نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: Add کردن دیتا بیس به برنامه

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار gilas1368
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    1,178

    Question Add کردن دیتا بیس به برنامه

    با سلام خدمت استید و دوستان گرامی

    من یه برنامه نوشتم و میخوام زمانیکه اونو روی کامپیوتر مقصد نصب میکنم بار اول یه فرم باز بشه و از طریق اون دیتابیس به برنامه اضافه بشه و برای دفعات بعد اجرای برنامه این فرم باز نشه و آدرس Connection String رو مطابق مکان دیتابیس ذخیره کنه تا دفعات بعد به مشکل برای ارتباط با دیتا بیس بر نخوره، چطور باید اینکارو انجام بدم

    ممنونم میشم کمک کنید
    با تشکر فراوان

  2. #2

    نقل قول: Add کردن دیتا بیس به برنامه

    با سلام خدمت شما دوست عزیز

    خیلی راحت شما با استفاده از setting میتونین این روال رو ذخیره کنید مراحل زیر رو انجام بدین

    1.در solution explorer و از زیر مجموعه Properties بر روی Settings.settings راست کلیم و Open رو انتخاب کنید تا کادر setting فرمتون باز شه

    2.نام متغیرتون رو بنویسید و نوعش(رشته ای , اعشاری یا ... رو انتخاب کنید) در قسمت scope گزینه user رو انتخاب کنید.
    3.این تب رو ببندید و به سوال ذخیره این تغییر بله بدید

    حالا شما یه متغیر داخلی ساختید که همیشه همراه برنامتون برای نگهداری اطلاعات پایه مثه آدرس تصویر پس زمینه,آدرس دیتابیس و ... قابل استفادس.

    و اینم از کد مد نظر شما


    private void Form1_Load(object sender, EventArgs e)
    {
    string str = Properties.Settings.Default.myname;
    if (str=="") MessageBox.Show("Error Setting is Null");
    else textBox1.Text=str ;
    }

    private void button1_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    Properties.Settings.Default.myname = "salam man younesam";
    Properties.Settings.Default.Save();
    }



    myname نام متغییری هست که من در setting تعریف کردم.

    موفق باشید
    بایت بایت

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار gilas1368
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    1,178

    نقل قول: Add کردن دیتا بیس به برنامه

    نقل قول نوشته شده توسط Youuness مشاهده تاپیک
    با سلام خدمت شما دوست عزیز

    خیلی راحت شما با استفاده از setting میتونین این روال رو ذخیره کنید مراحل زیر رو انجام بدین

    1.در solution explorer و از زیر مجموعه Properties بر روی Settings.settings راست کلیم و Open رو انتخاب کنید تا کادر setting فرمتون باز شه

    2.نام متغیرتون رو بنویسید و نوعش(رشته ای , اعشاری یا ... رو انتخاب کنید) در قسمت scope گزینه user رو انتخاب کنید.
    3.این تب رو ببندید و به سوال ذخیره این تغییر بله بدید

    حالا شما یه متغیر داخلی ساختید که همیشه همراه برنامتون برای نگهداری اطلاعات پایه مثه آدرس تصویر پس زمینه,آدرس دیتابیس و ... قابل استفادس.

    و اینم از کد مد نظر شما


    private void Form1_Load(object sender, EventArgs e)
    {
    string str = Properties.Settings.Default.myname;
    if (str=="") MessageBox.Show("Error Setting is Null");
    else textBox1.Text=str ;
    }

    private void button1_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    Properties.Settings.Default.myname = "salam man younesam";
    Properties.Settings.Default.Save();
    }



    myname نام متغییری هست که من در setting تعریف کردم.

    موفق باشید
    بایت بایت
    ممنونم یونس جان
    فقط یه سوال دیگه
    مقدار فیلد value چی باید گذاشته بشه؟

  4. #4

    نقل قول: Add کردن دیتا بیس به برنامه

    با سلام مجدد

    تو قسمت انتخاب نوع متغییر یک آیتمش مال ذخیره مسیر دیتابیسه که میتونین باهاش کار کنین همچنین میتونین در حالت string تو قسمت value با توجه به انتخاب دیتابیس و مسیر انتخاب شده توسط کاربر پر کنید مثلا :


    private void btn_SelectDB_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    OpenFileDialog opn=new OpenFileDialog();
    opn.Filter="Database Files (*.mdf)|*.mdf";
    opn.ShowDialog();
    if(opn.FileName!="")
    {

    Properties.Settings.Default.dbpath = "Data Source=.\\SQLEXPRESS;AttachDbFilename=" + opn.FileName + ";Integrated Security=True;User Instance=True";
    Properties.Settings.Default.Save();
    }

    }


    حالا فقط لازمه وقتی فرمات لود میشه (و بهتر اگه با کلاس با دیتابیس متصل میشی) کانکشن استرینگو از متغییر dbpath بخونی و باز کنی.

    موفق باشی
    بایت بایت

تاپیک های مشابه

  1. این خطا در add کردن دیتا بیس رخ می دهد ؟؟؟؟
    نوشته شده توسط crazy_1892 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 10 اسفند 1389, 15:38 عصر
  2. َattach کردن دیتا بیس در درون خود برنامه
    نوشته شده توسط a.maleki در بخش VB.NET
    پاسخ: 7
    آخرین پست: جمعه 03 مهر 1388, 18:06 عصر
  3. سوال: مشکل در detach کردن دیتا بیس از داخل کد برنامه(critical)
    نوشته شده توسط Alt+F4 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 22 شهریور 1388, 22:46 عصر
  4. باز کردن دیتا بیس در برنامه
    نوشته شده توسط سمانه علوی فر در بخش ارزیابی نرم افزار
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 11 بهمن 1386, 06:45 صبح
  5. نحوه محافظت ( فقل کردن ) دیتا بیس یه برنامه
    نوشته شده توسط amir_masoud در بخش VB.NET
    پاسخ: 4
    آخرین پست: دوشنبه 22 تیر 1383, 12:30 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •