نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: چگونه به سورس کد یک سایت از طریق WebBrowse

  1. #1

    چگونه به سورس کد یک سایت از طریق WebBrowse

    سلام دوستان!
    من می خوام با استفاده از webBrowser بتونم به سورس یک سایت دسترسی داشته باشم و بتونم توی یه متغیر string بریزم.
    ممنون میشم کمکم کنید

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار sara_aryanfar
    تاریخ عضویت
    فروردین 1390
    محل زندگی
    جایی در ایران
    پست
    1,507

    نقل قول: چگونه به سورس کد یک سایت از طریق WebBrowse

    ابتدا نیم اسپیس رو درج می کنید
    using System.Net;

    پس از اون شی زیر رو تعریف می کنید
     WebClient cm = new WebClient();

    و بعد با کد زیر سورس صفحه رو دانلود می کنید
    string surc = "";
    surc = cm.DownloadString("http://www.mihanblog.com");

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار sara_aryanfar
    تاریخ عضویت
    فروردین 1390
    محل زندگی
    جایی در ایران
    پست
    1,507

    نقل قول: چگونه به سورس کد یک سایت از طریق WebBrowse

    با خود وب براوزر هم کافیه فقط در رویداد webBrowser1_DocumentCompleted از کد زیر استفاده کنید
    string srt=webBrowser1.DocumentText;

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار sara_aryanfar
    تاریخ عضویت
    فروردین 1390
    محل زندگی
    جایی در ایران
    پست
    1,507

    نقل قول: چگونه به سورس کد یک سایت از طریق WebBrowse

    شما کدتون رو قرار بدید تا اشکالش گفته بشه چون این کد برای من کار کرد یه مثال میزارم البته ویژوال من 2010 هست
    http://uplod.ir/mcektagy0aim/test.rar.htm

  5. #5

    نقل قول: چگونه به سورس کد یک سایت از طریق WebBrowse

    ممنون sara_aryanfar !
    یک سوال: الان وقتی از روش 1 استفاده می کنم، برخی کد ها رو نشون نمی ده. انگار قالب سایت رو می گیره. ولی خیلی سریعه چون عکسا و.... رو دان نمی کنه
    اما تو روش 2 کد رو کامل میاره. چون سایتو باز می کنه. اما واسه همین سرعتش پایینه.
    حالا راهی وجود داره که این دو رو تلفیق کنیم؟

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار ahmadreza517
    تاریخ عضویت
    مرداد 1390
    محل زندگی
    اینترنت
    پست
    393

    نقل قول: چگونه به سورس کد یک سایت از طریق WebBrowse

    به نام تنها برنامه نویس هستی
    سلام ,

    از این کد استفاده کنید


    using System.IO;
    using System.Net;

    HttpWebRequest req = (HttpWebRequest)HttpWebRequest.Create(new Uri("http://www.google.com"));
    HttpWebResponse res = (HttpWebResponse)req.GetResponse();

    Stream strm = res.GetResponseStream();

    StreamReader stremReader = new StreamReader(strm);

    MessageBox.Show(stremReader.ReadToEnd());


    برای اینکه برنامتون هنگ نکنه(خیلی زمان کوتاه) از Thread یا کنترل backGroundWorker استفاده کنید.

تاپیک های مشابه

  1. سوال: تایید صحت اطلاعات برای ورود کاربر به سایت از طریق webbrowser
    نوشته شده توسط sinavb در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 24
    آخرین پست: چهارشنبه 12 شهریور 1393, 16:12 عصر
  2. راهنمائی (در مورد آپلود به سایت از طریق ویندوز اپلیکیشن ؟)
    نوشته شده توسط saeed_programer در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 12 آبان 1383, 14:25 عصر
  3. اجرای سایت از طریق شبکه
    نوشته شده توسط spenans در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 12 مهر 1383, 17:58 عصر
  4. آیا میشه سورس یک گزارش رو از طریق وی بی بدیم؟
    نوشته شده توسط hmm در بخش گزارش سازی با Crystal Report
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 27 مرداد 1383, 10:17 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •