نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: نمایش یا عدم نمایش اطلاعات در دیتاگرید با شرط

  1. #1
    کاربر جدید آواتار dana65
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    محل زندگی
    !!
    پست
    21

    Question نمایش یا عدم نمایش اطلاعات در دیتاگرید با شرط

    سلام دوستان
    یه دیتاگرید دارم که اطلاعات رو از جدول دیتابیس میخونه .در جدول دیتابیس یک متغیر از نوع bit تعریف کردم که مقدار اولیش true هست میخوام وقتی روی یه دکمه کلیک میکنم مقدارش false بشه و اون سطری که انتخاب شده از دیتاگرید دیگه نمایش داده نشه حتی بعد از رفرش کردن فرم البته اطلاعات در دیتابیس هست اما در گرید نمایش نمیده.لطفا در این مورد کمکم کنید اگه کد نمونه بذارید ممنون میشم.

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار uniqueboy_ara
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    420

    نقل قول: نمایش یا عدم نمایش اطلاعات در دیتاگرید با شرط

    خوب وقتی مقدار اون فیلد رو به False تغییر دادی، واسه پر کردن دیتا گرید، یه دستور سثمثزف بنویس که برات رکورد هایی از دیتا بیس رو بیاره که مقدا فیلد مورد نظر توی اونها برابر True هستش!

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1389
    محل زندگی
    به جبر روزگار تهران هستم.
    پست
    2,718

    نقل قول: نمایش یا عدم نمایش اطلاعات در دیتاگرید با شرط

    سلام،دستور select واسه مقادیر boolean رو چطور مینویسن؟یه کد لطفا بذارید.

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار uniqueboy_ara
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    420

    نقل قول: نمایش یا عدم نمایش اطلاعات در دیتاگرید با شرط

    T-SQL :
    select * from tbl_x where x = 'True'

    Linq:
    from p in contex.tbl_x where p.x==True select p;

    Lambda Expression:
    Contex.tbl_x.where(M=>M.x==true).All();

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1389
    محل زندگی
    به جبر روزگار تهران هستم.
    پست
    2,718

    نقل قول: نمایش یا عدم نمایش اطلاعات در دیتاگرید با شرط

    من دستور select رو بصورت زیر مینویسم ولی خطا میده:
    da = new SqlDataAdapter("select * from student where status = 'True'", con);

    متن خطا: Invalid column name 'status'.

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1389
    محل زندگی
    به جبر روزگار تهران هستم.
    پست
    2,718

    نقل قول: نمایش یا عدم نمایش اطلاعات در دیتاگرید با شرط

    دوستان کد صحیح به چه شکل هست؟

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار uniqueboy_ara
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    420

    نقل قول: نمایش یا عدم نمایش اطلاعات در دیتاگرید با شرط

    مشکل شما اینه که به متن خطا توجه نمیکنی!!!!
    خطا داره خیلی واضح بهتون میگه که ستونی به اسم status توی جدول وجود نداره!!!!
    در نتیجه مشکل تایپی دارید! syntax دستورتون مشکلی نداره!

تاپیک های مشابه

  1. سوال: مشکل در "استفاده از Session برای نمایش و عدم نمایش کنترلها"
    نوشته شده توسط hamid1988 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 5
    آخرین پست: دوشنبه 17 اسفند 1388, 22:27 عصر
  2. سوال: نمایش و عدم نمایش جدول
    نوشته شده توسط rash44 در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 4
    آخرین پست: پنج شنبه 09 مهر 1388, 08:38 صبح
  3. سوال: نمایش یا عدم نمایش div با انتخاب radio
    نوشته شده توسط ahmadbadpey در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 08 دی 1387, 13:39 عصر
  4. نمایش و عدم نمایش عکس فرم
    نوشته شده توسط انگوران در بخش Access
    پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 14 شهریور 1385, 17:27 عصر
  5. نمایش یا عدم نمایش در datalist
    نوشته شده توسط pouyan در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 07 خرداد 1384, 10:22 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •