نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: استفاده از strlen در حروف فارسی ؟

  1. #1

    Question استفاده از strlen در حروف فارسی ؟

    چطوری از strlen استفاده کنیم وقتی از کلمات و حروف فارسی استفاده میکنیم ؟
    مثلا
    <?php 
    echo strlen('سلام');

    ?>

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار colors
    تاریخ عضویت
    بهمن 1389
    محل زندگی
    کــردســــــــــتــان
    پست
    1,075

    نقل قول: استفاده از strlen در حروف فارسی ؟

    درود

    echo mb_strlen('سلام','utf-8');

  3. #3

    نقل قول: استفاده از strlen در حروف فارسی ؟

    سامان جون این کار میکنه ها ولی گاهی تعداد حروف رو بیشتر نشون میده ! من یک فانکشن برای این مشکل نوشتم !!


    function utf8_strlen($str){
    mb_internal_encoding('UTF-8');
    $str=str_replace("\r","",$str);
    $str=str_replace("\n","",$str);
    return mb_strlen($str);
    }


    خیلی برام عجیب بود که هیچ سایتی این رو مطرح نکرده .. n\ و r\ گاهی توی کلمات هستن و باعث میشه تعداد حروف بیشتر بشه !

تاپیک های مشابه

  1. سوال: استفاده از حروف فارسی در VC
    نوشته شده توسط hosein_salar_7 در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 7
    آخرین پست: شنبه 13 خرداد 1391, 14:35 عصر
  2. مشکل تابع strlen با حروف فارسی
    نوشته شده توسط crafcrab در بخش PHP
    پاسخ: 9
    آخرین پست: دوشنبه 28 شهریور 1390, 22:03 عصر
  3. سوال: بهم ریختن حروف فارسی استفاده شد در Sp در سرور
    نوشته شده توسط YourWorldToday در بخش SQL Server
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 26 آبان 1388, 12:43 عصر
  4. خطا در نمایش حروف فارسی و انگلیسی در یک فیلد ؟
    نوشته شده توسط giahchin در بخش گزارش سازی با Crystal Report
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 22 تیر 1383, 16:36 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •