نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: جمع تاريخ

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1391
    محل زندگی
    خوی
    پست
    454

    جمع تاريخ

    با سلام و خسته نباشيد
    آيا تابعي هست كه تاريخ رو با يك عدد جمع كنه؟مثلا يك تاريخ بعلاوه عدد هفت.يعني هفت روز بعد چه تاريخي ميشه؟
    ممنون

  2. #2

    نقل قول: جمع تاريخ

    سلام دوست عزیز
    میتونی با استفاده از متد هایی که کلاس DateTime در اختیارت گذاشته این کارو انجام بدی

    DateTime date = DateTime.Parse("2012/06/17");
    date = date.AddDays(2);


    تاریخ 2012/06/17 رو به 2012/06/19 تبدیل میکنه که میتونید ماه سال و ساعت و.... رو به تاریخ اضافه کنید
    موفق باشید
    آخرین ویرایش به وسیله mousa1992 : شنبه 27 خرداد 1391 در 20:40 عصر دلیل: اصلاح کد

  3. #3

    نقل قول: جمع تاريخ

    سلام دوستان
    میبخشید کدها یه مشکل کوچیک داشت که اصلاحش کردم.
    موفق باشید

تاپیک های مشابه

  1. سوال: نشان دادن جمع فروش براساس تاريخ
    نوشته شده توسط Iran58 در بخش Access
    پاسخ: 6
    آخرین پست: چهارشنبه 25 اردیبهشت 1392, 07:47 صبح
  2. سوال: جمع و تفاضل دو textbox تاريخ
    نوشته شده توسط expert2219 در بخش Access
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 20 دی 1390, 21:24 عصر
  3. جمع تاريخ شمسي با هر عدد
    نوشته شده توسط DlphIran در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 12 مهر 1388, 19:20 عصر
  4. پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 27 مرداد 1388, 10:30 صبح
  5. جمع يك فيلد با فيلد قبل با توجه به تاريخ
    نوشته شده توسط emami.sie در بخش Access
    پاسخ: 9
    آخرین پست: یک شنبه 11 اسفند 1387, 15:46 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •