نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: خطا Unable to create a constant value of type 'Anonymous type'. Only primitive types ('such as Int32

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    Iran
    پست
    1,035

    خطا Unable to create a constant value of type 'Anonymous type'. Only primitive types ('such as Int32

    در برنامه زیر در query دوم پیغام خطا یعنی در خط join dbDown in querydowanload on dbEj.PaperID equals (int)dbDown.PaperID

    Unable to create a constant value of type 'Anonymous type'. Only primitive types ('such as Int32, String, and Guid') are supported in this context
    می دهد چرا ؟


    using (var dbContext = new UserSpicEntities())
    {
    var querydowanload = (from db in dbContext.tblDownload
    where (db.BankID == 5 && db.Downloaded == false)
    group db by new {db.BankID, db.Downloaded, db.DocID}
    into grp
    select new {EjournalCount = grp.Count(), PaperID = grp.Key.DocID,}
    ).ToList();


    using (var dbContextEj = new EJournalSpicEntities())
    {

    e.Result = (from dbEj in dbContextEj.tblEjournalA
    join dbDown in querydowanload on dbEj.PaperID equals (int)dbDown.PaperID
    orderby dbDown.EjournalCount descending
    select
    new
    {
    con = dbDown.EjournalCount,
    PubTitle = dbEj.tblEjournalT.Title,
    }
    ).ToList();
    }
    }

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار hamid_kha
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    دات نت
    پست
    257

    نقل قول: خطا Unable to create a constant value of type 'Anonymous type'. Only primitive types ('such

    مقادیر برگشتی از join رو توی یه متغیر var بریز
    ببین پیغام میده؟!

تاپیک های مشابه

  1. پیغام خطا Unable to connect to SQL Server database
    نوشته شده توسط omid6630 در بخش SQL Server
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 28 مرداد 1389, 11:13 صبح
  2. پیغام خطا Unable to connect to SQL Server database
    نوشته شده توسط omid6630 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 27 مرداد 1389, 14:00 عصر
  3. سوال: Unable to create a manifest resource name for "Form1.resx". Could not find file xxxxx
    نوشته شده توسط user68 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 12 دی 1388, 21:51 عصر
  4. پيغام خطا Unable to attach. The binding handle is invalid در Visual Studio
    نوشته شده توسط vb_nima در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 03 آذر 1388, 00:13 صبح
  5. خطا :... Can not create the offline cache in
    نوشته شده توسط mehdi58 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 4
    آخرین پست: چهارشنبه 05 اردیبهشت 1386, 16:19 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •