نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: كنتل خطا در سي شارپ دات نت

  1. #1

    كنترل خطا در سي شارپ دات نت

    یه سوال داشتم در خصوص اینکه وقتی در انتقال اطلاعات(Casting) بین دو تایپ همزاد overflow داشته باشیم که در واقع یک Logical Error میباشد به چه نحوی می تونیم این خطای منطقی را به Run Time Error تبدیل کنیم و يا از بروز خطا جلوگيري كنيم ؟؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار hunter_ara
    تاریخ عضویت
    تیر 1390
    محل زندگی
    تهران-قلهک
    پست
    136

    نقل قول: كنترل خطا در سي شارپ دات نت

    نقل قول نوشته شده توسط gigilnaz مشاهده تاپیک
    یه سوال داشتم در خصوص اینکه وقتی در انتقال اطلاعات(Casting) بین دو تایپ همزاد overflow داشته باشیم که در واقع یک Logical Error میباشد به چه نحوی می تونیم این خطای منطقی را به Run Time Error تبدیل کنیم و يا از بروز خطا جلوگيري كنيم ؟؟
                try
    {
    //the code that may conait error(s)!
    }
    catch (Exception E)
    {
    MessageBox.Show(E.Message, "Error");
    }


    اگر catch رو خالی بزارید بدون توجه به ارور به اجرای برنامه ادامه میده!

  3. #3

    نقل قول: كنتل خطا در سي شارپ دات نت

    ببخشيد متوجه جوابتون نشدم يكم توضيح ميدين ؟ من مي خوام خطا بده كه متوجه بشم overflow رخ داده يا نه

  4. #4

    نقل قول: كنتل خطا در سي شارپ دات نت

    لطفا یک مثال قرار بدید.

  5. #5
    VIP آواتار gwbasic
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1403
    محل زندگی
    تهران
    سن
    42
    پست
    982

    نقل قول: كنتل خطا در سي شارپ دات نت

    همانطور که اشاره کردین هنگام casting خطای overflow اتفاق نمی افته!!! برای رفع این مشکل می تونید از checked به صورت زیر استفاده کنید

    int i = 55566666;
    checked
    {
    try
    {
    short s = (short)i;
    }
    catch (OverflowException ex)
    {
    // your code
    }

    }

تاپیک های مشابه

  1. خطا در گزارش گیری با اکسس در سی شارپ دات نت
    نوشته شده توسط worldvomputer در بخش ابزارهای گزارش سازی
    پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 30 اردیبهشت 1391, 14:36 عصر
  2. Asp.net یا سی شارپ دات نت؟
    نوشته شده توسط farnooshhp در بخش برنامه نویسی مبتنی بر Microsoft .Net Framework
    پاسخ: 6
    آخرین پست: سه شنبه 30 بهمن 1386, 09:00 صبح
  3. یادگیری کامل سی شارپ دات نت
    نوشته شده توسط mohammadkhan در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 08 آذر 1386, 18:52 عصر
  4. پاسخ: 16
    آخرین پست: دوشنبه 30 بهمن 1385, 08:29 صبح
  5. ارتباط با مودم سی شارپ دات نت
    نوشته شده توسط essa_61 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 17 بهمن 1385, 12:24 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •