نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: چه طور برنامه رو با پرینتر حرارتی ارتباط بدم؟

  1. #1
    کاربر جدید آواتار dana65
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    محل زندگی
    !!
    پست
    21

    Question چه طور برنامه رو با پرینتر حرارتی ارتباط بدم؟

    سلام برنامه ای دارم که باید قبض صادر کنه حالا چه طور و با چه کدی این ارتباط رو ایجاد کنم و اطلاعات قبض رو از طریق پرینتر حرارتی چاپ کنم؟

  2. #2
    کاربر جدید آواتار dana65
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    محل زندگی
    !!
    پست
    21

    نقل قول: چه طور برنامه رو با پرینتر حرارتی ارتباط بدم؟

    فکر میکنم یه تابع میخواد این تابع رو کسی بلد نیس بگه ما رو خلاص کنه؟

  3. #3

    نقل قول: چه طور برنامه رو با پرینتر حرارتی ارتباط بدم؟

    سلام

    اطلاعات را با یک ابزار گزارش گیری مشخص کن بعد خود اون گزارش گیر متدهایی برای پرینت بهت میده.

    فقط دقت کن که موقع ساخت گزارش به عرض گزارشت دقت کنی که مطابق پرینترهای حرارتی باشه که فکر کنم 5 یا 6 باشه.

    موفق باشید...

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1389
    محل زندگی
    ایران
    پست
    1,328

    نقل قول: چه طور برنامه رو با پرینتر حرارتی ارتباط بدم؟

    دوست عزیز هیچ نیازی به متد نیست
    البته اگر با کریستال ربپورت کارکرده باشی
    اگه اصلأ گزارش چاپ نساختی بگو تا واست توضیح بدم

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    288

    نقل قول: چه طور برنامه رو با پرینتر حرارتی ارتباط بدم؟

    سلام دوستان شما میتونید با این کد اگر از کریستال ریپورت استفاده میکنید میتونید پرینت بگیرید.

    ReportDocument rd = new ReportDocument();
    MyReports mr = new MyReports();
    rd.FileName = "ReportMoshtarekin.rpt";
    rd.SetDataSource(mr.SelectForreport());
    rd.Load("ReportMoshtarekin.rpt");
    rd.PrintToPrinter(1, false, 0, 0);

  6. #6
    کاربر جدید آواتار dana65
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    محل زندگی
    !!
    پست
    21

    نقل قول: چه طور برنامه رو با پرینتر حرارتی ارتباط بدم؟

    نقل قول نوشته شده توسط programerinfonet مشاهده تاپیک
    دوست عزیز هیچ نیازی به متد نیست
    البته اگر با کریستال ربپورت کارکرده باشی
    اگه اصلأ گزارش چاپ نساختی بگو تا واست توضیح بدم
    سلام تشکر از دوستا عزیز
    اگه توضیح بدی ممنون میشم.

  7. #7
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    288

    نقل قول: چه طور برنامه رو با پرینتر حرارتی ارتباط بدم؟

    شما در اینترنت سرچ کنید آموزش کریستال ریپورت میتونید ویدیو هم دانلود کنید کریستال ریپورت را یاد بگیری هم چیو متوجه میشید

تاپیک های مشابه

  1. مشکل در چاپ با پرینتر حرارتی(8سانتی)
    نوشته شده توسط mshirdelcs در بخش گزارش سازی با Crystal Report
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 25 مهر 1390, 12:13 عصر
  2. سوال: برنامه نصب در C#‎ و ارتباط با پایگاه داده
    نوشته شده توسط meisam1366 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 9
    آخرین پست: سه شنبه 04 آبان 1389, 10:09 صبح
  3. پرینتر حرارتی
    نوشته شده توسط pooyaco در بخش Access
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 11 مرداد 1388, 22:30 عصر
  4. در برنامه کلاینت و سروری مدیریت ارتباط با بانک
    نوشته شده توسط asgari2005 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 31 فروردین 1386, 21:37 عصر
  5. چطور یک سری از تصاویر برنامه ام رو داخل DLL قرار بدم؟
    نوشته شده توسط hex161 در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 16 اسفند 1384, 10:23 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •