نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: کاربرد new

  1. #1

    کاربرد new

    static void Main(string[] args) {
    new Program();
    }


    در بالا منظور از new چیه؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار Hossenbor
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    محل زندگی
    پارس
    پست
    429

    نقل قول: کاربرد new

    سلام خدمت دوستان عزیز برای ایجاد هر شی ای از new استفاده میشه و اون خط هم میگه یک شی جدید از پروگرام با ساختار پیش فرضش بساز و ساختار همون چیزیه که دوسته عزیزم بهش اشاره کردن همون کانستراکچره

  3. #3

    نقل قول: کاربرد new

    سلام
    یه کاربرد دیگه می تونه برای مقدار دهی به آرایه ای از اشیا باشه. یعنی بخواهیم در لحظه ایجاد یه آرایه از نوع یه کلاس در همون لحظه هم بهش مقدار دهی کنیم.
    مثلا:

    static Book books[]={new Book("Java","1"),
    new Book("C","2"),
    new Book("UML","3")};

  4. #4

    نقل قول: کاربرد new

            {
    Application.EnableVisualStyles();
    Application.SetCompatibleTextRenderingDefault(fals e);
    Application.Run(new Form1());
    }


    در مورد این چطور؟
    چطور از همین دستور به عنوان آرگومان استفاده شده؟ و اینکه لطفا راجع به کلاس عجیب application یه خورده توضیح بدید و همچنین در مورد message loop

  5. #5

    نقل قول: کاربرد new

    سلام
    با توضیحاتی که داده شد بنظر آرگومان بودن این دستور در این کد چیز خیلی عجیبی نیست. شما حساب کن یه فرم جدید داره می سازه اینو بعنوان آرگومان(با تمامی ویژگی های داخل کلاس فرم 1) داره می بره برای اجرا در اپلیکیشن.

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار Hossenbor
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    محل زندگی
    پارس
    پست
    429

    نقل قول: کاربرد new

    سلام دوست عزیز برای مواردی مثل اپلیکیشن میتوان به توابع استاتیک اشاره کرده static نوشته میشه

  7. #7

    نقل قول: کاربرد new

    پس در واقع میشه یک شیء رو به صورت پارامتر به یک تابع فرستاد درسته؟

  8. #8

    نقل قول: کاربرد new

    تصور کن یه کلاس داری که چندین کلاس ازش مشتق شدن(ارثبری دارن). که مثلا در این کلاس شکل کلی یک چهار ضلعی باشه(abstract باشه). و شما یه متد برای محاسبه مساحت داشته باشی. منطقی نیست که یه متد داشته باشیم برای برگردوندن شی ای که بزرگترین مساحت رو داشته باشه؟
    یعنی حساب کن: یه متد داری که ورودیش دو یا چند شی از همون کلاس هستن و خروجیش هم از نوع همون کلاسه. و تعیین کننده اینه که کدوم شی مساحت بزرگتری(و یا هر مقایسه دیگه) داره.

تاپیک های مشابه

  1. کاربرد add new derved table
    نوشته شده توسط sadaf_ در بخش T-SQL
    پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 10 مهر 1390, 13:01 عصر
  2. سوال: در پنجره New Project کاربرد IIS Aplication چیه؟
    نوشته شده توسط H4i0 ACP در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 25 اردیبهشت 1387, 06:05 صبح
  3. what´s new in VISUAL FOXPRO 8
    نوشته شده توسط Afshinpour در بخش Foxpro
    پاسخ: 6
    آخرین پست: یک شنبه 17 مهر 1384, 14:15 عصر
  4. adding new records
    نوشته شده توسط Farhad.B.S در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 9
    آخرین پست: سه شنبه 04 شهریور 1382, 10:47 صبح
  5. کاربرد pointers
    نوشته شده توسط Farhad.B.S در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 07 فروردین 1382, 23:54 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •