نمایش نتایج 1 تا 10 از 10

نام تاپیک: ارسال پیام در صورت تغییر محتویات TextBox

  1. #1

    ارسال پیام در صورت تغییر محتویات TextBox

    دوستان یکTextBox تو فرمم دارم که یک رشته متغیر رو تو خودش به کاربر نشون میده
    چون این رشته از سرور گرفته میشه ممکنه تغییر کنه یا نه

    می خواهم اگه تکست این Textbox تغییر کرده بود نسبت به بار قبلی که کاربر این فرم و دیده بود یک Message ارسال بشه

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار hunter_ara
    تاریخ عضویت
    تیر 1390
    محل زندگی
    تهران-قلهک
    پست
    136

    نقل قول: ارسال پیام در صورت تغییر محتویات TextBox

    نقل قول نوشته شده توسط Arezoo62 مشاهده تاپیک
    دوستان یکTextBox تو فرمم دارم که یک رشته متغیر رو تو خودش به کاربر نشون میده
    چون این رشته از سرور گرفته میشه ممکنه تغییر کنه یا نه

    می خواهم اگه تکست این Textbox تغییر کرده بود نسبت به بار قبلی که کاربر این فرم و دیده بود یک Message ارسال بشه
    میتونید هر بار رشته رو تو رجیستری یا هر جای دیگه ذخیره کنید و موقع لود فرم با مقدار قبلی مقایسه کنید!
    اگر تغییر کرده بود ا پیام به یوزر نشون بدین و مقدار جدید رو جایگزین قبلی کنید!

  3. #3

    نقل قول: ارسال پیام در صورت تغییر محتویات TextBox

    میشه یه مثال ساده و اصولی بزنید

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار ahmadreza517
    تاریخ عضویت
    مرداد 1390
    محل زندگی
    اینترنت
    پست
    393

    نقل قول: ارسال پیام در صورت تغییر محتویات TextBox

    به نام تنها برنامه نویس هستی
    سلام ,

    می تونید از setting پروژه استفاده کنید.
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار hunter_ara
    تاریخ عضویت
    تیر 1390
    محل زندگی
    تهران-قلهک
    پست
    136

    نقل قول: ارسال پیام در صورت تغییر محتویات TextBox

    نقل قول نوشته شده توسط Arezoo62 مشاهده تاپیک
    میشه یه مثال ساده و اصولی بزنید
    private void Form1_Load(object sender, EventArgs e)
    {
    string Lastval = Registry.GetValue(@"HKEY_CURRENT_USER\Software", "yourAppLastValue", "").ToString();
    if (textBox1.Text != Lastval)
    MessageBox.Show("textbox value has been changed");
    Registry.SetValue(@"HKEY_CURRENT_USER\Software\you rAppLastValue", textBox1.Text, RegistryValueKind.String);
    }

  6. #6

    نقل قول: ارسال پیام در صورت تغییر محتویات TextBox

    نقل قول نوشته شده توسط ahmadreza517 مشاهده تاپیک
    به نام تنها برنامه نویس هستی
    سلام ,

    می تونید از setting پروژه استفاده کنید.
    ممنونم
    یه مقدار سخت بود

  7. #7

    نقل قول: ارسال پیام در صورت تغییر محتویات TextBox

    نقل قول نوشته شده توسط hunter_ara مشاهده تاپیک
    private void Form1_Load(object sender, EventArgs e)
    {
    string Lastval = Registry.GetValue(@"HKEY_CURRENT_USER\Software", "yourAppLastValue", "").ToString();
    if (textBox1.Text != Lastval)
    MessageBox.Show("textbox value has been changed");
    Registry.SetValue(@"HKEY_CURRENT_USER\Software\you rAppLastValue", textBox1.Text, RegistryValueKind.String);
    }
    ببخشید من از کد شما استفاده کردم و فضای نام
    using microsoft.win32
    رو اضافه کردم

    محتویات Textbox تغییر کرد اما message ارسال نشد!

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار hunter_ara
    تاریخ عضویت
    تیر 1390
    محل زندگی
    تهران-قلهک
    پست
    136

    نقل قول: ارسال پیام در صورت تغییر محتویات TextBox

    نقل قول نوشته شده توسط Arezoo62 مشاهده تاپیک
    ببخشید من از کد شما استفاده کردم و فضای نام
    using microsoft.win32
    رو اضافه کردم

    محتویات Textbox تغییر کرد اما message ارسال نشد!
    خب شما اینا رو باید بعد از دریافت اطلاعات از سرور و پر کردن تکست باکس بنویسی!
    و کدت باید حد اقل 2 بار اجرا بشه تا بار اول مقدار تکست باکس تو رجیستری ذخیره بشه!
    ضمنا شما خود رجیستری رو هم چک میکنی که هر بار مقدار ذخیره یا عوض میشه یا نه؟؟؟

  9. #9

    نقل قول: ارسال پیام در صورت تغییر محتویات TextBox

    کدهای شما رو بعد از کدهای دریافت اطلاعات از سرور گذاشتم
    حالا هر موقع اجرا می کنم اون message ارسال میشه

    نه چک نمی کنم
    فقط از کدهای شما استفاده کردم

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار hunter_ara
    تاریخ عضویت
    تیر 1390
    محل زندگی
    تهران-قلهک
    پست
    136

    نقل قول: ارسال پیام در صورت تغییر محتویات TextBox

    نقل قول نوشته شده توسط Arezoo62 مشاهده تاپیک
    کدهای شما رو بعد از کدهای دریافت اطلاعات از سرور گذاشتم
    حالا هر موقع اجرا می کنم اون message ارسال میشه

    نه چک نمی کنم
    فقط از کدهای شما استفاده کردم
    حق با شماس
    کد 1 ذره غلط بود

    private void Form1_Load(object sender, EventArgs e)
    {
    string Lastval = Registry.GetValue(@"HKEY_CURRENT_USER\Software\you rAppLastValue", "A", "").ToString();
    if (textBox1.Text != Lastval)
    MessageBox.Show("textbox value has been changed");
    Registry.SetValue(@"HKEY_CURRENT_USER\Software\you rAppLastValue", "A", textBox1.Text);
    }


    الان درستش کردم!
    جایگزین کد قبل کنین 100% درسته
    ---------------
    البته اون که وسطش به اندازه ی 1 تب فاصله میفته تقصیر من نیست!
    خود تگ C#‎ فاصله میندازه

تاپیک های مشابه

  1. سوال: ارسال پیام ناشی از تغییر در یک فایل txt
    نوشته شده توسط behnam.m در بخش C#‎‎
    پاسخ: 6
    آخرین پست: دوشنبه 25 اردیبهشت 1391, 01:29 صبح
  2. تغییر محتویات متن پیام در ارسال اس ام اس از گوشی HTC
    نوشته شده توسط pedram123 در بخش Java ME : نگارش میکرو جاوا
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 16 بهمن 1389, 16:49 عصر
  3. سوال: چگونگی ارسال پیام به صورت همزمان به تعداد زیادی clients
    نوشته شده توسط ghrzarei در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 11 اسفند 1388, 19:48 عصر
  4. مشکل در تغییر متن textBox قبل از ارسال پیام
    نوشته شده توسط sama01 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 4
    آخرین پست: چهارشنبه 03 مرداد 1386, 08:16 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •