نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: تصویر تکراری در در پلاگین easy zoom

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار imanasp
    تاریخ عضویت
    خرداد 1387
    محل زندگی
    قطعه ای از بهشت
    پست
    364

    تصویر تکراری در در پلاگین easy zoom

    سلام
    من از این پلاگین استفاده کردم:

    http://cssglobe.com/post/9711/jquery...asy-image-zoom

    ولی با رفتن ماوس روی هر تصویر کوچک همیشه یک تصویر بزرگ رو نشون میده!! چه تغییری باید در کدم بدم؟؟

    <script type="text/javascript">

    jQuery(function ($) {
    $('a.zoom').easyZoom();
    });
    </script>


    اینم کدم:
     <a class="zoom"  href='<%# Eval("imgAddress","Gallery/{0}") %>'>
    <asp:Image ID="Image1" runat="server" width="210" height="139" style="cursor: crosshair;"
    ImageUrl='<%# getThumbsAddress(Eval("imgAddress","Gallery/{0}")) %>'/>
    </a>

  2. #2

    نقل قول: تصویر تکراری در در پلاگین easy zoom

    سلام.
    source پلاگین مورد نظر شما رو دیدم... متاسفانه باید بگم که واقعا بد نوشته شده و Case هایی ممکنه بوجود بیاد که در اون دیده نشده. توصیه می کنم از این Plugin، یا از این Plugin استفاده کنید. من Source هیچ کدوم رو ندیدم، اما اولی، کار Jack Moore هستش که قبلا Plugin هایی ازش دیدم که فوق العاده خوب نوشته شده بود و حتی چندین تکنیک مختلف از بررسی کدهاش آموخته بودم. طبیعتا اینهم نباید مستثنا باشه.

    موفق باشید.

تاپیک های مشابه

  1. سوال: کد zoom کردن بر روی یک تصویر
    نوشته شده توسط zha.aye در بخش C#‎‎
    پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 28 اردیبهشت 1390, 13:46 عصر
  2. Zoom کردن تصویر
    نوشته شده توسط اوبالیت به بو در بخش برنامه نویسی مرتبط با بازی و گرافیک در VB6
    پاسخ: 20
    آخرین پست: جمعه 27 فروردین 1389, 21:09 عصر
  3. Zoom در یک تصویر بسیار بزرگ
    نوشته شده توسط Mah در بخش Java ME : نگارش میکرو جاوا
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 30 بهمن 1387, 02:48 صبح
  4. Zoom کردن یک تصویر
    نوشته شده توسط اوبالیت به بو در بخش الگوریتم، کامپایلر، هوش مصنوعی و ساختمان داده ها
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 17 بهمن 1386, 21:34 عصر
  5. بزرگ کردن تصویر(zoom)
    نوشته شده توسط Mega7000 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 12 اردیبهشت 1385, 22:55 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •