نمایش نتایج 1 تا 15 از 15

نام تاپیک: در خواست فانکشنی شبیه MD5

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    محل زندگی
    کرمان
    پست
    1,461

    در خواست فانکشنی شبیه MD5

    سلام
    من یه فانکشن می خوام شبیه MD5 که :
    اولا معروف نباشه آخه مثلا MD5 یه جوری شده که کم کم داره دیکد اون تو سایت های مختلف میاد.
    دوما می خوام دیکد اون هم پیدا بشه .
    اگر کد مخصوصی هم می شه نوشت ممنون می شم اگر کمکم کنید .
    پیشاپیش از کمک هاتون ممنونم.

  2. #2

    نقل قول: در خواست فانکشنی شبیه MD5

    دوست گرامی PHP از انواع و اقسام رمزنگاری پشتیبانی میکنه.

    md2
    md4
    md5
    sha1
    sha224
    sha256
    sha384
    sha512
    ripemd128
    ripemd160
    ripemd256
    ripemd320
    whirlpool
    tiger128,3
    tiger160,3
    tiger192,3
    tiger128,4
    tiger160,4
    tiger192,4
    snefru
    snefru256
    gost
    adler32
    crc32
    crc32b
    salsa10
    salsa20
    haval128,3
    haval160,3
    haval192,3
    haval224,3
    haval256,3
    haval128,4
    haval160,4
    haval192,4
    haval224,4
    haval256,4
    haval128,5
    haval160,5
    haval192,5
    haval224,5
    haval256,5

    علاوه بر اینها خودتون هم میتونید توابع دلخواه رو بنویسید. حالا از بین اینها، یک تعداد یکطرفه هستن (مثل MD5) و برخی هم قابل رمزگشایی (مثل base64)
    درسته که جداول Lookup تابع MD5 توی سایتهای مختلف وجود داره ولی میتونید با روشهایی مثل Salt و Pepper و Multiple Hash و Key Stretching و... امنیتش رو بالا ببرین.

  3. #3

    نقل قول: در خواست فانکشنی شبیه MD5

    از بین اینها کدوم بهتر و قوی تر است ؟

  4. #4

    نقل قول: در خواست فانکشنی شبیه MD5

    بستگی به نحوه استفاده شما از اونها داره ولی فکر میکنم امنیت توابع سری SHA بالا باشه. مثل sha512 و...

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    محل زندگی
    کرمان
    پست
    1,461

    نقل قول: در خواست فانکشنی شبیه MD5

    سلام
    ببخشید sha512 دیکد هم می شه یه کد می خوام که دیکد بشه.

  6. #6

    نقل قول: در خواست فانکشنی شبیه MD5

    base64_encode()

    base64_decode()

  7. #7

    نقل قول: در خواست فانکشنی شبیه MD5

    هدف/کاربردت چیه اصلا؟
    میخوای چی رو تبدیل بکنی؟ واسه چی میخوای برگشت پذیر باشه؟
    برای هرچیزی یه راهی هست. طبق یک اصول و دلایل و محاسباتی.

    برای ذخیرهء پسوردها همون هش یک طرفه (بازگشت ناپذیر) بهتر از همه هست. اگر Salt+Pepper+Key stretching استفاده کنی امنیتش به حداکثر میرسه که روش قویتری هم سراغ ندارم. ضمنا تابع هش هم SHA256 یا SHA512؛ الگوریتم های مخصوص تر هم هست اما بعلت اطمینان از ساپورت فکر میکنم همون SHA3 کافی باشه (البته با اون Salt+Pepper+Key stretching که گفتم باید استفاده بشه).

    برای ذخیرهء دیتایی که حتما باید برگشت پذیر باشه، باید از یک Cipher مثل AES استفاده کرد. یعنی بجای Hash میایم Encrypt میکنیم.

  8. #8
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    محل زندگی
    کرمان
    پست
    1,461

    نقل قول: در خواست فانکشنی شبیه MD5

    من یه تابع می خوام که بشه راحت انکد و دیکد کرد.
    در ضمن اگر یه دستور باشه که فقط خودم طریقه دیکدش رو بدونم مثلا یه فانکشن بنویسم که اون فانکشن خودش انکد کنه و یه فانکشن مربوط واسه دیکد ولی خودم دستورش رو بتونم ببینم.

  9. #9

    نقل قول: در خواست فانکشنی شبیه MD5

    خوب راه که زیاده. مثلاً میتونید کد ASCII یا Unicode کارکترها رو دریافت کنید و در 2 ضرب کرده و به توان 2 برسونید و بصورت رشته ای از اعداد که بینشون یکسری حروف الفبا بصورت Random درج شده قرار بدین. موقع رمزگشایی هم رشته حاوی اعداد و حروف رو بگیرین و برحسب حروف الفبا جدا کنید و بصورت آرایه ای از اعداد در بیارین و بعد جذر اعداد رو بدست آورده و نصف کنید تا دوباره به کد کارکترها برسین و بفهمین رشته اصلی چی بوده. البته این فقط یک مثاله. مهم اینه که ایده خاصی داشته باشین که با نگاه کردن به رشته کدگذاری شده، به راحتی نشه فهمید چطور میشه به رشته اصلی رسید.

  10. #10
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    محل زندگی
    کرمان
    پست
    1,461

    نقل قول: در خواست فانکشنی شبیه MD5

    همه چیزش رو فهمیدم اما نمی دونم چطوری حروف الفبابصورت رندوم بینشون قرار بدم

  11. #11

    نقل قول: در خواست فانکشنی شبیه MD5

    نقل قول نوشته شده توسط MMSHFE مشاهده تاپیک
    خوب راه که زیاده. مثلاً میتونید کد ASCII یا Unicode کارکترها رو دریافت کنید و در 2 ضرب کرده و به توان 2 برسونید و بصورت رشته ای از اعداد که بینشون یکسری حروف الفبا بصورت Random درج شده قرار بدین. موقع رمزگشایی هم رشته حاوی اعداد و حروف رو بگیرین و برحسب حروف الفبا جدا کنید و بصورت آرایه ای از اعداد در بیارین و بعد جذر اعداد رو بدست آورده و نصف کنید تا دوباره به کد کارکترها برسین و بفهمین رشته اصلی چی بوده. البته این فقط یک مثاله. مهم اینه که ایده خاصی داشته باشین که با نگاه کردن به رشته کدگذاری شده، به راحتی نشه فهمید چطور میشه به رشته اصلی رسید.
    اینطور چیزها راههای اصولی ای نیستن.
    اولا الگوریتم رمزنگاری رو به این سادگی و هرکسی نمیتونه بنویسه. خیلی حساب و کتاب داره.
    البته اگر امنیت درپیت بخوایم میشه از این روشها استفاده کرد. ولی اگر امنیتی میخواید که در سطح جهانی باشه، فقط از الگوریتم های استاندارد مثل AES باید استفاده بشه. یا اینکه بقول طرف باید خودتون دکترا در تخصص رمزنگاری داشته باشید تا بتونید یک الگوریتم رمزنگاری بنویسید و استفاده کنید.
    دوما الان شما مجبورید از «امنیت از طریق تیرگی» هم استفاده کنید؛ یعنی الگوریتم شما باید پنهان بمونه و امنیت شما بر پنهان بودن الگوریتم استواره. این خودش ضعف و مشکل اصولی دوم.
    سوما بجای این کارها میتونیم براحتی از یک الگوریتم استاندارد به همراه یک کلید یکتا استفاده کنیم. میشه همش رو هم در یک تابع نوشت.

  12. #12
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    محل زندگی
    کرمان
    پست
    1,461

    نقل قول: در خواست فانکشنی شبیه MD5

    آقا من جهانیش رو کاری ندارم .
    من یه انکدر و دیکدر می خوام که کسی نتونه به طریقه رمز نگاری دست پیدا کنه همین ! الگوریتم و اینها رو هم کاری ندارم.

  13. #13

    نقل قول: در خواست فانکشنی شبیه MD5

    نقل قول نوشته شده توسط amin0256 مشاهده تاپیک
    آقا من جهانیش رو کاری ندارم .
    من یه انکدر و دیکدر می خوام که کسی نتونه به طریقه رمز نگاری دست پیدا کنه همین ! الگوریتم و اینها رو هم کاری ندارم.
    عزیزم منم به شما کار ندارم. چون معلومه اطلاعات شما در زمینهء امنیت و رمزنگاری و در نتیجه کار شما در سطحی نیست که بخوایم یه جاش رو اینقدر حرفه ای و محکم درست کنیم. امنیت مثل یک زنجیره. اگر یک حلقه از اون ضعیف باشه، معمولا از همون جا پاره میشه؛ دیگه مهم نیست که بقیهء حلقه ها چقدر محکم بودن.

    ولی قرار نیست هرکس هر روش اشتباه و درپیتی رو مطرح کرد، اونایی که میدونن مطلب رو اصلاح یا تکمیل نکنن.
    بنده این حرفا رو صرفا برای شما نزدم. گرچه اگر شما هم علاقمند و خواستار باشید بهتون کمک میشه.

    اصولا حرف زدن شما هم مبهمه. یعنی چی کسی نتونه به طریقه رمزگذاری دست پیدا کنه؟ شاید یکی تونست. هیچکس نمیتونه به شما تضمینی بده، مگر اینکه از روشهای اصولی و حرفه ای استفاده کنی.
    مگر اینکه خودت بگی مثلا امنیت خیلی بالا نمیخوای و جلوی چندتا آدم و جوجه هکر معمولی رو میخوای بگیری.

    بهت هم بر نخوره گفتم اطلاعاتت کمه! خب سوالی که مطرح میکنه طرف و حرفهایی که میزنه نشون میده چقدر اطلاعات داره در اون زمینه. البته در مسائل امنیتی و رمزنگاری نه فقط شما، بلکه اکثر افراد کم اطلاع هستن.

  14. #14
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    محل زندگی
    کرمان
    پست
    1,461

    نقل قول: در خواست فانکشنی شبیه MD5

    آقا من تسلیمم.
    من فقط یه انکدر و دیکر می خوام همین دیگه چه اطلاعاتی بدم؟

  15. #15
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    محل زندگی
    کرمان
    پست
    1,461

    نقل قول: در خواست فانکشنی شبیه MD5

    استادان عزیز چی شد؟

تاپیک های مشابه

  1. در خواست کامپننت شبیه کیلومتر سنج
    نوشته شده توسط rezapassword در بخش VB.NET
    پاسخ: 7
    آخرین پست: دوشنبه 01 مهر 1387, 09:55 صبح
  2. فرم هایی شبیه پنجره های xp
    نوشته شده توسط n1999 در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 7
    آخرین پست: چهارشنبه 26 شهریور 1382, 20:04 عصر
  3. تغییر مشخصه تمام کامپوننتهای شبیه در یک حلقه For ؟؟
    نوشته شده توسط v_shalchian در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 7
    آخرین پست: چهارشنبه 29 مرداد 1382, 19:10 عصر
  4. شبیه سازی ساختار نمایش درختی فهرست یک کتاب
    نوشته شده توسط Ali_Mor در بخش VB.NET
    پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 04 مرداد 1382, 23:19 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •