نمایش نتایج 1 تا 11 از 11

نام تاپیک: اضافه کردن یک عدد به داده های موجود در بانک

  1. #1

    Question اضافه کردن یک عدد به داده های موجود در بانک

    من یک جدول دارم مثل جدول زیر

    اسم-موجودی

    رضا-12
    علی-15
    .
    .

    حالا میخوام در قسمت مدیریت بیام و کل اعضای موجود در بانک رو از بانک بخونم و برای ویراش آماده کنم

    در قسمت مدیریت مثلا میزنم رضا 4 ، با مقدار قبلی جمع یا تفریق یا ضرب یا تفریق بشه و در بانک ذخیره بشه

    امیدوارم خوب منظورم را رسانده باشم

    لطفا کمکم کنید

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار MSN_Issue
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    مشهدالرضا
    پست
    586

    نقل قول: اضافه کردن یک عدد به داده های موجود در بانک

    ببینید این بدردتون میخوره :

    update tbl set mojodi = mojodi+4 where name = "ali"

    این کوئری موجودی علی رو +4 میکنه...

  3. #3

    نقل قول: اضافه کردن یک عدد به داده های موجود در بانک

    این خوبه
    ولی من عرض کردم که گروهی میخوام اطلاعات وارد کنم
    در این مورد باید چکار کنم ؟
    مثل بگم رضا+4 و علی+8 و ... خیلی اطلاعات دارم

  4. #4

    نقل قول: اضافه کردن یک عدد به داده های موجود در بانک

    با سلام خدمت شما

    اولاً این سوال پیش میاد که اولاً چندین عمل ریاضی مختلف با مقدارهای مختلف را چطوری همزمان انجام بدهیم:
    خوب برای اینکار فرض را بر این گذاشتم که یک فرم به کاربر نمایش دهیم مانند فرم زیر:

    نام | موجودی| مقدار مورد نظر خود را وارد کنید | نوع عمل ریاضی را انتخاب کنید
    علی | 12 |5 | جمع
    محمد| 6 |5 | تفریق

    در این فرم ما نام کاربر و موجودی را نمایش می دهیم و در فیلدهایی از کاربر ورودی طلب می کنیم. کاربر هم وارد می کند و ثبت را می زند.
    اگر مقادیر و نوع عمل ریاضی یکسان باشد کار آسان است و می توان از یک کوئری مانند زیر استفاده کرد اما آن هم به شرط ها و شروط ها که تمامی رکوردها با فرض بالا تغییر کند در غیر این صورت باید یه کوئری پایه نوشته و سپس در یک حلقه بگذارید.

    امیدوارم که سوالتون را درک کرده باشم و جوابی درخور سوالتون داده باشم.

    با آرزوی موفقیت

  5. #5

    نقل قول: اضافه کردن یک عدد به داده های موجود در بانک

    نمونه کدم لطفا میذارید؟
    بعد اینکه من مثلا 100 نفر دارم و میخوام جلوی تمام افراد یک عدد رو وارد کنم وعملیات ریاضی مد نظرم رو روش اعمال کنم
    بر هر کدام باید یک کوئری بنویسم ؟
    در کل باید چه کار کنم ؟

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار MSN_Issue
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    مشهدالرضا
    پست
    586

    نقل قول: اضافه کردن یک عدد به داده های موجود در بانک

    بله اگه تعداد زیادی مثل اونچیزی که قبلا گذاشتم دارید باید برای هر کدوم یک کوئری بنویسید!
    که البته با یک حلقه تو PHP میتونید کارتون رو انجام بدید.

  7. #7

    نقل قول: اضافه کردن یک عدد به داده های موجود در بانک

    خوب نمونه کد میخوام
    ممنون

  8. #8

    نقل قول: اضافه کردن یک عدد به داده های موجود در بانک

    کسی نیست کمک کنه؟

  9. #9
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    محل زندگی
    بابل
    پست
    281

    نقل قول: اضافه کردن یک عدد به داده های موجود در بانک

    به نظرم یه کاری شبیه به این باید انجام بدی. تعداد رکوردهایی که می خواهیم تغییرشون بدیم رو در متغیر $count می ریزیم و نوع تغییری که واسه هر کدوم می خواهیم اجرا بشه رو در آرایه $type. همین طور می تونی مقادیر شرط کوئری و مقدار مورد نظرت برای تغییر رو هر کدومشون رو جدا تو آرایه هایی جدا قرار بدی(مثه $type)


    <?php
    $conn1 = mysql_connect('localhost','root','');
    mysql_select_db('yourdb',$conn1);
    for ($i=0;$i<$count;i++)
    {
    if($type[$i]=="sum")
    {
    $sql1="UPDATE tble SET mojoudi=mojoudi+4 WHERE name='ali'";
    $result1 = mysql_query($sql1,$conn1);
    }
    else if($type[$i]=="subtract")
    {
    $sql1="UPDATE tble SET mojoudi=mojoudi-4 WHERE name='ali'";
    $result1 = mysql_query($sql1,$conn1);
    }
    else if($type[$i]=="product")
    {
    $sql1="UPDATE tble SET mojoudi=mojoudi*4 WHERE name='ali'";
    $result1 = mysql_query($sql1,$conn1);
    }
    }

    ?>


  10. #10

    نقل قول: اضافه کردن یک عدد به داده های موجود در بانک

    دوست عزیز نگاه
    سایت من اینه

    هر کس یه امتیاز داره .

    حالا هر بار میخوام کل افراد عضو سایتم رو یکجا در مدیریت فرخوانی کنم و جلوی هر کدوم هم یک text برای وارد کردن امتیازش .

    حالا اگر این امیتاز را بنویسم +4 امتیاز قبلی رو +4 کنه اگر نوشتم -5 امیتاز قبلی رو -5 کنه و ... . حالا این فقط برای یک نفر هست .

    میخوام برای همه افراد جلوی اسمشون امتیاز جدیدشون رو بنویسم و وقتی دکمه ارسال فرم رو زدم همه با هم ویرایش بشن .

  11. #11
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    محل زندگی
    بابل
    پست
    281

    نقل قول: اضافه کردن یک عدد به داده های موجود در بانک

    خب من اینی که گفتم مثال بود. میتونی تو آرایه $type مقادیر اولین کاراکتری که در تکست باکس می ریزی رو فقط قرار بدید و بقیه رو(امتیازها) در یه آرایه دیگه قرار بده!(مثلا با Str_split) در این حلقه هم اون رو با "+" و"-" و "*" چک کنی یا با استفاده از توابع دیگر کار بارشته چک کنی که اگه "+" بود (به جای sum مثال قبلی) اضافه کنه یا بقیه موارد...

    خلاصه:منظورم اینه که هر تکست باکسی رو که داری کاراکترهاش رو به دو بخش تقسیم کن:بخش اول اولین کاراکتر که برای تعیین نوع تغییر هست.
    بخش دوم: امتیاز اون شخص.

    حالا تمام کاراکترهای بخش اول رو در یه آرایه قرار بده(مثلا $type)
    و تمام امتیازات اشخاص رو در یک آرایه دیگه.

    مثلا داری:+12،-14،-7 باید این طور در آرایه هات قرار بدی که بشه:

    $type[0]="+";
    $point[0]=12;
    $type[1]="-";
    $point[1]=14;
    $type[2]="-";
    $point[2]=7;

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 11
    آخرین پست: جمعه 31 شهریور 1391, 13:19 عصر
  2. پاسخ: 7
    آخرین پست: جمعه 08 اردیبهشت 1391, 12:49 عصر
  3. سوال: اضافه کردن داده های موجود در Access به sql server
    نوشته شده توسط dottnett در بخش VB.NET
    پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 13 مرداد 1389, 09:06 صبح
  4. سوال: چگونگی جستجو بر اساس داده های موجود در بانک اطلاعاتی
    نوشته شده توسط milad_mhb در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 06 خرداد 1389, 02:40 صبح
  5. مبتدی: چگونگی پر کردن آیتمهای یک Combox بر اساس داده های موجود در بانک
    نوشته شده توسط payam.mehrabi در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 24 فروردین 1389, 15:29 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •