نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: مشکل ارتباط با بانک Mysql

  1. #1

    Question مشکل ارتباط با بانک Mysql

    سلام دوستان
    ما به یه مشکل برخوردیم
    اگه می تونید لطفا کمک کنید
    می خوایم واسه سایتمون عضویت درست کنیم
    با سه تا فیلد
    user, password, email
    تو دیتابیس Ali
    اسم table هم reza
    اگه می شه کمک کنید
    اینم از کدهایی که نوشتیم و اجرا نشد
    اصلا مقادیرمون تو بانک ریخته نمی شن

    دانلود فایل

    راستا ما با نرم افزار wampserver کار می کنیم

  2. #2

    نقل قول: مشکل ارتباط با بانک Mysql

    کداتو اینجا کپی پیست کن

  3. #3

    نقل قول: مشکل ارتباط با بانک Mysql

    <?php
    $username = $_POST['user'];
    $password = $_POST['pass'];
    $email = $_POST['email'];
    if (isset($username) && ($password) && ($email)){
    $query = "INSERT INTO ozviat VALUES ( '$username', '$password', '$email');";
    mysql_query($query);
    }

    ?>



    این کدمه
    فایل کاملشو تو پست قبلی آپلود کرده بودم

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار lady64
    تاریخ عضویت
    مرداد 1390
    محل زندگی
    شمال ایران
    پست
    401

    نقل قول: مشکل ارتباط با بانک Mysql

    کد کانفیگتون رو بنظر میرسه include نکرده باشید .اینو قبل از insert باید داشته باشید .


    <?php
    $hostname='localhost';
    $user='root';
    $pass='';
    $dbname='databasename';
    $link=@mysql_connect($hostname,$user,$pass) ;
    @mysql_query("SET NAMES 'utf8'");
    @mysql_select_db($dbname) ;
    ?>


    به جای databasename هم اسم دیتابیستون رو بزارید . راستی شما که گفتید اسم جدولتون reza هست ، پس چرا تو کد insert گذاشتید ozviyat ؟ هرچند اسم جدول ozviyat باشه منطقی تره.

تاپیک های مشابه

  1. مشکل ارتباط با بانک Acces2010 تو ویندوز سون 64 بیتی
    نوشته شده توسط rayangostar_co در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 15 اسفند 1388, 03:24 صبح
  2. ارتباط با بانک mysql از يک هاست ديگر
    نوشته شده توسط mostafa612003 در بخش PHP
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 25 بهمن 1388, 11:18 صبح
  3. مشکل ارتباط با بانک
    نوشته شده توسط radan63 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 7
    آخرین پست: چهارشنبه 21 فروردین 1387, 23:28 عصر
  4. مشکل ارتباط با بانک اکسس با پیج
    نوشته شده توسط yousef86 در بخش Classic ASP
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 30 بهمن 1386, 15:52 عصر
  5. مشکل فارسی با بانک mysql و برنامه اکسس
    نوشته شده توسط akram_raeespour در بخش MySQL
    پاسخ: 4
    آخرین پست: چهارشنبه 23 آبان 1386, 10:56 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •