نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: ساخت جستجوگر گوگل در سایت به صورت سفارشی

  1. #1

    Question ساخت جستجوگر گوگل در سایت به صورت سفارشی

    سلام خسته نباشید

    من می خواستم جستجوگر گوگل رو به سایتم اضافه کنم برای جستجوی داخل سایت اما از ظاهر اون خوشم نمیاد و می خوام به صورت سفارشی کلا تغییرش بدم

    <div class="search"> <input id="جستجو" type="button" value="جستجو" /><input id="جستجوگر" type="text" /><img id="search" src="search.png" /> </div>


    اینجوری ساختمش حالا می خوام مثل جستجوگر گوگل که داخل وبلاگ ها یا وبسایت ها می زارن کار کنه

    برای این کار باید چه کدی رو به کد بالا اضافه کنم؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار fakhravari
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    بوشهر
    سن
    34
    پست
    8,028

    نقل قول: ساخت جستجوگر گوگل در سایت به صورت سفارشی

    با سلام
    یه نمونه برنامه با APP هست .
    برسیش نکردم که با وب میشه یا نه .
    میزارم اگر دوستات ببینید برسیش کنند
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  3. #3

    نقل قول: ساخت جستجوگر گوگل در سایت به صورت سفارشی

    کسی نیست بتونه کد معمولش رو برام با کد خودم ترکیب کنه و درست کار کنه؟

  4. #4
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    Neyriz
    پست
    34

    نقل قول: ساخت جستجوگر گوگل در سایت به صورت سفارشی

    یه دکمه به نام btnSearch و یه تکس باکس به نام txtSearch بنداز روی فرم
    بعد برو توی رویداد کلیک دکمه این کد رو بنویس:


    Response.Redirect(string.format("Http://www.Google.com?q={0}",txtSearch.text));
    آخرین ویرایش به وسیله hashemt4 : شنبه 27 خرداد 1391 در 11:33 صبح

تاپیک های مشابه

  1. مقاله: ساخت برنامه نصب (Setup) به صورت سفارشی (Custom) با تکنیک حرفه ای MSI Wrapping
    نوشته شده توسط محمد باقری نسب در بخش مقالات مرتبط با Microsoft .Net Framework
    پاسخ: 14
    آخرین پست: سه شنبه 01 شهریور 1390, 07:22 صبح
  2. خبر: ساخت برنامه نصب (Setup) به صورت سفارشی (Custom) با تکنیک حرفه ای MSI Wrapping
    نوشته شده توسط محمد باقری نسب در بخش برنامه نویسی مبتنی بر Microsoft .Net Framework
    پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 22 خرداد 1390, 16:00 عصر
  3. ساخت سایت به صورت Command line
    نوشته شده توسط MShirzadi در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 4
    آخرین پست: سه شنبه 18 خرداد 1389, 16:33 عصر
  4. گفتگو: اساس کار موتورهای جستجو؟(نحوه ی ساخت جستجوگر اختصاصی برای سایت)
    نوشته شده توسط hamid1988 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 14
    آخرین پست: دوشنبه 08 تیر 1388, 14:25 عصر
  5. سوال: استفاده از جستجوگر گوگل در سایت
    نوشته شده توسط FirstLine در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 21 مرداد 1387, 17:24 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •