نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: چه طور تشخیص دهیم که پرینتر یک رو زن هست یا دو رو زن؟(پشت و رو میزنه یا فقط رو رو میزنه)

  1. #1
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    شهریور 1390
    پست
    593

    Question چه طور تشخیص دهیم که پرینتر یک رو زن هست یا دو رو زن؟(پشت و رو میزنه یا فقط رو رو میزنه)

    چه طور تشخیص دهیم که پرینتر یک رو زن هست یا دو رو زن؟(پشت و رو میزنه یا فقط رو رو میزنه)
    همین

  2. #2
    کاربر جدید آواتار mrb1748
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    24

    Cool راه حل

    با سلام از این کد استفاده کن

    Dim ps As New PrintDialog
    ps.PrinterSettings = New PrinterSettings()
    If (ps.ShowDialog() = DialogResult.OK) Then

    If ps.PrinterSettings.CanDuplex = True Then
    'عملیات
    End If
    End If

تاپیک های مشابه

  1. چه طور برنامه رو با پرینتر حرارتی ارتباط بدم؟
    نوشته شده توسط dana65 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 6
    آخرین پست: دوشنبه 29 خرداد 1391, 10:59 صبح
  2. چگونه روز را تشخیص دهیم
    نوشته شده توسط bitcob589 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 9
    آخرین پست: جمعه 25 فروردین 1391, 11:19 صبح
  3. سوال: ocx ها , dll ها ویروس هستند ؟ چگونه تشخیص دهیم ؟
    نوشته شده توسط zahedi121 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 13
    آخرین پست: دوشنبه 30 خرداد 1390, 19:10 عصر
  4. سوال: چگونه تشخیص دهیم برنامه ما در چه ویندوزی اجرا می شود؟
    نوشته شده توسط حسین محمدی در بخش برنامه نویسی با MFC و ++Visual C
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 06 اردیبهشت 1388, 12:50 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •