مطرح کنید

    مشاهده لیست
    مشاهده آموزش برنامه نویسی پایگاه داده به همراه مثالهای کاربردی
    آخرین ویرایش به وسیله Arash_janusV3 : سه شنبه 30 خرداد 1391 در 14:14 عصر

  8. #8

    نقل قول: نکته های سی شارپ ...

    Logoff و Restart ،Shutdown کردن کامپیوتر

    using System.Runtime.InteropServices;

    namespace nokteha
    {
    public partial class Form1 : Form
    {
    public Form1()
    {
    InitializeComponent();
    }
    [DllImport("user32.dll")]
    public static extern int ExitWindowsEx(int uFlags, int dwReason);
    private void button1_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    // Log Off
    ExitWindowsEx(0, 0);
    // Reboot
    ExitWindowsEx(2, 0);
    // Shutdown
    ExitWindowsEx(1, 0);
    // Force LogOff
    ExitWindowsEx(4, 0);
    // Log Off
    System.Diagnostics.Process.Start("ShutDown", "/l");
    // Reboot
    System.Diagnostics.Process.Start("ShutDown", "/r");
    // Shutdown
    System.Diagnostics.Process.Start("ShutDown", "/s");
    }
    }
    }



    لطفا پست نزنید
    در صورتی که در خصوص هر آنچه که در این تاپیک مطرح شده سوالی دارید می توانید آن را در تاپیک سوالهای مربوط به نکته های سی شارپ ... مطرح کنید

    مشاهده لیست
    مشاهده آموزش برنامه نویسی پایگاه داده به همراه مثالهای کاربردی
    آخرین ویرایش به وسیله Arash_janusV3 : سه شنبه 30 خرداد 1391 در 14:15 عصر

  9. #9

    نقل قول: نکته های سی شارپ ...

    تشخیص hidden بودن فایل


    if ((File.GetAttributes(@"E:\NameFile") & FileAttributes.Hidden) == FileAttributes.Hidden)
    {
    MessageBox.Show("Hidden");
    }
    else
    {
    MessageBox.Show("NoHidden");
    }


    لطفا پست نزنید
    در صورتی که در خصوص هر آنچه که در این تاپیک مطرح شده سوالی دارید می توانید آن را در تاپیک سوالهای مربوط به نکته های سی شارپ ... مطرح کنید

    مشاهده لیست
    مشاهده آموزش برنامه نویسی پایگاه داده به همراه مثالهای کاربردی
    آخرین ویرایش به وسیله Arash_janusV3 : سه شنبه 30 خرداد 1391 در 14:15 عصر

  10. #10

    نقل قول: نکته های سی شارپ ...

    تبدیل تاریخ میلادی به تاریخ شمسی


    using System.Globalization;
    public string DateToday(DateTime _date)
    {
    PersianCalendar pc = new PersianCalendar();
    StringBuilder sb = new StringBuilder();
    sb.Append(pc.GetYear(_date).ToString("0000"));
    sb.Append("/");
    sb.Append(pc.GetMonth(_date).ToString("00"));
    sb.Append("/");
    sb.Append(pc.GetDayOfMonth(_date).ToString("00"));
    return sb.ToString();
    }


    نحوه استفاده آن

    string strtoday = DateToday(DateTime.Now);


    لطفا پست نزنید
    در صورتی که در خصوص هر آنچه که در این تاپیک مطرح شده سوالی دارید می توانید آن را در تاپیک سوالهای مربوط به نکته های سی شارپ ... مطرح کنید

    مشاهده لیست
    مشاهده آموزش برنامه نویسی پایگاه داده به همراه مثالهای کاربردی
    آخرین ویرایش به وسیله Arash_janusV3 : سه شنبه 30 خرداد 1391 در 14:15 عصر

  11. #11

    نقل قول: نکته های سی شارپ ...

    به دست آوردن حجم فایل

    FileInfo FileInfo = new FileInfo(@"E:\NameFile");
    MessageBox.Show(FileInfo.Length.ToString());


    تاریخ و زمان ایجاد فایل

    MessageBox.Show("create:" + File.GetCreationTime(@"D:\NameFile"));


    لطفا پست نزنید
    در صورتی که در خصوص هر آنچه که در این تاپیک مطرح شده سوالی دارید می توانید آن را در تاپیک سوالهای مربوط به نکته های سی شارپ ... مطرح کنید

    مشاهده لیست
    مشاهده آموزش برنامه نویسی پایگاه داده به همراه مثالهای کاربردی
    آخرین ویرایش به وسیله Arash_janusV3 : سه شنبه 30 خرداد 1391 در 14:16 عصر

  12. #12

    نقل قول: نکته های سی شارپ ...

    به دست آوردن تاریخ سیستم


    MessageBox.Show("Day:" + DateTime.Now.Day.ToString());
    MessageBox.Show("Month:" + DateTime.Now.Month.ToString());
    MessageBox.Show("year:" + DateTime.Now.Year.ToString());


    لطفا پست نزنید
    در صورتی که در خصوص هر آنچه که در این تاپیک مطرح شده سوالی دارید می توانید آن را در تاپیک سوالهای مربوط به نکته های سی شارپ ... مطرح کنید

    مشاهده لیست
    مشاهده آموزش برنامه نویسی پایگاه داده به همراه مثالهای کاربردی

  13. #13

    نقل قول: نکته های سی شارپ ...

    به دست آوردن کاربر جاری سیستم


    MessageBox.Show("کاربر :" + System.Security.Principal.WindowsIdentity.GetCurre nt().Name);


    لطفا پست نزنید
    در صورتی که در خصوص هر آنچه که در این تاپیک مطرح شده سوالی دارید می توانید آن را در تاپیک سوالهای مربوط به نکته های سی شارپ ... مطرح کنید

    مشاهده لیست
    مشاهده آموزش برنامه نویسی پایگاه داده به همراه مثالهای کاربردی

  14. #14

    نقل قول: نکته های سی شارپ ...

    برای تشخیص سیستم عامل و نگارش آن


    MessageBox.Show("سیستم عامل :" + Environment.OSVersion.Platform.ToString());
    MessageBox.Show("نگارش : " + Environment.OSVersion.Version.Major.ToString() + "." + Environment.OSVersion.Version.Minor.ToString());


    لطفا پست نزنید
    در صورتی که در خصوص هر آنچه که در این تاپیک مطرح شده سوالی دارید می توانید آن را در تاپیک سوالهای مربوط به نکته های سی شارپ ... مطرح کنید

    مشاهده لیست
    مشاهده آموزش برنامه نویسی پایگاه داده به همراه مثالهای کاربردی

  15. #15

    نقل قول: نکته های سی شارپ ...

    اضافه کردن یک فایل تصویری به فرم

    توضیح : این دستورات را در فرمی می نویسیم که قرار است تصویر مورد نظر در آن قرار داده شود


    namespace nokteha
    {
    public partial class Form2 : Form
    {
    public Form2()
    {
    InitializeComponent();
    }
    protected override void OnPaint(PaintEventArgs e)
    {
    Icon icon = new Icon(@"D:\arrow_up.ico");
    e.Graphics.DrawIcon(icon, 100, 100);
    }
    }
    }


    و سپس این دستورات را برای صدا زدن فرم استفاده می کنیم


    private void button1_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    Form2 form2 = new Form2();
    Size size = new Size(500, 350);
    form2.Size = size;
    form2.Text = "C#‎‎";
    form2.ShowDialog();
    }



    لطفا پست نزنید
    در صورتی که در خصوص هر آنچه که در این تاپیک مطرح شده سوالی دارید می توانید آن را در تاپیک سوالهای مربوط به نکته های سی شارپ ... مطرح کنید

    مشاهده لیست
    مشاهده آموزش برنامه نویسی پایگاه داده به همراه مثالهای کاربردی

  16. #16

    نقل قول: نکته های سی شارپ ...

    برای تشخیص وجود یک فایل


    MessageBox.Show(File.Exists(@"D:/New Text Document.txt").ToString());


    لطفا پست نزنید
    در صورتی که در خصوص هر آنچه که در این تاپیک مطرح شده سوالی دارید می توانید آن را در تاپیک سوالهای مربوط به نکته های سی شارپ ... مطرح کنید

    مشاهده لیست
    مشاهده آموزش برنامه نویسی پایگاه داده به همراه مثالهای کاربردی

  17. #17

    نقل قول: نکته های سی شارپ ...

    ایجاد فایل متنی و وارد کردن اطلاعات


    StreamWriter writer1 = File.CreateText(@"D:\test.txt");
    writer1.WriteLine("Hello");
    writer1.WriteLine("Name");
    writer1.Write("Famil");
    writer1.Write("Parent");
    writer1.Flush();
    writer1.Close();


    لطفا پست نزنید
    در صورتی که در خصوص هر آنچه که در این تاپیک مطرح شده سوالی دارید می توانید آن را در تاپیک سوالهای مربوط به نکته های سی شارپ ... مطرح کنید

    مشاهده لیست
    مشاهده آموزش برنامه نویسی پایگاه داده به همراه مثالهای کاربردی

  18. #18

    نقل قول: نکته های سی شارپ ...

    برای تشخیص فقط خواندنی (ReadOnly) بودن فایل


    FileInfo info1 = new FileInfo(@"d:\New Text Document.txt");
    if ((info1.Attributes & FileAttributes.ReadOnly) == FileAttributes.ReadOnly)
    {
    MessageBox.Show(info1.Name + " is ReadOnly");
    }
    else
    {
    MessageBox.Show(info1.Name + " is NOT ReadOnly");
    }


    لطفا پست نزنید
    در صورتی که در خصوص هر آنچه که در این تاپیک مطرح شده سوالی دارید می توانید آن را در تاپیک سوالهای مربوط به نکته های سی شارپ ... مطرح کنید

    مشاهده لیست
    مشاهده آموزش برنامه نویسی پایگاه داده به همراه مثالهای کاربردی

  19. #19

    نقل قول: نکته های سی شارپ ...

    برای تشخیص وجود داشتن نرم افزارهای Word,Excel,Access بر روی سیستم


    //word
    RegistryKey keyword = Registry.ClassesRoot.OpenSubKey("word.application" );
    if (keyword == null)
    {
    MessageBox.Show("application is not found", "", MessageBoxButtons.OK);
    }
    else
    {
    MessageBox.Show("word application is found", "", MessageBoxButtons.OK);
    keyword.Close();
    }

    //excel
    RegistryKey keyexcel = Registry.ClassesRoot.OpenSubKey("excel.application ");
    if (keyexcel == null)
    {
    MessageBox.Show("application is not found", "", MessageBoxButtons.OK);
    }
    else
    {
    MessageBox.Show("word application is found", "", MessageBoxButtons.OK);
    keyexcel.Close();
    }

    //access
    RegistryKey keyaccess = Registry.ClassesRoot.OpenSubKey("access.applicatio n");
    if (keyaccess == null)
    {
    MessageBox.Show("application is not found", "", MessageBoxButtons.OK);
    }
    else
    {
    MessageBox.Show("word application is found", "", MessageBoxButtons.OK);
    keyaccess.Close();
    }


    لطفا پست نزنید
    در صورتی که در خصوص هر آنچه که در این تاپیک مطرح شده سوالی دارید می توانید آن را در تاپیک سوالهای مربوط به نکته های سی شارپ ... مطرح کنید

    مشاهده لیست
    مشاهده آموزش برنامه نویسی پایگاه داده به همراه مثالهای کاربردی

  20. #20

    نقل قول: نکته های سی شارپ ...

    ذخیره کردن اطلاعات در یک فایل متنی از نوع Xml


    using System.Xml;

    DataSet set1 = new DataSet("simpleexample");
    set1.Tables.Add("table1");
    DataColumn dc = new DataColumn("coll");
    dc.DataType = typeof(string);
    set1.Tables["table1"].Columns.Add();

    XmlDataDocument document1 = new XmlDataDocument(set1);
    object[] objArray1 = new object[] { "AMOL-OFFICE" };
    set1.Tables["table1"].Rows.Add(objArray1);
    objArray1[0] = "Uid";
    set1.Tables["table1"].Rows.Add(objArray1);
    objArray1[0] = "Pass";
    set1.Tables["table1"].Rows.Add(objArray1);
    set1.AcceptChanges();

    MessageBox.Show(document1.OuterXml, "outer", MessageBoxButtons.OK);
    MessageBox.Show(Convert.ToString(set1.Tables["table1"].Rows.Count));

    document1.Save("FirstDataDocument.xml");
    set1.WriteXml("simpleexample.xml");


    لطفا پست نزنید
    در صورتی که در خصوص هر آنچه که در این تاپیک مطرح شده سوالی دارید می توانید آن را در تاپیک سوالهای مربوط به نکته های سی شارپ ... مطرح کنید

    مشاهده لیست
    مشاهده آموزش برنامه نویسی پایگاه داده به همراه مثالهای کاربردی

  21. #21

    نقل قول: نکته های سی شارپ ...

    دسترسی به IP Address سیستم


    using System.Net;

    string str = Dns.GetHostName();
    MessageBox.Show("Host Name : " + str + "\r\n IP Address : " + Dns.GetHostByName(str).AddressList[0].ToString());



    لطفا پست نزنید
    در صورتی که در خصوص هر آنچه که در این تاپیک مطرح شده سوالی دارید می توانید آن را در تاپیک سوالهای مربوط به نکته های سی شارپ ... مطرح کنید

    مشاهده لیست
    مشاهده آموزش برنامه نویسی پایگاه داده به همراه مثالهای کاربردی

  22. #22

    نقل قول: نکته های سی شارپ ...

    برای تغییر دادن تصویر wallpaper در ویندوز

    توضیحات: یک pictureBox و دو button به نام های btnBrowse و btnWallpaper به فرمتون اضافه کنید


    [DllImport("user32", EntryPoint = "SystemParametersInfoA", CharSet = CharSet.Ansi, SetLastError = true, ExactSpelling = true)]

    private static extern int SystemParametersInfo(int uAction, int uParam, [MarshalAs(UnmanagedType.VBByRefStr)]ref string IpvParam, int fuWinIni);

    public Form2()
    {
    InitializeComponent();
    }

    private void btnWallpaper_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    string text1 = Application.StartupPath + @"\myNewWallpaper.bmp";
    pictureBox1.Image.Save(text1, ImageFormat.Bmp);
    Form2.SystemParametersInfo(20, 0, ref text1, 1);
    }

    private void Form2_Load(object sender, EventArgs e)
    {
    btnBrowse.Text = "Browse";
    btnWallpaper.Text = "Wallpaper";
    pictureBox1.SizeMode = PictureBoxSizeMode.StretchImage;
    }

    private void btnBrowse_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    OpenFileDialog dialog1 = new OpenFileDialog();
    dialog1.Filter = "Image Files(*.bmp, *.gif, *.jpg)| *.bmp;*.gif;*.jpg";
    dialog1.Title = "Select the image to load.";
    dialog1.ShowDialog();
    pictureBox1.Image = Image.FromFile(dialog1.FileName);
    dialog1.Dispose();
    }


    لطفا پست نزنید
    در صورتی که در خصوص هر آنچه که در این تاپیک مطرح شده سوالی دارید می توانید آن را در تاپیک سوالهای مربوط به نکته های سی شارپ ... مطرح کنید

    مشاهده لیست
    مشاهده آموزش برنامه نویسی پایگاه داده به همراه مثالهای کاربردی

  23. #23

    نقل قول: نکته های سی شارپ ...

    نمایش راهنما یا توضیحات در کنترل textBox


    private void textBox1_KeyUp(object sender, KeyEventArgs e)
    {
    if (e.KeyCode == Keys.F1)
    {
    Point point1 = new Point(textBox1.Right, textBox1.Bottom);
    Help.ShowPopup(textBox1, "Enter Click", point1);
    }
    }


    لطفا پست نزنید
    در صورتی که در خصوص هر آنچه که در این تاپیک مطرح شده سوالی دارید می توانید آن را در تاپیک سوالهای مربوط به نکته های سی شارپ ... مطرح کنید

    مشاهده لیست
    مشاهده آموزش برنامه نویسی پایگاه داده به همراه مثالهای کاربردی

  24. #24

    نقل قول: نکته های سی شارپ ...

    اضافه کردن یک button در هنگام اجرای برنامه (Run Time)


    Button btn1 = new Button();
    Point point1 = new Point(20, 20);
    btn1.Location = point1;
    Size size1 = new Size(0x4b, 0x19);
    btn1.Size = size1;
    btn1.Text = "OK";
    AcceptButton = btn1;
    Control[] controlArray1 = new Control[] { btn1 };
    Controls.AddRange(controlArray1);


    لطفا پست نزنید
    در صورتی که در خصوص هر آنچه که در این تاپیک مطرح شده سوالی دارید می توانید آن را در تاپیک سوالهای مربوط به نکته های سی شارپ ... مطرح کنید

    مشاهده لیست
    مشاهده آموزش برنامه نویسی پایگاه داده به همراه مثالهای کاربردی

  25. #25

    نقل قول: نکته های سی شارپ ...

    برای تشخیص Resolution یا دقت گرافیکی صفحه نمایش


    MessageBox.Show(Screen.PrimaryScreen.Bounds.Width. ToString());
    MessageBox.Show(Screen.PrimaryScreen.Bounds.Height .ToString());


    لطفا پست نزنید
    در صورتی که در خصوص هر آنچه که در این تاپیک مطرح شده سوالی دارید می توانید آن را در تاپیک سوالهای مربوط به نکته های سی شارپ ... مطرح کنید

    مشاهده لیست
    مشاهده آموزش برنامه نویسی پایگاه داده به همراه مثالهای کاربردی

  26. #26

    نقل قول: نکته های سی شارپ ...

    ضمن تشکر از همه کاربران و مدیران بابت همکاری آنها در این تاپیک

    دانلود فایل نکته های سی شارپ تا به اینجا nokteha.rar


    لطفا پست نزنید
    در صورتی که در خصوص هر آنچه که در این تاپیک مطرح شده سوالی دارید می توانید آن را در تاپیک سوالهای مربوط به نکته های سی شارپ ... مطرح کنید

    مشاهده لیست
    مشاهده آموزش برنامه نویسی پایگاه داده به همراه مثالهای کاربردی
    آخرین ویرایش به وسیله Arash_janusV3 : جمعه 06 مرداد 1391 در 14:36 عصر

  27. #27

    نقل قول: نکته های سی شارپ ...

    برای تشخیص نام درایورهای cd rom یک سیستم


    using System.Runtime.InteropServices;

    [DllImport("kernel32", EntryPoint = "GetDriveTypeA", CharSet = CharSet.Ansi, SetLastError = true, ExactSpelling = true)]
    private static extern int
    GetDriveType([MarshalAs(UnmanagedType.VBByRefStr)]ref string nDrive);
    private void button3_Click(object sender, System.EventArgs e)
    {
    int num1 = 0;
    string text1 = null;
    string[] textArray1 = null;
    textArray1 = Environment.GetLogicalDrives();
    string[] textArray2 = textArray1;
    for (int num2 = 0; num2 < textArray2.Length; num2++)
    {
    text1 = textArray2[num2];
    num1 = Form1.GetDriveType(ref text1);
    if (num1 == 5)
    {
    MessageBox.Show(text1 + " <<=== CDRom Drive!", "هشدار", MessageBoxButtons.OK);
    }
    }
    }


    لطفا پست نزنید
    در صورتی که در خصوص هر آنچه که در این تاپیک مطرح شده سوالی دارید می توانید آن را در تاپیک سوالهای مربوط به نکته های سی شارپ ... مطرح کنید

    مشاهده لیست
    مشاهده آموزش برنامه نویسی پایگاه داده به همراه مثالهای کاربردی

  28. #28

    نقل قول: نکته های سی شارپ ...

    به دست آوردن فرمت های قابل قبول برای یک تاریخ و زمان معین

    توضیحات:یک ListBox به فرم اضافه کنید


    DateTime time1 = new System.DateTime(DateTime.Now.Year, DateTime.Now.Month, DateTime.Now.Day, DateTime.Now.Hour, DateTime.Now.Minute, DateTime.Now.Second);
    string[] textArray1 = null;
    textArray1 = time1.GetDateTimeFormats();
    listBox1.Items.AddRange(textArray1);


    لطفا پست نزنید
    در صورتی که در خصوص هر آنچه که در این تاپیک مطرح شده سوالی دارید می توانید آن را در تاپیک سوالهای مربوط به نکته های سی شارپ ... مطرح کنید

    مشاهده لیست
    مشاهده آموزش برنامه نویسی پایگاه داده به همراه مثالهای کاربردی

  29. #29

    نقل قول: نکته های سی شارپ ...

    خواندن اطلاعات از فایل متنی


    StreamReader reader1 = File.OpenText(@"C:\New Text Document.txt");
    textBox1.Multiline = true;

    while (reader1.Peek() != -1)
    {
    string text1 = reader1.ReadLine();
    textBox1.Text = textBox1.Text + text1 + "\r\n";
    }
    reader1.Close();


    لطفا پست نزنید
    در صورتی که در خصوص هر آنچه که در این تاپیک مطرح شده سوالی دارید می توانید آن را در تاپیک سوالهای مربوط به نکته های سی شارپ ... مطرح کنید

    مشاهده لیست
    مشاهده آموزش برنامه نویسی پایگاه داده به همراه مثالهای کاربردی

  30. #30

    نقل قول: نکته های سی شارپ ...

    تشخیص وضعیت کلیدهای Num Lock و Caps Lock

    توضیحات : یک کلاس ایجاد نمائید


    class KeyBoardState
    {
    //برای تشخیص وضعیت کلیدهای Num Lock و Caps Lock
    [DllImport("user32", CharSet = CharSet.Ansi, SetLastError = true, ExactSpelling = true)]
    public static extern long GetKeyboardState(byte[] pbKeyState);
    private int KeyCode;

    public bool KeyState()
    {
    byte[] buffer1 = new byte[0x101];
    KeyBoardState.GetKeyboardState(buffer1);
    if (buffer1[KeyCode] == 1)
    {
    return true;
    }
    else
    {
    return false;
    }
    }
    public KeyBoardState(int keycode)
    {
    KeyCode = keycode;
    }
    }


    توضیحات : دو Button به فرم اضافه کنید


    private void Form1_Load(object sender, System.EventArgs e)
    {
    this.button6.Text = "Num Lock";
    this.button7.Text = "Caps Lock";
    }
    private void button6_Click(object sender, System.EventArgs e)
    {
    MessageBox.Show(Convert.ToString(new KeyBoardState(0x90).KeyState()));
    }

    private void button7_Click(object sender, System.EventArgs e)
    {
    MessageBox.Show(Convert.ToString(new KeyBoardState(20).KeyState()));
    }


    لطفا پست نزنید
    در صورتی که در خصوص هر آنچه که در این تاپیک مطرح شده سوالی دارید می توانید آن را در تاپیک سوالهای مربوط به نکته های سی شارپ ... مطرح کنید

    مشاهده لیست
    مشاهده آموزش برنامه نویسی پایگاه داده به همراه مثالهای کاربردی

  31. #31

    نقل قول: نکته های سی شارپ ...

    ایجاد یک List View گرافیکی


    private void Form3_Load(object sender, EventArgs e)
    {
    ListView view1 = new ListView();
    Point point1 = new Point(10, 10);
    Size size1 = new Size(300, 100);
    Rectangle rectangle1 = new Rectangle(point1, size1);

    view1.Bounds = rectangle1;
    view1.View = View.Details;
    view1.CheckBoxes = true;
    view1.GridLines = true;
    view1.Sorting = SortOrder.Ascending;

    ListViewItem item1 = new ListViewItem("item", 0);
    item1.Checked = true;
    item1.SubItems.Add("1");
    item1.SubItems.Add("2");
    item1.SubItems.Add("3");
    ListViewItem item2 = new ListViewItem("item2", 1);

    item1.SubItems.Add("4");
    item1.SubItems.Add("5");
    item1.SubItems.Add("6");
    ListViewItem item3 = new ListViewItem("item3", 0);

    item3.Checked = true;
    item1.SubItems.Add("7");
    item1.SubItems.Add("8");
    item1.SubItems.Add("9");
    item1.SubItems.Add("10");

    view1.Columns.Add("item column", -2, HorizontalAlignment.Left);
    view1.Columns.Add("column 2", -2, HorizontalAlignment.Left);
    view1.Columns.Add("column 3", -2, HorizontalAlignment.Left);
    view1.Columns.Add("column 4", -2, HorizontalAlignment.Center);
    view1.Columns.Add("column 5", -2, HorizontalAlignment.Center);

    ListViewItem[] itemArray1 = new ListViewItem[] { item1, item2, item3 };

    view1.Items.AddRange(itemArray1);

    ImageList list1 = new ImageList();

    list1.Images.Add(Image.FromFile(@"D:\scroll_ok.ico "));
    list1.Images.Add(Image.FromFile(@"D:\scroll_delete .ico"));

    view1.SmallImageList = list1;
    Controls.Add(view1);
    }


    لطفا پست نزنید
    در صورتی که در خصوص هر آنچه که در این تاپیک مطرح شده سوالی دارید می توانید آن را در تاپیک سوالهای مربوط به نکته های سی شارپ ... مطرح کنید

    مشاهده لیست
    مشاهده آموزش برنامه نویسی پایگاه داده به همراه مثالهای کاربردی

  32. #32

    نقل قول: نکته های سی شارپ ...

    ایجاد یک List View گرافیکی


    private void Form4_Load(object sender, EventArgs e)
    {
    ListView view1 = new ListView();
    Point point1 = new Point(10, 10);
    Size size1 = new Size(300, 100);
    Rectangle rectangle1 = new Rectangle(point1, size1);

    view1.Bounds = rectangle1;
    view1.CheckBoxes = true;
    view1.GridLines = true;
    view1.Sorting = SortOrder.Ascending;

    ListViewItem item1 = new ListViewItem("item1", 0);
    item1.Checked = true;
    ListViewItem item2 = new ListViewItem("item2", 1);
    ListViewItem item3 = new ListViewItem("item3", 0);
    item3.Checked = true;

    ListViewItem[] itemArray1 = new ListViewItem[] { item1, item2, item3 };

    view1.Items.AddRange(itemArray1);
    ImageList list2 = new ImageList();
    ImageList list1 = new ImageList();

    list2.Images.Add(Image.FromFile(@"D:\scroll_ok.ico "));
    list2.Images.Add(Image.FromFile(@"D:\scroll_delete .ico"));
    list1.Images.Add(Image.FromFile(@"D:\scroll_delete .ico"));
    list1.Images.Add(Image.FromFile(@"D:\scroll_ok.ico "));

    view1.LargeImageList = list1;
    view1.SmallImageList = list2;
    Controls.Add(view1);

    }


    لطفا پست نزنید
    در صورتی که در خصوص هر آنچه که در این تاپیک مطرح شده سوالی دارید می توانید آن را در تاپیک سوالهای مربوط به نکته های سی شارپ ... مطرح کنید

    مشاهده لیست
    مشاهده آموزش برنامه نویسی پایگاه داده به همراه مثالهای کاربردی

  33. #33

    نقل قول: نکته های سی شارپ ...

    ایجاد ListView گرافیکی


    private void Form5_Load(object sender, EventArgs e)
    {
    string[] textArray1 = new string[] { "Banana", "a", "b", "c" };
    ListViewItem item1 = new ListViewItem(textArray1, -1, Color.Empty, Color.Yellow, null);
    textArray1 = new string[] { "Cherry", "v", "g", "t" };
    ListViewItem item2 = new ListViewItem(textArray1, -1, Color.Empty, Color.Red, new Font("Microsoft Sans Serif", 8.25f, FontStyle.Regular, GraphicsUnit.Point, 0));
    textArray1 = new string[] { "Apple", "h", "j", "n" };
    ListViewItem item3 = new ListViewItem(textArray1, -1, Color.Empty, Color.Lime, null);
    textArray1 = new string[] { "Pear", "y", "u", "i" };
    ListViewItem item4 = new ListViewItem(textArray1, -1, Color.Empty, Color.FromArgb(0xc0, 0x80, 0x9c), null);

    ListView ListView1 = new ListView();

    ListView1.Sorting = SortOrder.None;
    ListView1.View = View.Details;
    ListView1.Columns.Add(new ColumnHeader());
    ListView1.Columns[0].Text = "Column 1";
    ListView1.Columns[0].Width = 100;
    ListView1.Columns.Add(new ColumnHeader());
    ListView1.Columns[1].Text = "Column 2";
    ListView1.Columns[1].Width = 100;
    ListView1.Columns.Add(new ColumnHeader());
    ListView1.Columns[2].Text = "Column 3";
    ListView1.Columns[2].Width = 100;
    ListView1.Columns.Add(new ColumnHeader());
    ListView1.Columns[3].Text = "Column 4";
    ListView1.Columns[3].Width = 100;
    SuspendLayout();

    ListViewItem[] itemArray1 = new ListViewItem[] { item1, item2, item3, item4, };
    ListView1.Items.AddRange(itemArray1);
    Point point1 = new Point(10, 10);
    ListView1.Location = point1;
    ListView1.Name = "ListView1";
    Size size1 = new Size(400, 100);

    ListView1.Size = size1;
    ListView1.TabIndex = 0;
    ListView1.LabelEdit = true;

    size1 = new Size(400, 400);
    ClientSize = size1;
    Control[] controlArray1 = new Control[] { ListView1 };
    Controls.AddRange(controlArray1);
    Name = "ListViewSortForm";
    Text = "Sorted ListView Control";
    ResumeLayout(false);

    }


    لطفا پست نزنید
    در صورتی که در خصوص هر آنچه که در این تاپیک مطرح شده سوالی دارید می توانید آن را در تاپیک سوالهای مربوط به نکته های سی شارپ ... مطرح کنید

    مشاهده لیست
    مشاهده آموزش برنامه نویسی پایگاه داده به همراه مثالهای کاربردی

  34. #34

    نقل قول: نکته های سی شارپ ...

    اضافه کردن کنترلهای Panel و RadioButton و CheckBox و Label به برنامه


    private void Form6_Load(object sender, EventArgs e)
    {
    Panel panel1 = new Panel();
    RadioButton button1 = new RadioButton();
    CheckBox box1 = new CheckBox();
    CheckBox box2 = new CheckBox();

    Label label1 = new Label();
    Point point1 = new Point(30, 60);
    panel1.Location = point1;
    Size size1 = new Size(200, 0x108);
    panel1.Size = size1;
    Controls.Add(panel1);

    size1 = new Size(0x5f, 0x2d);
    box1.Size = size1;
    point1 = new Point(20, 30);
    box1.Location = point1;
    box1.Text = "Chechbox1";

    size1 = new Size(0x5f, 0x2d);
    box2.Size = size1;
    point1 = new Point(20, 70);
    box2.Location = point1;
    box2.Text = "Chechbox2";

    size1 = new Size(0x5f, 0x2d);
    button1.Size = size1;
    point1 = new Point(20, 100);
    button1.Location = point1;
    button1.Text = "RadioButton1";

    size1 = new Size(100, 50);
    label1.Size = size1;
    point1 = new Point(20, 200);
    label1.Location = point1;
    label1.Text = "ChekMe";
    panel1.Controls.Add(button1);
    panel1.Controls.Add(box1);
    panel1.Controls.Add(box2);
    panel1.Controls.Add(label1);
    }


    لطفا پست نزنید
    در صورتی که در خصوص هر آنچه که در این تاپیک مطرح شده سوالی دارید می توانید آن را در تاپیک سوالهای مربوط به نکته های سی شارپ ... مطرح کنید

    مشاهده لیست
    مشاهده آموزش برنامه نویسی پایگاه داده به همراه مثالهای کاربردی

  35. #35

    نقل قول: نکته های سی شارپ ...

    اضافه کردن کنترلهای ListBox و Label و Button به برنامه و ایجاد Event برای آنها


    using System.Runtime.CompilerServices;

    private Button btnCTL;
    private Label lblCTL;
    private ListBox lstCTL;
    public Form7()
    {
    btnCTL = new Button();
    lblCTL = new Label();
    lstCTL = new ListBox();

    InitializeComponent();
    }

    private void Form7_Load(object sender, EventArgs e)
    {
    Button button1 = btnCTL;
    button1.BackColor = Color.Yellow;
    button1.ForeColor = Color.Black;
    button1.FlatStyle = FlatStyle.Standard;
    Point point1 = new Point();
    button1.Location = point1;
    Size size1 = new Size(100, 50);
    button1.Size = size1;
    button1.Text = "لطفا کلیک کنید";

    button1.Show();
    button1 = null;

    Label label1 = lblCTL;
    label1.BackColor = Color.Coral;
    label1.ForeColor = Color.Black;
    label1.FlatStyle = FlatStyle.Standard;
    point1 = new Point(btnCTL.Width + 20, 10);
    label1.Location = point1;
    size1 = new Size(130, 50);
    label1.Size = size1;
    label1.Text = "لطفا ماوس را فشار دهید";
    label1.TextAlign = ContentAlignment.MiddleCenter;
    label1.Show();
    label1 = null;

    ListBox listox1 = lstCTL;
    listox1.BackColor = Color.DarkGray;
    listox1.ForeColor = Color.Blue;
    point1 = new Point(80, btnCTL.Top + 70);
    listox1.Location = point1;
    listox1.Items.Add("لطفا با ماوس آیتم ها را انتخاب کنید");
    listox1.Items.Add("Button");
    listox1.Items.Add("Label");
    listox1.Items.Add("List Box");

    size1 = new Size(250, 70);
    listox1.Size = size1;
    listox1.Show();
    listox1 = null;
    Controls.Add(btnCTL);
    Controls.Add(lblCTL);
    Controls.Add(lstCTL);

    btnCTL.Click += new EventHandler(btnClicked);
    lblCTL.MouseDown += new MouseEventHandler(lblMouseOver);
    lstCTL.SelectedValueChanged += new EventHandler(lstItemChanged);
    }
    private void btnClicked(object sender, EventArgs e)
    {
    MessageBox.Show("دکمه کلیک زده شد");
    }
    private void lblMouseOver(object sender, MouseEventArgs e)
    {
    if (lblCTL.BorderStyle != BorderStyle.Fixed3D)
    {
    lblCTL.BorderStyle = BorderStyle.Fixed3D;
    }
    else
    {
    lblCTL.BorderStyle = BorderStyle.FixedSingle;
    }
    }
    private void lstItemChanged(object sender, EventArgs e)
    {
    MessageBox.Show(Convert.ToString(RuntimeHelpers.Ge tObjectValue(lstCTL.SelectedItem)));
    }


    لطفا پست نزنید
    در صورتی که در خصوص هر آنچه که در این تاپیک مطرح شده سوالی دارید می توانید آن را در تاپیک سوالهای مربوط به نکته های سی شارپ ... مطرح کنید

    مشاهده لیست
    مشاهده آموزش برنامه نویسی پایگاه داده به همراه مثالهای کاربردی

  36. #36

    نقل قول: نکته های سی شارپ ...

    تبدیل شکل فرم به صورت متن


    private void Form8_Load(object sender, EventArgs e)
    {
    GraphicsPath path1 = new GraphicsPath();
    Point point1 = new Point(0, 20);

    path1.AddString("این فرم به صورت متن می باشد", FontFamily.GenericSerif, 1, 25f, point1, StringFormat.GenericDefault);
    Region = new Region(path1);
    }

    private void Form8_MouseMove(object sender, MouseEventArgs e)
    {
    if (e.Button == System.Windows.Forms.MouseButtons.Left)
    {
    Left = Cursor.Position.X;
    Top = Cursor.Position.Y;
    }
    }


    لطفا پست نزنید
    در صورتی که در خصوص هر آنچه که در این تاپیک مطرح شده سوالی دارید می توانید آن را در تاپیک سوالهای مربوط به نکته های سی شارپ ... مطرح کنید

    مشاهده لیست
    مشاهده آموزش برنامه نویسی پایگاه داده به همراه مثالهای کاربردی

  37. #37

    نقل قول: نکته های سی شارپ ...

    تبدیل شکل فرم به صورت ذوزنقه


    using System.Drawing.Drawing2D;

    private void button3_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    Form form1 = new Form();
    Point[] pointArray1 = new Point[4];
    byte[] buffer1 = new byte[4];
    pointArray1[0] = new Point(0, 0);
    pointArray1[1] = new Point(20, 100);
    pointArray1[2] = new Point(80, 100);
    pointArray1[3] = new Point(100, 0);

    long num1 = 0;
    do
    {
    buffer1[(int)num1] = 1;
    num1++;
    }
    while (num1 <= 3);

    GraphicsPath path1 = new GraphicsPath(pointArray1,buffer1);
    form1.Region = new Region(path1);
    form1.BackColor = Color.Red;
    form1.ShowDialog();
    }


    لطفا پست نزنید
    در صورتی که در خصوص هر آنچه که در این تاپیک مطرح شده سوالی دارید می توانید آن را در تاپیک سوالهای مربوط به نکته های سی شارپ ... مطرح کنید

    مشاهده لیست
    مشاهده آموزش برنامه نویسی پایگاه داده به همراه مثالهای کاربردی

  38. #38

    نقل قول: نکته های سی شارپ ...

    تبدیل کنترل CheckBox به کنترل ToolStrip در هنگام اجرای برنامه(Run Time)


    private int i = 1;
    private void button1_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    //تبدیل کنترل CheckBox به کنترل ToolStrip در زمان اجرای برنامه
    CheckBox box1 = new CheckBox();
    if (i <= 3)
    {
    box1.AutoSize = true;
    box1.Text = "تست ===>" + i.ToString();
    box1.FlatStyle = (FlatStyle)i;
    box1.BackColor = Color.FromArgb(0, 0xff, 0, 0);

    ToolStripControlHost host1 = new ToolStripControlHost(box1);
    host1.AutoSize = true;
    toolStrip1.Items.Add(host1);
    toolStrip1.RightToLeft = System.Windows.Forms.RightToLeft.Yes;
    i++;
    }
    }


    لطفا پست نزنید
    در صورتی که در خصوص هر آنچه که در این تاپیک مطرح شده سوالی دارید می توانید آن را در تاپیک سوالهای مربوط به نکته های سی شارپ ... مطرح کنید

    مشاهده لیست
    مشاهده آموزش برنامه نویسی پایگاه داده به همراه مثالهای کاربردی

  39. #39

    نقل قول: نکته های سی شارپ ...

    نوشتن کلاس برای تبدیل حروف کوچک به حروف بزرگ

    توضیحات: یک کلاس به نام UpperText ایجاد نمائید

    class UpperText
    {
    private string Up_St;
    public string UpperString
    {
    get
    {
    return Up_St.ToUpper();
    }
    }
    public UpperText(string St)
    {
    Up_St = St;
    }
    }


    سپس

    private void button2_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    UpperText text1 = new UpperText(textBox1.Text);
    MessageBox.Show(text1.UpperString);
    }


    لطفا پست نزنید
    در صورتی که در خصوص هر آنچه که در این تاپیک مطرح شده سوالی دارید می توانید آن را در تاپیک سوالهای مربوط به نکته های سی شارپ ... مطرح کنید

    مشاهده لیست
    مشاهده آموزش برنامه نویسی پایگاه داده به همراه مثالهای کاربردی

  40. #40

    نقل قول: نکته های سی شارپ ...

    نمایش اطلاعات یک فایل در Console (روش اول)


    string content = System.IO.File.ReadAllText(@"D:\io.txt");
    Console.Out.WriteLine("content =" + content);
    Console.ReadLine();


    لطفا پست نزنید
    در صورتی که در خصوص هر آنچه که در این تاپیک مطرح شده سوالی دارید می توانید آن را در تاپیک سوالهای مربوط به نکته های سی شارپ ... مطرح کنید

    مشاهده لیست
    مشاهده آموزش برنامه نویسی پایگاه داده به همراه مثالهای کاربردی
    آخرین ویرایش به وسیله Arash_janusV3 : پنج شنبه 16 شهریور 1391 در 19:16 عصر

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

تاپیک های مشابه

  1. سایت برای کامپوننت های سی شارپ!!!
    نوشته شده توسط khafanovich در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 17 فروردین 1390, 12:44 عصر
  2. نکته های برنامه نویسی
    نوشته شده توسط JavanSoft در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 14 تیر 1383, 12:24 عصر
  3. تازه های سی شارپ 2 چیست؟
    نوشته شده توسط amirhossein1360 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 6
    آخرین پست: چهارشنبه 13 خرداد 1383, 16:09 عصر
  4. نکته های برنامه نویسی دلفی
    نوشته شده توسط JavanSoft در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 5
    آخرین پست: جمعه 07 فروردین 1383, 09:22 صبح
  5. اپلت های سی شارپ
    نوشته شده توسط Vahid_Nasiri در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: دوشنبه 19 آبان 1382, 02:24 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •