نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: نجوه اتصال چک لیست باکس به بانک اطلاعاتی

  1. #1

    نجوه اتصال چک لیست باکس به بانک اطلاعاتی

    سلام
    چطوری میتونیم اطلاعات یه جدول به چک لیست باکس بایند کنیم؟!؟!؟!

  2. #2

    نقل قول: نجوه اتصال چک لیست باکس به بانک اطلاعاتی

    نقل قول نوشته شده توسط mafaman2003 مشاهده تاپیک
    از طریق کدنویسی میتونید از datasource استفاده کنید.
                cmd.CommandText = "select name from tbl";
    da = new SqlDataAdapter(cmd.CommandText, con);
    da.Fill(dt);
    listBox1.DataSource = dt;
    listBox1.DisplayMember = "name";
    سلام دوست من
    لیست باکس میدونم منظورم چک لیست باکس هستش

  3. #3

    نقل قول: نجوه اتصال چک لیست باکس به بانک اطلاعاتی

                List<string> items = new List<string>();
    SqlDataReader dr;

    cmd.CommandText = "select name from tbl";
    cmd.Connection = con;
    con.Open();
    dr = cmd.ExecuteReader();
    while (dr.Read())
    {
    items.Add(Convert.ToString(dr["name"]));
    }
    con.Close();
    checkedListBox1.Items.AddRange(items.ToArray());
    dr.Dispose();
    items.Clear();
    items = null;
    من نتونستم از طریق bindingsource دیتاتیبل رو به خاصیت items چک لیست باکس بایند کنم، دوستان اگر میدونند بگند به چه صورت.

  4. #4

    نقل قول: نجوه اتصال چک لیست باکس به بانک اطلاعاتی

    مرسی از کمکتون
    یه سوال دیگه دارم چطور میشه با انتخاب ایتم های چک لیست باکس اونو به ریچ باکس اد کنیم؟!
    مثلا 10 تا ایتم 1 تا 10 داریم
    با انتخاب 2،4،7 ریچ تکس باکس ما تو هر خط بنویسه
    2
    4
    7
    ؟؟؟؟؟؟

  5. #5

    نقل قول: نجوه اتصال چک لیست باکس به بانک اطلاعاتی

    مرسی برای اد کردن جواب میده
    اما 2 مشکل هستش
    1-حذف کردن هستش.نمونه کدهای که هستش برای لیست باکس هستش و از حذف ایتم کار رو میشه انجام داد.اما اینجا چی؟!؟از ریچ تکس باکس چطوری پاکش کنیم؟
    2-میخوام با انتخاب ایتم های بعدی بیاد خط پائین یعنی به اینتر بخوره برای اینکار چیکار باید کرد؟!؟!

  6. #6

    نقل قول: نجوه اتصال چک لیست باکس به بانک اطلاعاتی

    کسی نمیتونه راهنمائیم کنه؟!!؟!!؟!!؟

تاپیک های مشابه

  1. سوال: اتصال لیست باکس به بانک اطلاعاتی
    نوشته شده توسط iranian-pc در بخش مطالب مرتبط با بانکهای اطلاعاتی در VB6
    پاسخ: 8
    آخرین پست: پنج شنبه 15 اردیبهشت 1390, 20:16 عصر
  2. وصل شدن لیست باکس به بانک اطلاعاتی اکسس
    نوشته شده توسط mohsen10024 در بخش Access
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 06 فروردین 1390, 08:05 صبح
  3. پاسخ: 0
    آخرین پست: دوشنبه 31 خرداد 1389, 12:26 عصر
  4. چک باکس و بانک اطلاعاتی
    نوشته شده توسط bastakboys در بخش VB.NET
    پاسخ: 11
    آخرین پست: شنبه 31 مرداد 1388, 21:50 عصر
  5. کمک و راهنمایی درباره اتصال vb.net 2005 با بانک اطلاعاتی sql2000
    نوشته شده توسط majid_quds در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 6
    آخرین پست: پنج شنبه 07 خرداد 1388, 22:47 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •