نمایش نتایج 1 تا 10 از 10

نام تاپیک: خواندن از دیتابیس در label

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار h.rezaee
    تاریخ عضویت
    شهریور 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    488

    Exclamation خواندن از دیتابیس در label

    سلام. ببخشید از دوستان حرفه ای یه سوال داشتم. می خواستم ببینم چه جوری میشه یک label رو طوری تنظیم کنیم که وقتی می خواد اطلاعات رو از دیتابیس بخونه یه فیلترینگ ایجاد کنه و تگهای HTML رو به صورت متن نشناسه؟
    دوستان شاید منظورم رو بد گفتم . ببینید از ckeditor برای ثبت اطلاعات تو دیتابیس استفاده شده و میخوام این اطلاعات ثبت شده تو دیتابیس از طریق یک لیبیل ( یا هر چیز دیگه که بشه) تو یک برنامه تحت ویندوز ( نه تحت وب ) اجرا کنم و بخونم.
    آخرین ویرایش به وسیله h.rezaee : جمعه 26 خرداد 1391 در 11:44 صبح

  2. #2

    نقل قول: خواندن از دیتابیس در label

    لیبل خودش این خاصیت رو داره امتحان کن

  3. #3

    نقل قول: خواندن از دیتابیس در label

    سلام

    در صورتی که می خواهید تگ های HTML هم ترجمه بشن بهتره که از literal ّبه جای لیبل استفاده کنید .

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار h.rezaee
    تاریخ عضویت
    شهریور 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    488

    نقل قول: خواندن از دیتابیس در label

    میشه بیشتر توضیح بدین. ممنون میشم.

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار h.rezaee
    تاریخ عضویت
    شهریور 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    488

    نقل قول: خواندن از دیتابیس در label

    دوست عزیز من این کار رو کردم منتها تگ <p> </p> رو هم نمایش میدن

  6. #6

    نقل قول: خواندن از دیتابیس در label

    نقل قول نوشته شده توسط h.rezaee مشاهده تاپیک
    دوست عزیز من این کار رو کردم منتها تگ <p> </p> رو هم نمایش میدن
    نباید به این شکل باشه چون کلا باید تگ های html رندر بشن احتمالا جایی رو اشتباه کردید . اگه مشکل حل نشد نمونه پروژتون رو بزارید

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار sarapepors
    تاریخ عضویت
    مهر 1389
    محل زندگی
    قائم شهر
    پست
    381

    نقل قول: خواندن از دیتابیس در label

    لیبل تگهای html رو نمایش نمیده من همیشه برا نمایش متون سایت از لیبل استفاده میکنم.

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار h.rezaee
    تاریخ عضویت
    شهریور 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    488

    نقل قول: خواندن از دیتابیس در label

    دوستان شاید منظورم رو بد گفتم . ببینید از ckeditor برای ثبت اطلاعات تو دیتابیس استفاده شده و میخوام این اطلاعات ثبت شده تو دیتابیس از طریق یک لیبیل ( یا هر چیز دیگه که بشه) تو یک برنامه تحت ویندوز ( نه تحت وب ) اجرا کنم.

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار h.rezaee
    تاریخ عضویت
    شهریور 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    488

    نقل قول: خواندن از دیتابیس در label

    دوستان کسی نیست به داده ما برسه

  10. #10

    نقل قول: خواندن از دیتابیس در label

    نقل قول نوشته شده توسط h.rezaee مشاهده تاپیک
    دوستان کسی نیست به داده ما برسه
    آقا من در به در دنبال روشی میگردم که این تگ ها رو نمایش بده ولی رندرشون میکنه
    حالا شما به من بگید چطور این کار رو بکنم

تاپیک های مشابه

  1. سوال: نحوه خواندن از دیتابیس
    نوشته شده توسط alimooghashang در بخش PHP
    پاسخ: 11
    آخرین پست: پنج شنبه 26 اردیبهشت 1387, 18:57 عصر
  2. خواندن فایلdbf دیتابیس داس
    نوشته شده توسط alireza85 در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 25 اردیبهشت 1387, 23:42 عصر
  3. مشکل با خواندن مقادیر دیتابیس وnull
    نوشته شده توسط fereshte22 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 5
    آخرین پست: دوشنبه 22 مرداد 1386, 09:46 صبح
  4. مشکل با خواندن مقادیر دیتابیس وnull
    نوشته شده توسط fereshte22 در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 16 مرداد 1386, 11:22 صبح
  5. مشکل چاپ تاریخ در Asp هنگام خواندن از دیتابیس
    نوشته شده توسط صنم در بخش Classic ASP
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 23 فروردین 1385, 15:46 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •