نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: سلام چجور باید دیتا بیس رو توی datacontext برای استفاده از تکنولوژی linq گذاشت؟

  1. #1

    Question سلام چجور باید دیتا بیس رو توی datacontext برای استفاده از تکنولوژی linq گذاشت؟

    سلام دوستان ببینید من میخوام از تکنولوژی Linq to SQL استفاده کنم اما یه چیز رو نمیتونم استفاده کنم دو لینک زیر رو ببینید :

    لینک 1

    لینک 2

    خوب مشکلم : دیتابیس ساخته شده رو باید کجا قرار داد؟

    ممنونم

  2. #2

    نقل قول: سلام چجور باید دیتا بیس رو توی datacontext برای استفاده از تکنولوژی linq گذاشت؟

    بعد از اینکه یک کلاس linq to sql به پروژه اضافه کردید به پنجره server explorer برید و از دیتابیس ، جداول رو با درگ کردن بندازید روی مدل لینک.

  3. #3

    نقل قول: سلام چجور باید دیتا بیس رو توی datacontext برای استفاده از تکنولوژی linq گذاشت؟

    نقل قول نوشته شده توسط mafaman2003 مشاهده تاپیک
    بعد از اینکه یک کلاس linq to sql به پروژه اضافه کردید به پنجره server explorer برید و از دیتابیس ، جداول رو با درگ کردن بندازید روی مدل لینک.
    ممنونم از پاسخت.

    اول اینکه فقط میتونم دیتا های ساخته شده با visual studio رو به مدل دراگ کنم.دیتا های ساخته شده sql server دراگ نمیشه قبلا یه جای خوندم و دیدم یه نوع اتصال داره؟

    و اگر دراگ شد بعد از انجام این کار و استفاده از این کد:


    public void SimpleQuery() { DataClasses1DataContext dc = new DataClasses1DataContext(); var q = from a in dc.GetTable<Order>() select a; dataGridView1.DataSource = q; }


    اطلاعات رو نمایش میده؟

    لطفا سوال اولم رو هم جواب بدید...

  4. #4

    نقل قول: سلام چجور باید دیتا بیس رو توی datacontext برای استفاده از تکنولوژی linq گذاشت؟

    ببخشید اینم از اینجا سایت مایکروسافت گرفتم که کد هاش رو اینجور نوشته و از مدل استفاده نکرده میشه بگید این روش هم بگید به چه شکله؟


    // Northwnd inherits from System.Data.Linq.DataContext. Northwnd nw = new Northwnd(@"northwnd.mdf"); Customer cust = new Customer(); cust.CompanyName = "SomeCompany"; cust.City = "London"; cust.CustomerID = "98128"; cust.PostalCode = "55555"; cust.Phone = "555-555-5555"; nw.Customers.InsertOnSubmit(cust); // At this point, the new Customer object is added in the object model. // In LINQ to SQL, the change is not sent to the database until // SubmitChanges is called. nw.SubmitChanges();

  5. #5

    نقل قول: سلام چجور باید دیتا بیس رو توی datacontext برای استفاده از تکنولوژی linq گذاشت؟

    اگر دیتابیس در پنجره server explorer هست میتونید اضافه کنید به مدل.
    بعد از اینکه مدل لینک رو ساختید ، برای استفاده یک نمونه ازش میسازید و ازش استفاده میکنید. توی مثالهایی هم که زدید همین کار انجام شده.

تاپیک های مشابه

  1. سوال: خواندن اطلاعات از دیتا بیس و ریختن آن در تکست باکس( با LINQ)
    نوشته شده توسط Mohandes2009 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 13
    آخرین پست: جمعه 18 اسفند 1391, 08:43 صبح
  2. آیا احتیاجی هست که توی دیتا بیس از ارتباطات بین جداول استفاده کنیم
    نوشته شده توسط afshines در بخش تحلیل و طراحی بانک اطلاعات
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 02 آذر 1390, 22:33 عصر
  3. پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 02 آذر 1390, 16:28 عصر
  4. مشکل اتصال به دیتا بیس و کدام edition sqlرا استفاده کنیم؟
    نوشته شده توسط animgr در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 6
    آخرین پست: دوشنبه 07 مرداد 1387, 15:02 عصر
  5. AutoNumber دیتا بیس از توی VB
    نوشته شده توسط sina26 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 5
    آخرین پست: چهارشنبه 28 فروردین 1387, 08:31 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •