نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: کلاس این کد چیه ؟

  1. #1

    کلاس این کد چیه ؟

    سلام.
    دو صفحه داریم.
    اولی html به صورت زیر :

    <form action="password.php" method="POST">

    رمز فعلی :<input type="text" name="passgo" id="passgo" size="20"><br>

    رمز جدید :<input type="text" name="password" id="password" size="20"><br>

    <input type="submit" name="submit" VALUE="send" />

    </form>


    دومی فایل php به صورت زیر :

    <?php

    //برای اتصال با مای اس کیو ال

    $handle=mysql_connect('localhost','root','');

    // اگر به مای اس کیو ال متصل نشود پیغام بدهد

    if($handle==false){

    die("can not connect mysql.\r\n");

    }

    //مشخص کردن دیتابیس

    $db=mysql_select_db('users');

    // در صورت متصل نشدن پیغام خطا دهد

    if($db==false){

    die("can not connect db.\r\n");

    }

    //برای دریافت پسورد جدید

    $password = $_POST['password'];

    if($password=="")

    die('پسورد جدید رو ننوشتید');

    //برای دریافت پسورد قبلی

    $passgo= $_POST['passgo'];

    if($passgo=="")

    die('پسورد فعلی رو ننوشتید');

    // با استفاده از متغییرها پسورد جدید رو جایگزین پسورد قبلی می کند

    $query="UPDATE personel SET password='$password' WHERE password='$passgo'";

    $result=mysql_query($query,$handle);

    //در صورت دریافت نکردن اطلاعات پیغام خطا می دهد

    if($result==false){

    die("error with query\r\n");

    }

    $num=mysql_affected_rows($handle);

    //در صورت تغییر رمز عبور، شماره یک میدهد در غیر این صورت شماره صفر

    echo "تغییر رمز عبور:$num.\r\n";

    // مای اس کیو ال بسته می شود.

    mysql_close($handle);

    ?>


    در واقع این کد برای تغییر رمز عبور هست.
    کلاس کد php رو از دوستان میخوام .
    لطف کنید و بگید ممنون میشم.

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار lady64
    تاریخ عضویت
    مرداد 1390
    محل زندگی
    شمال ایران
    پست
    401

    نقل قول: کلاس این کد چیه ؟

    اکثر دوستان میتونند کد کلاس این رو به شما بدند ، ولی اگر با کدنویسی کلاس آشنایی دارید ، بهتره خودتون شروع کنید و اینجا رفع اشکال بشه . برای ایده گرفتن هم ،‌ از آموزشهای آقای شهرکی استفاده کنید. در آموزش 8 و 9 فایل db.php کلاس ها رو داره . نگاه کنید :
    https://barnamenevis.org/showthread.p...-با-مثال

  3. #3

    نقل قول: کلاس این کد چیه ؟

    لینک هایی که گذاشته کار نمی کنن.
    نه والا اگه بلد بودم که سوال مطرح نمیکردم

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار lady64
    تاریخ عضویت
    مرداد 1390
    محل زندگی
    شمال ایران
    پست
    401

    نقل قول: کلاس این کد چیه ؟

    پس اینجا رو امتحان کنید .
    https://barnamenevis.org/showthread.p...ثال/page50
    نه دوست عزیز . کسی نمیگه سوال مطرح نکنید ، برای مواردی مثل کلاس نوشتن ، بهتره اول شی گرایی مطالعه بشه و بعد در موردش سوال بشه . مثلا اینجا رو ببینید :
    http://forum.iranphp.org/Thread-%D8%...A7%DB%8C%DB%8C

  5. #5

    نقل قول: کلاس این کد چیه ؟

    کلاسشو اینطور نوشتم:



    <?php
    class cms{
    var $host="localhost";
    var $user="root";
    var $database="db";


    function connect()
    {

    mysql_connect($this->host,$this->user) or die("Could not connect. " . mysql_error());
    mysql_set_charset('utf8');
    mysql_select_db($this->database) or die("Could not select database. " . mysql_error());
    }
    function display()
    {
    $password = $_POST['password'];
    $passgo = $_POST['passgo'];
    $query="UPDATE personel SET password='$password' WHERE password='$passgo'";
    $result=mysql_query($query) or die (mysql_error());
    if ($result=mysql_query($query));

    //در صورت تغییر رمز عبور، شماره یک میدهد در غیر این صورت شماره صفر

    echo " رمز عبور تغییر کرد";
    }
    }

    $cms=new cms();
    $cms->host = 'localhost';
    $cms->user = 'root';
    $cms->database = 'db';
    $cms->connect();
    $cms->display();
    ?>


    حالا یه سوال.
    وقتی پسوردی رو که میخوام وارد کنم , وارد می کنم و پسورد جدید رو هم وارد می کنم پیغام : رمز عبور تغییر کرد
    میاد اما اگه پسورد اشتباه در قسمت پسورد فعلی وارد کنم و پسورد جدیدی هم وارد کنم, با اینکه پسورد در دیتابیس نیست و اشتباه وارد کردم بازهم پیغام : رمز عبور تغییر کرد. میاد. لطفا بگین برای حل این مشکل چه کدی بنویسم.
    خواهشا لینک ندید کدشو میخوام.if و else رو البته با توجه به اینکه تازه کار توی کلاسم نوشتم اما کار نکرد.

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار lady64
    تاریخ عضویت
    مرداد 1390
    محل زندگی
    شمال ایران
    پست
    401

    نقل قول: کلاس این کد چیه ؟

    باشه لینک نمیدم ، ولی پیشنهاد میکنم دوباره نگاهی به اون لینکها بندازید .
    شما در کلاس cms و در تابع connect یک بار اتصال رو ایجاد کردید ، دیگه نیازی به اتصال دوباره در خارج کلاس نبود.
    کلاس رو برای سهولت کار و استفاده ی مجدد مینویسیم . بهتره مقادیر متغیر مثل passwordd و paswordgo رو بصورت متغیر به تابع dispaly ارسال کنید و در خود کلاس استفاده نکنید.
    در مورد وارد کردن پسوورد اشتباه هم ، شما اصلا در کلاستون تابعی برای select کردن یوزر و پسوورد ننوشتید که چک کنه آیا پسوردد درست هست یا نه ؟مستقیما آپدیت کردید.
    باز هم نگاهی به آموزش آقای شهرکی بندازید.
    آخرین ویرایش به وسیله lady64 : جمعه 02 تیر 1391 در 13:21 عصر

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار lady64
    تاریخ عضویت
    مرداد 1390
    محل زندگی
    شمال ایران
    پست
    401

    نقل قول: کلاس این کد چیه ؟

    ببینید برای تغییر رمز ، اول شما باید با نام کاربری که در جدولتون یونیک هست ،‌ چک کنید که چنین کاربری دارید یا خیر ؟ اگر وجود داشت ، اونوقت میتونید اجازه بدید که پسوورد رو تغییر بده . یک نمونه با توجه به مثالتون نوشتم، امیدوارم بتونید ازش ایده بگیرید .

    <?php
    class cms{
    var $host="localhost";
    var $user="root";
    var $database="db";

    function connect()
    {
    mysql_connect($this->host,$this->user) or die("Could not connect. " . mysql_error());
    mysql_set_charset('utf8');
    mysql_select_db($this->database) or die("Could not select database. " . mysql_error());
    }

    public function SelectRow($user,$pass)
    {
    $this->connect();
    $result=mysql_query("select * from `personel` where (`user`='{$user}') and (`password`='{$pass}')");
    return $result;
    }


    function update($user,$newpassword)
    {
    $this->connect();
    $result=mysql_query("UPDATE personel SET password='$newpassword' WHERE user='$user'");
    return mysql_affected_rows();
    }
    }
    $user=$_POST['user'];// دریافت نام کاربری از تکست فیلد
    $pass=$_POST['pass'];// دریافت پسوورد قدیم از تکست فیلد
    $cms=new cms();
    $result=$cms->SelectRow($user,$pass);
    $is=mysql_num_rows($result);
    if($is==0)
    echo 'رمز یا نام کاربری نادرست است';
    if($is==1) // اگر اطلاعات وارد شده درست بود
    echo 'پسورد جدید رو وارد کنید';
    $newpassword=$_POST['newpassword'];// وارد کردن پسوورد جدید
    $result2=$cms->update($user,$newpassword);
    if($result2)
    echo 'اطلاعات با موفقیت ثبت شد';
    ?>




    خط 32 اصلاح شد
    آخرین ویرایش به وسیله lady64 : جمعه 02 تیر 1391 در 15:05 عصر

  8. #8

    نقل قول: کلاس این کد چیه ؟

    ارور زیر رو میده.
    فایل html رو درست کردم اما بازم ارور زیر :
    Warning: mysql_num_rows() expects parameter 1 to be resource, boolean given in D:\wamp\www\password.php on line 33
    رمز یا نام کاربری نادرست است
    Notice: Undefined index: newpassword in D:\wamp\www\password.php on line 38
    اطلاعات با موفقیت ثبت شد

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار lady64
    تاریخ عضویت
    مرداد 1390
    محل زندگی
    شمال ایران
    پست
    401

    نقل قول: کلاس این کد چیه ؟

    سریع نوشته بودم ، به این علت خط 32 ناقص بود که اصلاح کردم . شما در table کد کاربری یونیک ساختید ؟
    همچنین شما باید ابتدا 2 تا تکست فیلد برای دریافت کدکاربری و رمز داشته باشید و یک تکست فیلد هم برای دریافت رمز جدید و همه ی اینها باید درون یک فرم باشند و یک دکمه ی submit هم داشته باشیم.
    ببینید من کلیت رو نوشتم ، جزئیات رو خودتون اصلاح کنید . مثلا وقتی کد کاربری و رمز عبور درست بود ، یک شرط قرار بدید که تکست فیلد مربوط به وارد کردن رمز عبور جدید فعال بشه .
    اگه اصلاح نشد ، کل کد رو بزارید.

تاپیک های مشابه

  1. سوال: این متن قبل از نام کلاس ها برای چیه
    نوشته شده توسط milad.biroonvand در بخش VB.NET
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 18 بهمن 1389, 17:04 عصر
  2. این MIDAS چیه
    نوشته شده توسط vadood در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 9
    آخرین پست: چهارشنبه 25 آذر 1383, 14:30 عصر
  3. این پیغام چیه insufficient memory for Operaton
    نوشته شده توسط ALIreza_nil در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 4
    آخرین پست: چهارشنبه 18 شهریور 1383, 03:34 صبح
  4. File not found: 'DsgnIntf.dcu' این error چیه
    نوشته شده توسط ALIreza_nil در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 31 مرداد 1383, 14:50 عصر
  5. مشکل این کد چیه ؟
    نوشته شده توسط sunboy در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 5
    آخرین پست: سه شنبه 10 تیر 1382, 20:01 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •