نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: سوال درباره رپورت ویژوال استادیو 2010

  1. #1

    Question سوال درباره رپورت ویژوال استادیو 2010

    سلام
    دوستان من یک جدول با نام اطلاعات در بانک اس کیو ال دارم
    می خوام از گزینه report و reportviewer خود ویژوال استادیو 2010 استفاده کنم و گزارش بسازم
    میخوام یک جدول در report بکشم با دو ستون شهر و تعداد
    طوری که توی ستون شهر اسم شهرهای موجود در جدول اطلاعات رو بنویسم مثلا شیراز و یزد و تهران
    و در تعداد کدی بتونم بنویسم که تعداد شیرازی ها یا تهرانی ها رو در جدول اطلاعات بشمارم و تعداد هر کدوم رو
    در ستون تعداد بنویسم
    و بعد براساس این جدول یک چارت رسم بشه که چه تعداد شیرازی و چه تعداد یزدی و تهرانی وجود داره
    اما نمیدونم چطور این کارها رو باید انجام بدم???
    و دوم اینکه چطور با کد نویسی یک جدول رو به بانک اطلاعاتی در رپورت بایند کنم???
    خواهش میکنم
    از دوستان محترم اگه کسی میدونه راهنمایی کنه (و در صورت امکان نمونه ای بذاره)(لطفا)
    ممنون
    منتظرم


  2. #2

    نقل قول: سوال درباره رپورت ویژوال استادیو 2010

    توی این پست توضیح دادم.
    برای چارت هم با همون روندی که در پست هست انجام بدید.

  3. #3

    نقل قول: سوال درباره رپورت ویژوال استادیو 2010

    نقل قول نوشته شده توسط mafaman2003 مشاهده تاپیک
    توی این پست توضیح دادم.
    برای چارت هم با همون روندی که در پست هست انجام بدید.
    سلام
    ممنونم از پاسختون
    اما من همه اینها رو میدونم میخواستم طبق پست اولم خودم اون مدلی کوئری رو ایجاد کنم
    خواهش میکنم اگه اطلاع دارید لطف کنید بهم یاد بدید چکار کنم
    ممنون

تاپیک های مشابه

  1. سوال: مشکل نصب کریستال ریپورت در ویژوال استادیو 2010
    نوشته شده توسط modern_amin در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 01 شهریور 1390, 12:19 عصر
  2. مبتدی: چگونگی اجرای یک پروژه ویژوال استادیو 2010 (دات نت 4) در در ویژوال استادیو 2008 (دات نت 3.5)??
    نوشته شده توسط shahinfarasystem در بخش برنامه نویسی مبتنی بر Microsoft .Net Framework
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 06 اردیبهشت 1390, 23:09 عصر
  3. خرید ویژوال استادیو 2010
    نوشته شده توسط programmermp در بخش گفتگو با مسئولین سایت، درخواست و پیشنهاد
    پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 27 شهریور 1389, 14:30 عصر
  4. یه پروژه ساده با ویژوال استادیو 2010
    نوشته شده توسط hashemi85sep در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 6
    آخرین پست: جمعه 05 شهریور 1389, 01:03 صبح
  5. اضافه کردن فریم ورک 2 به ویژوال استادیو 2010
    نوشته شده توسط i.lover3000 در بخش برنامه نویسی مبتنی بر Microsoft .Net Framework
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 20 مرداد 1389, 14:28 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •