نمایش نتایج 1 تا 13 از 13

نام تاپیک: e-Mail

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1382
    محل زندگی
    ایران - تهران - تهران پارس
    پست
    237

    e-Mail

    لطفا بگین که تو این قطعه کد SMTP Server رو با چی مقداردهی کنم :?:

    System.Web.Mail.MailMessage post = new System.Web.Mail.MailMessage();
    post.From = "Visual_Black_Spider@Yahoo.Com";
    post.To = "Milad_Visual@Yahoo.Com";
    post.Body = "<html><body>This Is a Test</body></html>";
    post.Subject = "Test For e-Mail Application";
    System.Web.Mail.SmtpMail.SmtpServer = "????";
    System.Web.Mail.SmtpMail.Send(post);

    ممنون

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    ایران - تهران
    پست
    2,342
    با localhost
    البته لازم هم نیست. این خط را پاک کنید پیش فرضش درست است.

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1382
    محل زندگی
    ایران - تهران - تهران پارس
    پست
    237
    سلام
    استاد شما گفتین این خط رو پاک کنم منم پاک کردم ولی او Error بازم هستش :roll: چیکارش کنم :?:
    همش این Error رو میده :

    Could not access 'CDO Message' object

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1382
    محل زندگی
    ایران - تهران - تهران پارس
    پست
    237
    استاد یافتم
    همین الان داشتم در باره ی تروجان Kung که هیچ آنتی ویروسی نمیتونه شناساییش کنه یه مقاله میخوندم تو اون مقاله نوشته بود که این تروجان از این سرور برای ارسال اطلاعات به هکر استفاده میکنه :

    mx1.mail.yahoo.com

    منم این کد رو به این صورت تغییر دادم و نتیجه هم گرفتم

    System.Web.Mail.MailMessage post = new System.Web.Mail.MailMessage();
    post.From = "Visual_Black_Spider@Yahoo.Com";
    post.To = "Milad_Visual@Yahoo.Com";
    post.Body = "<html><body>This Is a Test</body></html>";
    post.Subject = "Test For e-Mail Application";
    System.Web.Mail.SmtpMail.SmtpServer = "mx1.mail.yahoo.com";
    System.Web.Mail.SmtpMail.Send(post);

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1382
    محل زندگی
    ایران - تهران - تهران پارس
    پست
    237
    استاد این mx1.mail.yahoo.com فقط میشه از این سرور برای میل آدرس هایی که تو Yahoo هستن میل فرستاد پس بقیه چی :?: :!: یه چیزه کلی وجود نداره :?: اگه میشه یه مثال بزنین :oops:
    ممنون

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1382
    محل زندگی
    ایران - تهران - تهران پارس
    پست
    237
    کسی چیزی راجع به این موضو نمیدونه؟ :?:

  7. #7
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1382
    محل زندگی
    ایران - تهران - تهران پارس
    پست
    237
    استاد این کد فکر کنم فقط زمانی کار میکنه که IIS روش نصب شده باشه یا حداقل SMTP Services از زیر مجموعه ی IIS نصب شده باشه درسته


    System.Web.Mail.MailMessage post = new System.Web.Mail.MailMessage();
    post.From = "Visual_Black_Spider@Yahoo.Com";
    post.To = "Milad_Visual@Yahoo.Com";
    post.Body = "<html><body>This Is a Test</body></html>";
    post.Subject = "Test For e-Mail Application";
    System.Web.Mail.SmtpMail.Send(post);

    ولی وقتی که SMPT Services نصب نشده باشه باید این قسمت مقدار دهی بشه به این صورت


    System.Web.Mail.MailMessage post = new System.Web.Mail.MailMessage();
    post.From = "Visual_Black_Spider@Yahoo.Com";
    post.To = "Milad_Visual@Yahoo.Com";
    post.Body = "<html><body>This Is a Test</body></html>";
    post.Subject = "Test For e-Mail Application";
    System.Web.Mail.SmtpMail.SmtpServer = "mx1.mail.yahoo.com";
    System.Web.Mail.SmtpMail.Send(post);

    به نظر شما اینطوره یا من اشتباه میکنم :?:

  8. #8
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    ایران - تهران
    پست
    2,342
    کاملا درسته
    این فضای نام در ASP.NET که IIS based می باشد زیاد کاربرد دارد :wink:

  9. #9
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1382
    محل زندگی
    ایران - تهران - تهران پارس
    پست
    237
    مرسی :wink:

  10. #10
    سلام
    منم همین مشکل رو دارم اما نمیدونم اگه بخوایم از یک Server به Server دیگه MAil بزنی باید چیکار کرد؟ :(

  11. #11
    هیچ کس نمی دونه؟ :(

  12. #12
    من این رو روی چندین سایت استفاده کرده ام خوشگل کار می کنه

    <span dir=ltr>MailMessage mail = new MailMessage();
    mail.From = "mkalone@yahoo.com";
    mail.To = "ssss@ssss.com";
    mail.Cc = "aaaaa@aaaa.com";
    mail.Subject = "this Work";
    mail.Body = "";
    mail.BodyFormat = MailFormat.Html;
    SmtpMail.SmtpServer = "localhost";
    SmtpMail.Send(mail);</span>

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار afsar
    تاریخ عضویت
    مرداد 1383
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    181
    چه طور می تونم برای SMTP Server برنامه نویسی کنم طوری که بتونم با اون Email دریافت کنم.
    یعنی یک نفر مثلا به info@myserver.com یه Email بزنه و برنامه من بتونه موضوع و متن و میل فرستنده را تشخیص دهد.
    :sad2:

تاپیک های مشابه

  1. تنظیمات mail
    نوشته شده توسط sweb در بخش PHP
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 23 بهمن 1385, 16:44 عصر
  2. ارسال e-mail از داخل برنامه
    نوشته شده توسط Mahdi-563 در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 4
    آخرین پست: دوشنبه 09 آبان 1384, 14:56 عصر
  3. مشکل در فرستادن Mail به یاهو
    نوشته شده توسط maryam_f در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 19 شهریور 1384, 08:12 صبح
  4. ارسال میل با ASP MAIL
    نوشته شده توسط Hamid_PaK در بخش Classic ASP
    پاسخ: 4
    آخرین پست: دوشنبه 20 تیر 1384, 10:58 صبح
  5. مشکل ارسال ایمیل با استفاده از تابع mail
    نوشته شده توسط sma_mohseni در بخش PHP
    پاسخ: 21
    آخرین پست: شنبه 11 تیر 1384, 17:55 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •